Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   Kill "Kill Bill" ? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83504)

marx 08 Feb 2004 14:21

kill bill : epidermal.

Mala Portugal 09 Feb 2004 23:29

Ca scenarist..si mai ales ca facator de replici Tarantino e genial. Ca regizor e un impostor. Insa unul bun...d’aia il si iubim :wink:
Cand am deschis topicul asta citisem de ceva vreme una din variantele timpurii ale scenariului de la KB, varianta pe care am gasit-o destul de jalnica (un fel de reeditare de prost gust a lui ‘True Romance’). Mi se parea imposibil sa scoata cineva un FILM din el. M-am inselat fiindca n-am anticipat o chestie...Kill Bill nu voia sa conteze din punt de vedere al scenariului.
M-au amuzat cativa forumisti care 'au trai' cu intensitate alaturi de ‘The Bride’...de parca n-ar fi clar ca Beatrix ii va hacui pe cei din DiVAS si, in final, Bill insusi si-o va fura . Fiindca filmul nu e despre ‘ce se intampla’ ci despre cum e redat ‘ce se intampla’. KB e un colaj de mijloace de exprimare cinematografica.E dragostea (sau tributul-cum ii spuneti voi) lui Tarantino pentru film.
Anyway... de la Bang-Bang-ul lui Nancy Sinatra de pe genericul alb-negru i-as fi iertat orice lui Kill Bill. Din fericire n-am avut prea multe de iertat
:D

Dan Gerose 10 Feb 2004 12:17

De ce impostor ?

De ce e Tarantino un impostor ca regizor ? Sau, mai bine zis, daca el e un impostor, cine este un regizor autentic ?

marx 10 Feb 2004 17:29

Re: De ce impostor ?

Originally Posted by Dan Gerose:

Sau, mai bine zis, daca el e un impostor, cine este un regizor autentic ?

Ala care NU l-a invatat sa faca filme!

MinRep 10 Feb 2004 17:40

Originally Posted by Mala Portugal:

Ca scenarist..si mai ales ca facator de replici Tarantino e genial. Ca regizor e un impostor. Insa unul bun...d’aia il si iubim :wink:

Stai putin, ca nu inteleg prea bine... Sau, mai bine zis, nu inteleg ce vrei sa spui prin "impostor".

P.S.: Si nici "impostor bun" nu inteleg ce inseamna...

marx 10 Feb 2004 17:48

Originally Posted by MinRep:

Un profesionist. Stie cum sa nu stie.

MinRep 10 Feb 2004 18:09

Originally Posted by marx:

Un profesionist. Stie cum sa nu stie.

Sau stie cum sa para ca stie ce stie. :D :D

(oricum, parerea mea e ca Tarantino stie. macar "ceva")

Mala Portugal 11 Feb 2004 01:24

O completare care merita facuta

Sa nu uit: (*) (*) (*) (*) (*) pentru posteriorul lu' Vivica Fox (damn vreau si io d'ala :cry: :cry: :cry: )

PS Vezi MinRep ca ai inteles si singur ce era de inteles :o You don't nead Mala anymore :wink:

Mala Portugal 11 Feb 2004 01:30

Traiasca brigadierii!

..traiasca si heirupististii si toti zelosii de pe forumul asta. Remarcati va rog aici cele 5 voturi pe care le-a primit deja Kill Bill: Volume 2 :lol:

MinRep 12 Feb 2004 16:19

Re: O completare care merita facuta

Originally Posted by Mala Portugal:

PS Vezi MinRep ca ai inteles si singur ce era de inteles :o You don't nead Mala anymore :wink:

Ei, n-am inteles chiar singur... trebuie sa recunosc si ajutorul lui marx... :D

(P.S.: Totusi, de ce ar fi Tarantino un "impostor" in sensul asta nu inteleg.)

marx 12 Feb 2004 16:32

Re: O completare care merita facuta

(P.S.: Totusi, de ce ar fi Tarantino un "impostor" in sensul asta nu inteleg.)

Cum te poti numi cand "furi" meseria?
PS: daca in primul volum ne-a servit <manga> / in al doilea as prefera o portie de <kabuki>.

