![]() |
Voi nu suntetzi normali. My selfesteam e real high now! S-a dus dreq-ului modestia! Thx guys! Totally cute! :)
|
Si totusi, pe cine votezi? :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Cine promite cel mai mult electoratului? 8)
|
Votez si eu cu Demona, si nu pt. ca mi-ar fi frica de moarte, ci pentru ca am cunoscut-o si stiu ca e adevarata, pe cand Angelina ar putea fi mai mult imagine decat realitate!
|
9 - 3 pt Demona :lol:
Deja trebuie sa incepem sa planificam meciurile viitoare |
Eu zic sa-l lasam pe maestrul TLD sa faca perechile...am incredere in judecata lui. :D Propuneti...
|
Propuneri:
Ricutza - Jada Pinkett Smith Alex2 - Catherine Deneuve :lol: |
mie imi pare ca Demona seamana mai mult cu Mila Kunis.
nu pot sa votez din necunostinta. |
Dar nu trebuie sa semene! Ce, Sofica de pe celalalt meci seamana cu Jolie? Nu trebuie sa semene... si cum adica nu poti sa votezi in necunostinta de cauza? Alegi, ori Demona, ori Jolie... it`s just that simple! :roll:
|
nu vreau sa votez. am spus ca demona seamana mai mult cu mila kunis ca o replica cuiva caruia spunea ca seamana cu angelina.
care e marele premiu? |
O excursie in 2 cu Demona la Honolulu
Ce premiu vrei sa fie? Nici un premiu.... mai mult respect pentru Demona pentru cei care nu-l au deja! :wink: |
Originally Posted by Semaca:
Awww...that is so sweet Semaca! Thx a lot! Was definatelly a pleasure to meet you. Vad ca mai postezi pe Forum, deci nu te-ai lasat de meserie! :) |
Originally Posted by Danny:
Bey voi credetzi ca rezist asha mult pe baricade? :) Eu zic sa o bagam pe ricutza versus Olsen twins sau Drew Barrymore. |
DEMONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
O votez pe Demona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jolie e tare,dar o stiu pe Demona si e o persoana de milioane!Deci e 10-3 pentru ea la momentul asta!
|
Originally Posted by Nightwane:
Da` de ce ai scris asha mic? Nu ii crede pe ashtia. Nu bat pe nimeni ca nu ma voteaza! :) E normal ca Jolie sa cashtige! |
Ba nu! E normal ca tu sa castigi!
Cel putin la acest meci! |
Originally Posted by emanuel:
Spune tu emanuel.Asa-i ca e prea modesta?Acum ca o stii de ce e in stare,asa-i ca imi dai dreptate!VOTATI DEMONA!!!!! |
Ma simt ca intr-o campania electorala! Mai un pic shi va vad ca ieshitzi in strada cu pancarde shi imi strigatzi numele. Vedetzi sa nu se ajunga la faza de la revolutzie! ;)
|
De acord cu Freak.
Apropo, salutari de aici, am auzit ca esti cool! De-abia astept sa te cunosc! :wink: In curand... Iar faza cu pancardele nu e rea deloc Andreea... Ia sa luam atitudine... |
Yeah! Sa vedem cine formeaza opozitia!
Si cum adica "e normal sa castige Jolie" ? Nu vezi ca castigi tu? |
All times are GMT +2. The time now is 21:11. |