Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Filme cu vampiri (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83949)

Demona 01 Mar 2004 16:06

Originally Posted by Lady_Skar:

Vampiri in spatiu! Numai conceptul in sine merita sa fie verificat.

Tu itzi dai seama Lady S? Antigravitatzie shi tu "papi" una bucata om! ;) Must be "adrenalizin`"! ;)

blitz43 02 Mar 2004 10:45

Originally Posted by Lady_Skar:

Patrick Stewart you say...
I think I'll look it up.
Vampiri in spatiu! Numai conceptul in sine merita sa fie verificat.

Un sfat: incercati sa vedeti filmele mai vechi...
Noutatile zilelor noastre sunt extrem de puerile; iti iau ochii cu efectele speciale si atât. Parerea mea! :lol:

Demona 04 Mar 2004 16:21

Blitzy-blitz! In filmele mai vechi n-arata vampirii fain...

snatchro 04 Mar 2004 18:51

Originally Posted by Demona:

Asta cam asa e. Dar nu numai vampirii... Vezi de exemplu Blade 2 vs. Blade 1, care dupa parerea mea este mult mai bun. Astept cu interes partea a III-a totusi; dar sa nu uit de Van Helsing, in al carui trailer am vazut in sfarsit cum trebuie sa arate o vampira. Pe langa faptul ca avea dintii ascutiti mai era si frumoasa . :wink:

notorious 04 Mar 2004 18:55

raman un vechi nostalgic in total dezacord cu demona. filmele 'cu vampiri' vechi, ca de altfel horror-urile vechi, raman de departe cele mai bune.

blitz43 05 Mar 2004 10:55

Originally Posted by Demona:

e parerea ta!
orikum cele noi sunt deplorabile rau de tot!
in prezent, imaginea vinde filmu' :x
(a se vedea queen of the damned; din pacate exemplele continua pe banda rulanta; van helsing e o ciorba: Jackman se bate cu Dracula, Wolfman, monstrul lui Frankenstein; mai lipseau Spiderman, Batman si Cow and Chicken) :lol:
Hollywood, ia-ti o pauza!

Demona 05 Mar 2004 14:32

Originally Posted by snatchro:

dar sa nu uit de Van Helsing, in al carui trailer am vazut in sfarsit cum trebuie sa arate o vampira. Pe langa faptul ca avea dintii ascutiti mai era si frumoasa . :wink:

Nu se spune vampira...este LAMIE. Versiunea feminina a vampirului e lamia! :lol: ..yep...they gotta be beutiful...and powerfull...perfect killers..and no feelings...THAT'S PERFECTION!!! :evil:

Demona 05 Mar 2004 14:37

Originally Posted by blitz43:

e parerea ta!
in prezent, imaginea vinde filmu' :x
(a se vedea queen of the damned; din pacate exemplele continua pe banda rulanta; van helsing e o ciorba: Jackman se bate cu Dracula, Wolfman, monstrul lui Frankenstein; mai lipseau Spiderman, Batman si Cow and Chicken) :lol:

Pai normal ca e parerea mea. Fiecare cu ale lui. :lol: Shi de acolo lipseau "The Powerpuff Girls"... ;) Daca Hollywood-ul i-a o pauza...we are basicly...screwed! :cry: Don't curse...!!! :-?

Bogie 05 Mar 2004 16:15

Quote:

in prezent, imaginea vinde filmu'
(a se vedea queen of the damned; din pacate exemplele continua pe banda rulanta; van helsing e o ciorba: Jackman se bate cu Dracula, Wolfman, monstrul lui Frankenstein; mai lipseau Spiderman, Batman si Cow and Chicken)

Sau "Underworld", se bat vampirii cu varcolacii.

Demona 05 Mar 2004 18:02

bogie, dar ce are daca se bat varcolacii cu vampirii? Nu-i tot un "kkt" daca se bat omenii cu vampirii sau varcolacii cu vampirii? Atunci ne luam shi de alieni versus predatori? etc?

snatchro 05 Mar 2004 18:20

Da' ce-are toata lumea cu bataile? Prefer povestile de dragoste. Vezi The Wolf cu Jack Nicholson si Michelle Pfeiffer.

Demona 05 Mar 2004 19:26

Definatelly I like fights! Mushy stuff..not for me!!!

notorious 05 Mar 2004 22:03

problema cea mai evidenta este deja stiuta, de fapt, horror-ul recent mizeaza pur si simplu pe efecte viscerale, actiune saturata si efecte speciale cu un singur scop: de a-ti fura ochii, nu de a emotiona. horror-ul clasic facea eforturi pt pastrarea suspansului, atmosferei, incerca un dram de emotie pura desi ascuns sub o tona de stangacii. probelma horror-ului modern e una de perspectiva: se crede ca in locul 'groazei de dupa usa' preferam sa ni se livreze o groaza mai 'high-technicizata'.

si desigur ca in locul lui 'underworld' si 'blade' (kkturi, adica, s-o spunem pe sleau) prefer oricand 'lupul', o abordare mai cumintica si mai realista a unei teme perimate si stupide. desi o aberatie ramane in esenta o aberatie, oricum ai spune-o...

ideea este: da-le dracu' de filme cu vampiri. horror-ul are capodoperele lui,iar partea 'coltoasa' a genului este cea mai searbada si mai penibila.

Demona 06 Mar 2004 15:08

:roll: Somebody's pissed off..uhmmm....:roll:

notorious 06 Mar 2004 22:40

'nosferatu - simfonia groazei', 'nosferatu' in versiune klaus kinski si christopher lee, 'dracula' in varianta coppola - merita vazute.

asta ca sa nu se spuna ca sunt pissed off/on, pt ca sunt fan horror, dar al horror-ului vechi...

MinRep 07 Mar 2004 21:10

Ca tot amintiti de "Nosferatu" (ala vechi)...

Banuind ca ati vazut "Shadow Of The Vampire" cu Malkovich si Dafoe, ce parere v-a lasat filmul (asa, cu tot postmodernismul lui) ?

Demona 08 Mar 2004 21:08

Originally Posted by raptor:

Sau mai bine zis pissed on...?

Filmele cu vampiri ma lasa din pacate cam rece... :-? Mai putin Nosferatu.Stitzi voi care...E superb!

Hehehe! My b-day gift from you...Inca nu l-am vazut, dar o sa se intample real soon! Thank you very much "rapty"...! ;)

Freak_on_a_Leash 08 Mar 2004 21:30

Singurele filme cu vampiri pe care ledetest e Vampirela sau ceva de genul si Buffy(lung metrajul).

BeNnY 08 Mar 2004 21:52

O sa fie candva luna asta pe HBO filmul Dracula ala cu Keanu Reeves care are 2 sau 3 Oscaruri... nu l-am vazut niciodatadar se pare ca e bun...

O sa fie candva luna asta la Cinemateca HBO

ogto 08 Mar 2004 22:24

Eu nu-s fan filme cu vampiri... I find them... Disturbing... Si ideea este complet epuizata... Na mai fost nimic cu vampiri original de nush cand...

All times are GMT +2. The time now is 20:03.