![]() |
Originally Posted by Gaandalf:
Cred ca stiti cu totii cum se difuzeaza un video cenzurat ziua (la limbaj ma refer) ... se "taie" vocea. Ei, la P.I.M.P. varianta necenzurata pe care am vazut-o pe MTV Ro, imaginile erau NR-16 si vocea cenzurata! Cred ca varianta full o sa fie data pe 29 februarie, ora 04:55:00. Adica ultimele cinci minute din intervalul NR-18. O data la 4 ani. |
Evenescence doesn't suck.
Au Linkin Park videoclip nou - Numb ...e fain...pacat ca LP videos are pretty much the same. Tool rulz intradevar! :D |
Originally Posted by snatchro:
bah, am vazut io clipu' aista complet! apar 3 gagici (o blonda, o cioara si o asiatica) la busturile goale care se tot fâtâie pe acolo, se giugiulesc intre ele si pe snoopy dog dog. Ce mai, traiasca Dorna !!!! |
Atentie mare la clipu' ultim al limbisticilor...
Yum yum....!!!! :lol: Gothika! 8) HB!!! |
mie mi-a plakut tipa din P.I.M.P - sud americanca aia cu "plamanii" aia nici prea mari nici prea mici .. era chiar o "dulceatza" - and i would sure love to taste her a bit ....
Eat You Alive mi-a plakut super mult - deshi demona zice k albumul asta al lr e cam nashpa' ... vom vedea... |
nu e nashpa, e super nashpa... cam greu cu inspiratia... sorry for you Gaandalfe; apreciez ca erai mare fan LB Te salut! |
Blitz 43 - de ce cam greu cu insiratzia? nu intzeleg ce vrei sa zici ... da sunt fan Limp Bizkit so ? vorba lui Demona de cand a plecat Wes de la trupa parca nu mai este la fel ... da asta e ...
still a devoted LB fan ... |
Ca veni vorba de Limp Bizkit... Mike Smith mi se pare mult mai bun ca Wes Borland. In primul rind, pasajele de chitara sint mult mai cool si mai complexe, iar in al doilea rind: atitudinea. Mi-a placut la Icon Metallica, dadea Mike din cap la greu, e evident fan Metallica :)
|
Cam greu la trupele (Korn, Limp Bizkit, Linkin Park, Caca Roach) astea cu inspiratia... Acum judeca si tu obiectiv!! Dupa 2-3 albume, nu prea mai au ce "sa zica"... Din pacate pentru ei si vânzarile au scazut vertiginos! Parerea mea si a multor altor rockeri! |
:( Aoleo, am uitat ce era mai important!
Am vazut ieri cel mai penal clip, :-? din viata mea. BERE GRATIS, un clip filmat intr-o clasa de scoala sau liceu. Apareau si Margareta Pogonat + Claudiu Bleont. De departe cel mai stupid si cretin clip posibil. Bere Gratis astia ar trebui sa se sinucida in direct la TV, asa ar mai obtine si ei un public cât de cât. Vocalul ala il imita pe Bittman (Holograf - alti lautari prostituati muzicali) cu o mina imbecila. :x Chitaristul ala cu cercel in ureche... phua! numai ascultati-l... :o Best of the CRAP! Va salut! Ce cautatu totusi actorii aia doi, acolo? Ah, banii! :x |
Originally Posted by "blitz43:
...Nah-nah! Leave KoRn out of the conversation!!! |
Originally Posted by blitz43:
Videoclipul este absolut idiot! Stiati, insa, cine ascris scenariul si a semnat regia acestui videoclip /ala de la Bere Gratis/? Liana Stanciu! Se vede ca este habarnista in domeniu, dar cretinii aia de la Bere Gratis au optat pentru scenariul ei. Mare greseala! Trebuiau sa angajeze tipi profesionisti. De exemplu, Andreea Paduraru, ca este singura care mai face niste clipuri cat de cat digerabile. |
Bjork? really cool videoz...mai ales Pagan Poetry, Hunter, Cocoon....si altele :)
|
a vazut cineva ultimul videoclip de la Limp Bizkit .... Behind Blue Eyes ... in kre se linge la greu cu Halle barry ?
e de pe soundtrackul de la Gothikka ... mie mi-a plakut da melodia nu este cine shite ce ... |
:) da, dragut...
|
Un videoclip dragut: Six Feet Under - The day the dead walked :D
|
Originally Posted by bogie:
Prefer ultimu' NEVERMORE Parerea mea! |
Dar shtiai ca sunt impreuna? De aia se ling la greu. :) :roll: |
..ultimul videoclip Evanescence...
|
Originally Posted by Demona:
|