![]() |
da' ati prins parodia la Airplane? cand zice Leslie Nielsen : "we're counting on you" ?
|
Imi place la nebunie Airplane!... Este o parodie antologica...
Iubesc cel mai mult partea cand zice Neilson:"We have to get these people to a hospital quick!'', stewardesa raspunde: "What is it?" si Nielson raspunde: "It's a big bulding with patience, but that's not important now..." :D |
Salve.... Inca n-am vazut SC3, si sunt un mare fan al primului SC. @-ul nu mi-a placut de loc, dar pe primul l-am vazut de vreo 20 de ori... Anyway, vad ca va cam tot "certati" in privinta acestui film. Sigur am sa ma duc in acest uikend sa-l vad... si sper sa-mi placa. Am vazut trailer-ul acu vreo 4 luni, si mi-a placut tare mult. Sper sa nu fie dezamagitor ca SC2.
Inca ceva. VAd ca spuneti ca este o parodie mai buna decat Airplane!. Dar ce inseamna parodie? Dupa cate stiu eu, (sper sa nu ma insel), Avion nu e luat dupa nici un film. Pe cand Scary movie-urile sunt. Deci, nu cred ca s-ar compara nici cu Airplane! (poate Naked Gun 3- ma refer la cel cu Nilsen cand face parodie la True Lies - nu mai stiu daca e Naked Gun sau nu ) si in nici un caz cu Torque. |
faza ku Leslie cu indienii : "How are youuu?" "How are youuu?" "How are youuu?" "How are youuu?" "How are youuu?" a fost criminala...
This is a crisis : "Get Me The President!" shi Hugley : "Sir ... You are The President!" :lol: :lol: :lol: Resuscitarea de la inmormantare iar a fost criminala... am ras de m-am rupt... Faza din 8 Mile cu Ku Klux Klan... am observat k nu prea multzi s-au prins de faza ... dar a fost geniala... Mexican NEGRO Standoff - iar a fost plina de mesaje ... |
Buna intrebarea lui gandalf, unde este discutia din trailere dintre eddie si negresa (na ca-mi scapa numele pe moment...) - faza cu matrix lipseste din film? Ciudat...
In rest cel mai mult am ras la faza cu resuscitarea, la faza cu parodia la 8 mile, si in general fazele cu nepotulu Cindy-ei... P.S: Final cam siropos... si nu in ultimul rand se aude ceva de Scary movie 4? ca anul trecut se anuntau 2 scaryuri sa apara, cu legatura intre ele... P.S.2: Tare si faza cu charlie sheen cand se duce la sotioara moarta la camion, faza cu no sex... :D |
Originally Posted by TLD:
mah sa inteleg ca la cinema la noi au scos faza aia? weird...ca eu am vazut-o cand vazui filmu' pe comp... |
Originally Posted by Nightwane:
|
am vazut azi filmul...in mod normal nu prea-mi plac parodiile dar chiar mi s-a parut amuzant filmul...clar nu e cine stie ce, si e foarte departe de ceea ce eu as considera film bun...pana la urma, oricat de stupide ar fi fost unele faze mi se pare ca filmul si-a atuns scopul pt ca m-a binedispus...nci nu speram mai mult de la el!
|
Ricutza, ai vazut primele doua? Daca da, cum ti s-a parut fata de ele?
|
All times are GMT +2. The time now is 03:27. |