![]() |
Re: I wonder what it could mean
Originally Posted by WraIth:
Hai-k pana se trezeste Demona sa posteze... :D O Elbereth Starkindler from firmanent gazing afar, to thee I cry! here beneath death-horror! O look towards me, Everwhite! Heh...ai nevoie de citat in format mp3,citit de Tolkien himself? (*) |
:D , interesant. Dar oricum, Demona de unde le stii? :-?
|
Hmmmmmmmm.Very interesting.Thanx.But how do u do it? Stiu ca sunt in cartea a treia explicatii,vocale,cuvinte,etc dar cred ca trebuie mult mai mult decat atat.nu? :-? So I ask u:how in heavens name can u translate? :D much ablies
|
Veti fi surprinsi dak va spun ca pe net se gasesc lectii elfesti :lol: Insa demona a invatat elfeasca de una singura, parca a zis ceva pe forum, dati un mic search... :P
|
(*) 1). Pai sa vedem de unde...Daca la 15 ani am pus prima data mana pe cartzile "Lord of the Rings" shi atuci m-am tatuat...shi de atunci pana acum sunt obsedata de Tolkien and everything about it, nu credetzi ca am avut destul timp sa invatz?
(*)2). Raspuns pt. BeNnY... "Avo bedo, le dagor!" . La ce ai cerut tu, verbul "a bate" nu exista in Sindarina. Exista un "a bate", dar ala e "a bate din palme" - "balb-". Asha ca in varianta "agresiva" a batutului pe care o ceri tu am folosit verbul "dag-", care mai inseamna "a omora". So you bascly kill the guy, if he does not shot his mouth!!! ;) (*) 3). raptor-dude! Thx! Imi cer scuze pt ca nu am reushit sa raspund mai repede. Din pacate viatza reala cere prea multe ore suplimentare la job! :( Thou...sper ca nu se va mai repeta and I'll do my best to answer all of your questions. Shi acum intru de pe net de la lucru in pauza de masa! :P Navaer!!! |
Multumesc mult Demona :lol:
Vreau si eu sa invat :D |
Originally Posted by BeNnY:
Te cred. Ma crezi ca eu am oprint acum productzie pt ca am intrat pe net sa itzi dau o varianta mai buna la cererea ta. Here it is: "Ae u-daros ped, le dago!' Dupa stoarcerea neuronului, mi s-a parut mult mai corecta shi completa varianta asta! :) Spor la invatzat! :) Procuratzi DEX-ul Sindarin de undeva pentru cuvinte shi "Lord of the Rings - Return of the King" (cartea) pentru Appendix-ul E, pentru ca acolo sunt descrise citirea, formarea etc limbii Sindarine shi numai... :) |
Sa va pun in legatura cu un logoped ca nu se mai intelege e vorbiti voi pe-aicea... :lol:
|
Quote:
glumeam :D ...don't worry...geeez... :D :D :D Oricum,ai grija shy nu munci prea mult,k munca dauneaza grav sanatatii...crede-ma pe cuvant... :D :D :D |
Originally Posted by Leonard Pyron:
Tu ai nevoie de un psihiatru!!! |
Originally Posted by raptor:
Yeah! I know...dar din pacate trebuie sa platesc intretzinerea cu ceva! Daca ash trai ca Elfii in copaci sau ca Hobbitzii in subteran...ioai ce bine ar fii! :lol: |
Originally Posted by Leonard Pyron:
prostul daca nu e prost destul, parca nu e si fudul... |
Originally Posted by Demona:
DEX???DE UNDE?! :cry: |
Pt cei care au citit cartea(adica toti sper) sau ma rog care au cartea.Asta nu are nimic de-a face cu ce vreau eu.Care are shi el pe acasa sau stiu eu unde "The hobbit" sau "The silmarallion"?(parca asa se scria)
|
Da Demona cati ani ai acuma.Ca vorbeshti ca parca 15 ani au fost de mult............... Shi totushi daca este pe net doar nu poti sa inveti intr'o zi tot ca vad ca sunt shi nishte reguli da care se tine seama nu?
|
Ma Wraith mama......ti-am trimis un mesaj in elfa si tzi l-am si tradus!! Drept raspuns mi-ai trimis si tu un mesaj in elfa DAR ai uitat sa-l traduci... Io de unde sa stiu ce inseamna?Doar nu-s Demona sa stiu elfa.. :) Fii bun shi trimite shi traducerea...mersi!!Sau daca nu stii traducerea spune-i lui Demona sa ti-l traduca :P
Am citit un mesaj nush de la cine spunand ca poti invata elfa pe net.. Cum???? Sunt fff curios sa aflu cum.Poate mai invat shi io ceva. |
Originally Posted by WraIth:
Io am toate cartzile akasa din trilogie - en engleza shi mai am shi Silmarillion-ul shi urmeaza sa achizitzionez akuma The Hobbit - tot in engleza ... Recomand a nu se arunca banii "aiurea tramvai" :lol: pe cartzile in limba romana... :evil: |
Io nu am decat Silmarillion-ul. Si asta in romana. Bine io nu le am asa cu engleza ca tine gandalf. Mai am pana invat. Oricum o sa-mi iau si toate partile de la lotr, IN ROMANA
|
Originally Posted by Ionutz55:
Nu am vrut sa ma dau mare k shtiu ENGLEZA ... da ashteapta sa auzi parerea Demonei despre cartzile in limba romana ... cate bazakonii shi cate gresheli sunt akolo ... |
Tre sa citesti ambele partzi si in engleza si in romana ca sa iti dai seama. Io deocamdata din SILMARILLION nu am citit decat Despre inelele puteri si despre al 3lea ev. Mi sa parut mai interesant. Dar nu prea am inteles tot, pt. ca nu am citito de la inceput :( . Dar voi recupera :D
|
All times are GMT +2. The time now is 07:19. |