Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Videoclipuri (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82932)

snatchro 27 Oct 2003 16:31

Originally Posted by Gaandalf:

Videoclipu lui 50 Cent cu Snoop Dogg - P.I.M.P - ce pot sa zic decat k m-a lasat cu gura cascata ... binentzeles k este cenzurat shi nu e prea difuzat la televizor

Apropo de acest videoclip ... de tot hazul ....
Cred ca stiti cu totii cum se difuzeaza un video cenzurat ziua (la limbaj ma refer) ... se "taie" vocea. Ei, la P.I.M.P. varianta necenzurata pe care am vazut-o pe MTV Ro, imaginile erau NR-16 si vocea cenzurata! Cred ca varianta full o sa fie data pe 29 februarie, ora 04:55:00. Adica ultimele cinci minute din intervalul NR-18. O data la 4 ani.

Demona 30 Oct 2003 21:25

Evenescence doesn't suck.
Au Linkin Park videoclip nou - Numb ...e fain...pacat ca LP videos are pretty much the same.

Tool rulz intradevar! :D

blitz43 31 Oct 2003 10:42

Originally Posted by snatchro:

Videoclipu lui 50 Cent cu Snoop Dogg - P.I.M.P - ce pot sa zic decat k m-a lasat cu gura cascata ... binentzeles k este cenzurat shi nu e prea difuzat la televizor

Apropo de acest videoclip ... de tot hazul ....
Cred ca stiti cu totii cum se difuzeaza un video cenzurat ziua (la limbaj ma refer) ... se "taie" vocea. Ei, la P.I.M.P. varianta necenzurata pe care am vazut-o pe MTV Ro, imaginile erau NR-16 si vocea cenzurata! Cred ca varianta full o sa fie data pe 29 februarie, ora 04:55:00. Adica ultimele cinci minute din intervalul NR-18. O data la 4 ani.

bah, am vazut io clipu' aista complet! apar 3 gagici (o blonda, o cioara si o asiatica) la busturile goale care se tot fâtâie pe acolo, se giugiulesc intre ele si pe snoopy dog dog. Ce mai, traiasca Dorna !!!!

blitz43 04 Nov 2003 12:40

Atentie mare la clipu' ultim al limbisticilor...
Yum yum....!!!! :lol:
Gothika! 8)
HB!!!

Gaandalf 14 Nov 2003 14:23

mie mi-a plakut tipa din P.I.M.P - sud americanca aia cu "plamanii" aia nici prea mari nici prea mici .. era chiar o "dulceatza" - and i would sure love to taste her a bit ....

Eat You Alive mi-a plakut super mult - deshi demona zice k albumul asta al lr e cam nashpa' ... vom vedea...

blitz43 14 Nov 2003 14:32

Eat You Alive mi-a plakut super mult - deshi demona zice k albumul asta al lr e cam nashpa' ... vom vedea...

nu e nashpa, e super nashpa...
cam greu cu inspiratia...
sorry for you Gaandalfe; apreciez ca erai mare fan LB
Te salut!

Gaandalf 15 Nov 2003 18:14

Blitz 43 - de ce cam greu cu insiratzia? nu intzeleg ce vrei sa zici ... da sunt fan Limp Bizkit so ? vorba lui Demona de cand a plecat Wes de la trupa parca nu mai este la fel ... da asta e ...

still a devoted LB fan ...

christi 16 Nov 2003 18:38

Ca veni vorba de Limp Bizkit... Mike Smith mi se pare mult mai bun ca Wes Borland. In primul rind, pasajele de chitara sint mult mai cool si mai complexe, iar in al doilea rind: atitudinea. Mi-a placut la Icon Metallica, dadea Mike din cap la greu, e evident fan Metallica :)

blitz43 17 Nov 2003 12:26

Blitz 43 - de ce cam greu cu insiratzia? nu intzeleg ce vrei sa zici ... da sunt fan Limp Bizkit so ? vorba lui Demona de cand a plecat Wes de la trupa parca nu mai este la fel ... da asta e ...

still a devoted LB fan ...