MinRep 12 Feb 2004 16:48

Hmm... De ceva timp, eu fac tenis, iar profu' imi tot spune ca "orice meserie se <<fura>>". Si ii dau dreptate. Cum altfel poti invata ceva? Mai ales in cinematografie. Dar ceea ce imi place este ca unii pot fi al naibii de originali/creativi si aduc un omagiu adevarat celor de la care au "furat".

Iar daca Tarantino e un impostor, cine nu e? (nu spuneti David Lynch!) Personal, eu nu cred ca-l putem izola pe Tarantino-regizorul de Tarantino-scenaristul. Pentru ca eu il consider un fel de "autor", in masura in care acest termen se mai poate folosi in ziua de azi. Si pentru ca Tarantino are cat de cat control asupra filmelor sale si pentru ca semneaza in acelasi timp scenariul si regia, acest lucru unifica viziunea asupra filmului si, din nou personal, eu cred ca e Tarantino-scenaristul si Tarantino-regizorul se completeaza reciproc. (Parca scenariul de la "Kill Bill" nu ar avea acelasi surse de inspiratie ca filmul, iar Tarantino nu ar fi vazut filmul acum "n" ani la fel cum il vede acum...)

marx 12 Feb 2004 17:12

Hmm... De ceva timp, eu fac tenis, iar profu' imi tot spune ca "orice meserie se <<fura>>". Si ii dau dreptate. Cum altfel poti invata ceva?

Minrep, tu cand <inveti>,<furi> meseria?

BeNnY 12 Feb 2004 18:25

Sa speram ca KILL BILL Vol. 1 si Vol. 2 o sa fie capodopere la fel ca Pulp Fiction! Totusi, Tarantino a facut o pauza de 7 ani inainte sa faca Kill Bill!

MinRep 12 Feb 2004 18:36

Originally Posted by marx:

Hmm... De ceva timp, eu fac tenis, iar profu' imi tot spune ca "orice meserie se <<fura>>". Si ii dau dreptate. Cum altfel poti invata ceva?

Minrep, tu cand <inveti>,<furi> meseria?

Daca te referi la tenis, cam de 4 ani si ceva.

TLD 12 Feb 2004 21:14

Originally Posted by BeNnY:

Sa speram ca KILL BILL Vol. 1 si Vol. 2 o sa fie capodopere la fel ca Pulp Fiction! Totusi, Tarantino a facut o pauza de 7 ani inainte sa faca Kill Bill!

De fapt aa steptat-o pe Uma sa nasca, i-au mai trebuit cativa ani de pauza dupa pulp :lol: Si apoi a scos capodopera... Pacat ca apare in aprilie vol 2 si nu in feb cum fusese programat inittial! :(

ricutza 13 Feb 2004 01:04

Originally Posted by BeNnY:

sincera sa fiu mie Kill Bill mi s-a parut mult sub Pulp Fiction si ma tem ca Tarantino nu o sa reuseasca sa mai scoata ceva atat de bun...Kill Bill este un film interesant care mi-a placut foarte mult, dar care nu mi se pare capodopera....

BeNnY 13 Feb 2004 08:14

Intr-un interviu acordat celor de la MTV a spus ca in Vol. 1 este mai multa actiune - batai etc etc - iar in Vol. 2 o sa fie mai mult dialog deci e foarte probabil sa fie mult mai haios Volumul 2 pentru ca el face niste dialoguri excelente :lol:

TLD 13 Feb 2004 08:16

Originally Posted by ricutza:

sincera sa fiu mie Kill Bill mi s-a parut mult sub Pulp Fiction si ma tem ca Tarantino nu o sa reuseasca sa mai scoata ceva atat de bun...Kill Bill este un film interesant care mi-a placut foarte mult, dar care nu mi se pare capodopera....

Probabil pt ca l-am asteptat asa de mult, asa m-a facut sa numesc filmul capodopera... In principiu, ca dialoguri si restu (dar in principal dialogurile :P) stiu ca kill bill este sub pulp... Yo astept acuma si partea a doua pt ca tarantino ne-a promis cica mai multa vorbarie si mai putine fapte! :roll: Vom vedea ce va iesi...!

BeNnY 14 Feb 2004 08:36

Totusi nu cred ca "Kill Bill" poate fi considerat o dezamagire...

All times are GMT +2. The time now is 13:57.