![]() |
Originally Posted by Lady_Skar:
Tu itzi dai seama Lady S? Antigravitatzie shi tu "papi" una bucata om! ;) Must be "adrenalizin`"! ;) |
Originally Posted by Lady_Skar:
Un sfat: incercati sa vedeti filmele mai vechi... Noutatile zilelor noastre sunt extrem de puerile; iti iau ochii cu efectele speciale si atât. Parerea mea! :lol: |
Blitzy-blitz! In filmele mai vechi n-arata vampirii fain...
|
Originally Posted by Demona:
|
raman un vechi nostalgic in total dezacord cu demona. filmele 'cu vampiri' vechi, ca de altfel horror-urile vechi, raman de departe cele mai bune.
|
Originally Posted by Demona:
e parerea ta! orikum cele noi sunt deplorabile rau de tot! in prezent, imaginea vinde filmu' :x (a se vedea queen of the damned; din pacate exemplele continua pe banda rulanta; van helsing e o ciorba: Jackman se bate cu Dracula, Wolfman, monstrul lui Frankenstein; mai lipseau Spiderman, Batman si Cow and Chicken) :lol: Hollywood, ia-ti o pauza! |
Originally Posted by snatchro:
Nu se spune vampira...este LAMIE. Versiunea feminina a vampirului e lamia! :lol: ..yep...they gotta be beutiful...and powerfull...perfect killers..and no feelings...THAT'S PERFECTION!!! :evil: |
Originally Posted by blitz43:
Pai normal ca e parerea mea. Fiecare cu ale lui. :lol: Shi de acolo lipseau "The Powerpuff Girls"... ;) Daca Hollywood-ul i-a o pauza...we are basicly...screwed! :cry: Don't curse...!!! :-? |
Quote:
Sau "Underworld", se bat vampirii cu varcolacii. |
bogie, dar ce are daca se bat varcolacii cu vampirii? Nu-i tot un "kkt" daca se bat omenii cu vampirii sau varcolacii cu vampirii? Atunci ne luam shi de alieni versus predatori? etc?
|
Da' ce-are toata lumea cu bataile? Prefer povestile de dragoste. Vezi The Wolf cu Jack Nicholson si Michelle Pfeiffer.
|
Definatelly I like fights! Mushy stuff..not for me!!!
|
problema cea mai evidenta este deja stiuta, de fapt, horror-ul recent mizeaza pur si simplu pe efecte viscerale, actiune saturata si efecte speciale cu un singur scop: de a-ti fura ochii, nu de a emotiona. horror-ul clasic facea eforturi pt pastrarea suspansului, atmosferei, incerca un dram de emotie pura desi ascuns sub o tona de stangacii. probelma horror-ului modern e una de perspectiva: se crede ca in locul 'groazei de dupa usa' preferam sa ni se livreze o groaza mai 'high-technicizata'.
si desigur ca in locul lui 'underworld' si 'blade' (kkturi, adica, s-o spunem pe sleau) prefer oricand 'lupul', o abordare mai cumintica si mai realista a unei teme perimate si stupide. desi o aberatie ramane in esenta o aberatie, oricum ai spune-o... ideea este: da-le dracu' de filme cu vampiri. horror-ul are capodoperele lui,iar partea 'coltoasa' a genului este cea mai searbada si mai penibila. |
:roll: Somebody's pissed off..uhmmm....:roll:
|
'nosferatu - simfonia groazei', 'nosferatu' in versiune klaus kinski si christopher lee, 'dracula' in varianta coppola - merita vazute.
asta ca sa nu se spuna ca sunt pissed off/on, pt ca sunt fan horror, dar al horror-ului vechi... |
Ca tot amintiti de "Nosferatu" (ala vechi)...
Banuind ca ati vazut "Shadow Of The Vampire" cu Malkovich si Dafoe, ce parere v-a lasat filmul (asa, cu tot postmodernismul lui) ? |
Originally Posted by raptor:
Hehehe! My b-day gift from you...Inca nu l-am vazut, dar o sa se intample real soon! Thank you very much "rapty"...! ;) |
Singurele filme cu vampiri pe care ledetest e Vampirela sau ceva de genul si Buffy(lung metrajul).
|
O sa fie candva luna asta pe HBO filmul Dracula ala cu Keanu Reeves care are 2 sau 3 Oscaruri... nu l-am vazut niciodatadar se pare ca e bun...
O sa fie candva luna asta la Cinemateca HBO |
Eu nu-s fan filme cu vampiri... I find them... Disturbing... Si ideea este complet epuizata... Na mai fost nimic cu vampiri original de nush cand...
|
All times are GMT +2. The time now is 20:03. |