![]() |
Originally Posted by Ilila:
|
Aha, mersi :) de lamurire... Nu stiu cine a facut poza 34 dar e fain realizat unghiul, pacat de culori... poate ca in photoshop s-ar putea face citeva retusuri. (Din cite am inteles e vorba de Danny si Ricutza?? scuze daca gresesc)
|
|
Originally Posted by THE VOID:
|
Mey...deci...pozele sunt facute cu o camera digitala de pe un telefon...asa ca...ce vreti... Fotografiile se editeaza de obicei in Adobe Photoshop. Astea sunt poze. Asa ca n-avea rost. Si e Danny si Demona. |
http://www.cinemagia.ro/img/intalnir.../Imagine09.jpg <-- ce vezi in cristal, Gandalfe?
http://www.cinemagia.ro/img/intalnir.../Imagine17.jpg <-- vreau si eu chestii din alea lucitoare de la elfi |
Originally Posted by crydead:
Evident ca nu e cinemagista. Pe astea ale noastre le deosebesti imediat, ca pe elfi. |
Originally Posted by Alice_Fluture:
that's me and Demona there ... with the 2 rings of Sauron! :D |
Daca tot ati pus pozele, trebuia sa fi dat si niste explicatii, sa stim si noi cine e Gandaalf, demona etc.
|
ce-ar fi sa facem un concurs Miss Cinemagia?
I nominate Leonard Pyron. :lol: PS: Am I asking for it or what? |
Originally Posted by Lady_Skar:
|
My vote goes to my buddy ... Pyron, desi si marx sau altii ar merita! Iar la fete... Nu mai pot decide logic! Vreti sa mi le pun in cap pe toate :lol: Inca cateva voturi pana la 1000 :lol: |
Originally Posted by Leonard Pyron:
Bravo, mai... m-ai flaushat cu replica asta. :oops: Da' daca stau sa ma gindesc putin, tu vrei sa zici ca noi aratam asha: :evil: ? :roll: |
Particip cu placere la concrsul de miss. Dar nu cred ca o sa va tina prestatia mea la proba de costum de baie. TLD, tu care dintre fete esti? :P
|
Originally Posted by Leonard Pyron:
|
Eu sunt mare sustzinator al concursului de miss.
Fetelor, postatzi poznele. Lady_Scar v-a aruncat manusha, a pus poza la Are you a fat... ------------------------ Viitorul suna ocupat. |
Da.Imi plac ideeeeile voastre.Piron,tu nu e nevoie sa-tzi pui poza.Te credem pe cuvant. |
da, am pus-o si am sters-o. Mare manusa. :lol: |
[quote="THE VOID Piron,tu nu e nevoie sa-tzi pui poza.Te credem pe cuvant.[/quote]
Macar o radiografie ceva... |
Mda, ai shters-o si nici nu mi-ai raspuns la intrebarea pur tehnica referitoare la realizarea ei. :( --------------------------- Viitorul suna ocupat. |
All times are GMT +2. The time now is 03:02. |