![]() |
nici pe mine nu m-a dat pe spate lotr3, dar sunt convins ca el va castiga.
|
Io raman cu Russell al meu, asa ca zic "Master and Commander", mi-a placut mult filmul. Totusi, parca vad ca ia LOTR :cry:
|
Doar doua filme din 5 am vazut.....
drept care declar ca Ultimul samurai trebuia sa fie nominalizat.....asa insa ROTK este preferinta mea....... insa........ parca vad ca va castiga Lost in translation... :o
|
Deja vad titlu in ziarul de marti "LOTR mare invis al Oscarilor...nici unul din cele 3 filme ale trilogiei nu a castigat premiul pt cel mai bun film..." :lol: :lol: :lol:
Eu am mers pe Mistic River |
voi ati observat ca astia de la pro tv deja au facut concurs telefonic cu LOTR? 'daca crezi ca LOTR va fi desemnat cel mai bun film al anului, suna la 8989... si poti castiga un set complet de 5 dvd-uri cu seria LOTR'. inseamna ca astia sunt destul de siguri ca LOTR o sa castige, desi nu merita chiar deloc... nici nu ma gandesc la ce penibila ar fi situatia in care LOTR ar pierde... inseamna ca nimeni n-ar lua dvd-urile! ce tampenie!
|
Anul asta va fi greu de desemnat un best Movie... Sunt multi competitori Puternici! Nu numai LOTR. Eu zic ca Lotr are 25-30% sanse de castig...
|
Acum 2 ani...wow..fratia mare favorita...dar nu a castigat...
Anul trecut turnurile....mai favorite ca fratia...mai mare deceptie..... Anul acesta.....toti zic ca au pastrat premiul pt final...dar eu cred ca tot nu va castiga lord 3 |
Da nici eu nu cred... Nu este in stilul academiei. Dar sa-r putea sa dea Oscarulu asa... Ca Marele Final. A inceput in forta, si s-a terminat gracefully... Cu un Mic Oscar...
|
Eu nu cred ca va termina cu un oscar pt cel mai bun film...dar poate va castiga Hobbitul peste 3 ani :lol: :lol: :lol: :lol:
Asa de final...sa nu se supere |
Unu.Treaba cu SMSu' e zici dak cashtiga ori nu,DeVeDeurile oricum pleaca
Doi.Ne vedem dim'neatza cu rezultate proaspete si vedem daca sufocatii astia de LOTR o sa aiba satisfactie sau nu :evil: Eu zic go lord,si hai si murray,robbins si neozeelandeza aia simpatica. |
Vedem noi un clasament al celor cu cele mai multe raspunsuri corecte dintre forumisti la sfarsitul ceremoniei?Ce zici Benny?
|
Return of the King
Daca ia Lost in Translation, arunc televizoru pe fereastrã..; |
Eu va las...here's neonash for the best movie of the year 2003...
|
Gata s-a terminat si editia de anul acesta! Premiul final se duce la:
| | | | | | | | | | | The Lord of the Rings: The Return of the King |
The Return of the KING.Thank you
|
OLE!EH,acum sa dam drumul la discutiii...eu ma duc sa vad daca mai am cumva destula vlaga sa mai si cursez.
STAPANUL INELELOR:INTOARCEREA REGELUI.Victorie! :) |
True dat! Mi-a facut placere sa forumesc impreuna cu voi in aceasta seara a inelelor! :P
Acum e momentul pt o pauza! ;) |
gandalf al nostru cred ca are orgasme multiple la ora asta......
|
Dupa ce am vazut ca a luat 10 premii ... eram sigur ca o sa ia si pt cel mai bun film....oricum..din cele 11 ... cred ca nu merita mai mult de 5...
|
Dezamagire totala..... :(
|
All times are GMT +2. The time now is 10:22. |