Cam greu la trupele (Korn, Limp Bizkit, Linkin Park, Caca Roach) astea cu inspiratia...
Acum judeca si tu obiectiv!! Dupa 2-3 albume, nu prea mai au ce "sa zica"... Din pacate pentru ei si vânzarile au scazut vertiginos!
Parerea mea si a multor altor rockeri!

blitz43 17 Nov 2003 12:33

:( Aoleo, am uitat ce era mai important!
Am vazut ieri cel mai penal clip, :-? din viata mea.
BERE GRATIS, un clip filmat intr-o clasa de scoala sau liceu.
Apareau si Margareta Pogonat + Claudiu Bleont.
De departe cel mai stupid si cretin clip posibil. Bere Gratis astia ar trebui sa se sinucida in direct la TV, asa ar mai obtine si ei un public cât de cât.
Vocalul ala il imita pe Bittman (Holograf - alti lautari prostituati muzicali) cu o mina imbecila. :x Chitaristul ala cu cercel in ureche... phua! numai ascultati-l... :o
Best of the CRAP!
Va salut!

Ce cautatu totusi actorii aia doi, acolo?
Ah, banii! :x

Demona 22 Nov 2003 14:38

Originally Posted by "blitz43:

Cam greu la trupele (Korn, Limp Bizkit, Linkin Park, Caca Roach) astea cu inspiratia...
Acum judeca si tu obiectiv!! Dupa 2-3 albume, nu prea mai au ce "sa zica"... Din pacate pentru ei si vânzarile au scazut vertiginos!
Parerea mea si a multor altor rockeri!

...Nah-nah! Leave KoRn out of the conversation!!!

lynx 28 Nov 2003 11:00

Originally Posted by blitz43:

:( Aoleo, am uitat ce era mai important!
Am vazut ieri cel mai penal clip, :-? din viata mea.
BERE GRATIS, un clip filmat intr-o clasa de scoala sau liceu.
Apareau si Margareta Pogonat + Claudiu Bleont.
De departe cel mai stupid si cretin clip posibil. Bere Gratis astia ar trebui sa se sinucida in direct la TV, asa ar mai obtine si ei un public cât de cât.
Vocalul ala il imita pe Bittman (Holograf - alti lautari prostituati muzicali) cu o mina imbecila. :x Chitaristul ala cu cercel in ureche... phua! numai ascultati-l... :o
Best of the CRAP!
Va salut!

Ce cautatu totusi actorii aia doi, acolo?
Ah, banii! :x

Videoclipul este absolut idiot! Stiati, insa, cine ascris scenariul si a semnat regia acestui videoclip /ala de la Bere Gratis/? Liana Stanciu! Se vede ca este habarnista in domeniu, dar cretinii aia de la Bere Gratis au optat pentru scenariul ei. Mare greseala! Trebuiau sa angajeze tipi profesionisti. De exemplu, Andreea Paduraru, ca este singura care mai face niste clipuri cat de cat digerabile.

Nightwane 28 Nov 2003 12:51

Bjork? really cool videoz...mai ales Pagan Poetry, Hunter, Cocoon....si altele :)

Gaandalf 28 Nov 2003 15:59

a vazut cineva ultimul videoclip de la Limp Bizkit .... Behind Blue Eyes ... in kre se linge la greu cu Halle barry ?

e de pe soundtrackul de la Gothikka ... mie mi-a plakut da melodia nu este cine shite ce ...

christi 02 Dec 2003 07:33

:) da, dragut...

Bogie 03 Dec 2003 06:44

Un videoclip dragut: Six Feet Under - The day the dead walked :D

blitz43 03 Dec 2003 08:40

Originally Posted by bogie:

Un videoclip dragut: Six Feet Under - The day the dead walked :D

Prefer ultimu' NEVERMORE
Parerea mea!

Demona 19 Dec 2003 03:29

a vazut cineva ultimul videoclip de la Limp Bizkit .... Behind Blue Eyes ... in kre se linge la greu cu Halle barry ?

e de pe soundtrackul de la Gothikka ... mie mi-a plakut da melodia nu este cine shite ce ...

Dar shtiai ca sunt impreuna? De aia se ling la greu. :) :roll:

Demona 19 Dec 2003 03:30

..ultimul videoclip Evanescence...

TLD 19 Dec 2003 08:31

Originally Posted by Demona:

..ultimul videoclip Evanescence...

My imortal sau ma insel eu? Fata de primele 2 e mult mai linistit. M-am cam mirat, si in acelasi timp am inteles ca trupa e pe duca, n u o sa mai dea concerte, alea, alea...

All times are GMT +2. The time now is 08:15.