Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Arta fotografica (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82645)

zizi 14 May 2004 23:16

Originally Posted by herbert:

hahalere care se dau tari pe forumul acesta.

spre deosebire de "genialoidul" de tine....

herbert 14 May 2004 23:31

Originally Posted by zizi:

hahalere care se dau tari pe forumul acesta.

spre deosebire de "genialoidul" de tine....

ce p**a mea ma tot "urmaresti" cu replici stupide??? Vrei dialog cu mine? Treci pe privat si te "lamuresc". Go!!!

zizi 15 May 2004 00:02

n-am chef sa devin atat de "intim" cu unu' k tine...

shi acuma gata cu dragalasheniile, stricam spatziul degeaba pe acest topic, "off the subject"...

laterZ.

raptor 15 May 2004 01:43

Super poza,Benny!Desi,iarta-ma,titlul "pusi la zid" face jumate din valoarea artistica a pozei...

Ilila 15 May 2004 09:07

benny>> "Sã creezi ca un Demiurg, sã poruncesti ca un Rege, sã muncesti ca un Sclav..." (Constantin Brâncusi)

Mircius 15 May 2004 16:02

Originally Posted by BeNnY:

Nikon beats the shit out of Canon. (*)

Eh... foarte discutabila chestia asta! E nasol ca Nikon-ul nu se gaseste in Romania GOD DAMN IT! :evil:

Daca stii unde sa cauti, gaseshti ushor NIKON. Eu am gasit, dar tot CAnon mi-am luat si sunt multumit de el. Am un powershot A300.

BeNnY 17 May 2004 09:01

Originally Posted by Mircius:

Nikon beats the shit out of Canon. (*)

Eh... foarte discutabila chestia asta! E nasol ca Nikon-ul nu se gaseste in Romania GOD DAMN IT! :evil:

Daca stii unde sa cauti, gaseshti ushor NIKON. Eu am gasit, dar tot CAnon mi-am luat si sunt multumit de el. Am un powershot A300.

Prea tarziu oricum ca mi-am luat si eu un Canon :)

Multumesc celor de mai sus...

raptor ai vreo sugestie pentru titlu?

raptor 17 May 2004 09:07

Nu mai benny,eu chiar ziceam k titlul e super-bine gasit!Mai precis ideea.Apropos,

...cine e inocenta aia? :happy:

BeNnY 17 May 2004 09:23

Originally Posted by raptor:

Nu mai benny,eu chiar ziceam k titlul e super-bine gasit!Mai precis ideea.Apropos,

...cine e inocenta aia? :happy:

Scuze, am recitit acum ce ai scris si am inteles :) Cam asa au zis si altii ca dpdv tehnic poza e slaba...

Inocenta aia era inocenta acum e o curva

mihai770 18 May 2004 11:07

Beny, pozele cele 2 sunt marfa, dar cu o prelucrare in PS cu schimbare de background...parerea mea...

Am shi eu un Olympus c220Z cu care imi fac treba shi de care sunt multumit, in afara faptului ca nu are focus manual shi ma foarte enerveaza...

Am reusit sa umplu vreo 6 cduri cu poze facute de el...asta inseamna cateva mii
Shi , daca tot puneti poze, o sa pun shi eu neshte poze sa va dati cu parerea...
Shi apropo de pozarae, cine stie situl www.worth1000.com, e genial, da sa-ti petreci cateva ore prin el;mai stiti vreun sit de poze?....recomandari ceva.M-ar interesa tutoriale in romana de CUM SE FAC pozele...

BeNnY 18 May 2004 11:18

Originally Posted by mihai770:

M-ar interesa tutoriale in romana de CUM SE FAC pozele...

http://www.fotomagazin.ro

mihai770 18 May 2004 11:47

V-am promis poze

Iata aici cateva poze facute de mine shi de Olympus c220:

1)sora mea
2)floare1
3)floare2
4)floare3
5)floare4
6)floare5
7)floare6
8)panorama Herestrau
9)in fire

Mai puneti shi voi poze pe aici....sa ma mai inspir shi eu...

regedit 18 May 2004 13:10

si eu am tot un olympus c220zoom. am sa revin cu niste poze facute de mine

regedit 18 May 2004 13:35

night lights signature

Flash: NO, Focal Length: 12mm, ISO: 160, Exposure: 1/2s.

destul de strans de brate avand in vedere gradul de automatizare al camerei si modalitatea de a o trece in "manual".
pentru efect maxim a se vedea pe un monitor bine calibrat.

BeNnY 18 May 2004 22:45

Re: V-am promis poze

mihai770 presupun ca vrei si ceva critici? Ai pus cam multe poze cu flori...

La floare5 e destul de reusit DOF-ul, la floare2 era mult mai reusita comparatia daca floarea era tanara si arata superb... restul florilor sunt destul de banale...

Panorama este interesanta dar este lipita destul de neingrijit... nu stiu daca ai lipit tu sau si Olympus-ul acela are o optiune ca A60-ul...

BeNnY 18 May 2004 22:46

Nu am putut ajunge la un titlu...

herbert 18 May 2004 23:20

BeNny, uite un titlu potrivit si "dens", incarcat de semnificatii: "Aici a fost Kilroy". de aici incolo, toate drepturile de autor iti apartin.

BeNnY 18 May 2004 23:23

BeNny, uite un titlu potrivit si "dens", incarcat de semnificatii: "Aici a fost Kilroy". de aici incolo, toate drepturile de autor iti apartin.

Cine e Kilroy? :? :shock:

herbert 18 May 2004 23:40

Cine e Kilroy? :? :shock:

explicatia e mai lunga. Kilroy a fost un soldat american, "eliberator" al europei fascizate, care obisnuia sa lase autografe pe zidurile vechi, incarcate de istorie, ale cladirilor pe care le "curata" de inamic. cand s-a plictisit sa mai scrie, lasa drept semn al prezentei sale cate un lucru/obect care ii aprtinea. a lasat si un bocanc pe care era scris numele sau. Faulkner, un excelent scriitor american pe care il vei citi candva, i-a facut un "portret" memorabil. asa Kilroy a intrat in memoria culturala si artistica... asta e povestea, pe scurt. cred ca se potriveste titlul pentru fotografia ta excelenta. esti un Tarkovski in nuce :)

BeNnY 18 May 2004 23:49

Ok, multumesc pentru explicatie... cat despre "esti un Tarkovski in nuce"... fabulezi! Poate ti se par asa bune fotografiile mele pentru ca nu ai vazut altele de acest gen... mi se par bune aceste poze... si cam atat

All times are GMT +2. The time now is 23:40.