![]() |
normal ca e Fight Club. cum adica ce e cu supa??? probabil ca n-ati vazut filmul. hotel Pressman, urina in supa va spune ceva?
|
Originally Posted by ArsDeViu:
Adica supa la pachet? :P |
Hai Leonard, propune cg, ca e rindul tau...(pina vine Galdalf sa confirme mai trece o zi :( )
|
Originally Posted by Ilila:
incerc sa ma abtin deocamdata. Am mai inchis un topic de genul asta fiindca la ceea ce propusesem nu a gasit nimeni solutia nici pana in ziua de azi. |
Atunci sa continue cine a ghicit filmul Fight Club... Lady_Skar
|
va suparati daca incerc si eu?
cary grant ingrid bergman spionaj si... john woo! ('M:I 2') ghici ghicitoarea mea. |
Nu cred ca o sa-si dea nimeni seama, Notorious. :)
|
Chiar asa Notorius....nimeni Notorius....
|
Numele filmului in romaneste Indiscretie ... l-am vazut de 2 ori dar nu stiu pe ce program, in care el este om politic si ea este actrita. El o minte ca este insurat dar de fapt nu era, ea afla si vrea sa se razbune... Totul se termina cu happyend!
Nu stiu care este legatura cu John Woo... apare in film? :D era copil chinez pe vremea aceea. |
Originally Posted by Leonard:
mai incearca inca o data...cine shtie.....poate ne-ai subestimat! :roll: |
Originally Posted by ArsDeViu:
soup - singura mancare curata in retzeaua de restaurante kre avea membrii FIGHT CLUB phat - clinica de unde fura grasimea k sa faca sapun. WE take the PHAT and give t back to them ... :lol: |
Nu shitu al cui mai este randul dar incerc eu; Daca am greshit - sorry guys!
alesul, orash, sperantza, intuneric , sclavi , mentor, dragoste , energie e foarte usor dar nu va grabiti ... :wink: |
Quote:
john woo a facut 'M:I 2' (mai pe romaneste 'misiune imposibila 2'), care este un evident omagiu (ca sa nu zic altfel) adus lui 'notorious'. |
Quote:
daca nu inserai 'oras' si 'intuneric' as fi zis 'matrix', dar asa as fi tentat sa ghicesc 'dark city'. dar poate gresesc oricum... |
Gata, stiu. E un film romanesc din anii 70 cu un primar comunist care le baga curent la unii in oras, niste mineri amarati, parca, si asta din mare devotament. Am uitat cum ii zice... O lumina la etajul 10 sau Orasul vazut de sus. Am ghicit, nu?
|
Originally Posted by Gaandalf:
mai invata si tu engleza, se scrie FAT nu PHAT. m-am prins ce vrei sa zici da totusi... (de obicei erai adeptul folosirii a cat mai putine litere ex. K in loc de CA, acum nu stiu ce ti-a venit cu PH in loc de F) pentru ArsDeViu: "Dati" nu "Da-ti" in contextul tau |
Originally Posted by Gaandalf:
Star Wars :P :D :P :roll: |
poate fi vorba de Matrix la fel de bine.
|
Originally Posted by notorious:
Originally Posted by BeNnY:
|
The Force ar putea fi considerata energie :D
|
All times are GMT +2. The time now is 15:14. |