![]() |
Macaulay Culkin a jucat cu Joe Pesci in "Home Alone" 1 si 2
Joe Pesci a jucat cu Chris Rock in "Lethal Weapon 4" Chris Rock a jucat cu Farley in Beverly Hills Ninja O noua provocare: Ellen Barkin si Cristopher Reeve (din 3 pasi) |
De ce din 3 pasi cand se poate si din 2.
Christopher Reeve si Burt Reynolds in Switching Channels Burt Reynolds cu Ellen Barkin in Mad Dog Time. Provocarea mea: Jackie Chan - Eddie Murphy |
1. Eddie Murphy & Cameron Diaz in "Shrek" (voci)
2. Cameron Diaz & Lucy Liu in "Charlie's Angels" 3. Lucy Liu & Jackie Chan in Shanghai Noon Provocarea mea: Sir Anthony Hopkins si Catherine McCormack |
1. Catherine McCormack si Brad Pitt in Spy Game
2. Brad Pitt & Anthony Hopkins in Meet Joe Black Urmatorii alesi: Jennifer Jason Leigh si David Carradine |
1. Jennifer Jason Leigh & Drew Barrymore in "Hercules" (voci)
2. Drew Barrymore & Lucy Liu in "Charlie's Angels" 3. Lucy Liu & David Carradine in "Kill Bill" Provocarea mea: John Lennon si Will Smith |
Mr. Raven, Kill Bill n-a aparut inca...
|
frumos...
1. John Lennon se joaca pe sine in "Hard Day's Night", regizat de Richard Lester. 2. Richard Lester mai regizeaza si "Superman II", cu Gene Hackman. 3. Gene Hackman si Will Smith in "Enemy of the State". Ceva nou pentru voi? Eric Clapton (daca tot suntem cu muzicieni) si Robin Williams |
1. Robin Williams & Mat Damon in "Good Will Hunting"
2. Danny DeVito & Mat Damon in "The Rainmaker" 3. Danny DeVito & Jack Nicholson in "Hoffa" 4. Jack Nicholson & Eric Clapton in "Tommy" Ca sa pastram registrul, how about Jim Morrison si Julianne Moore? |
M-am chinuit ceva timp,dar am gasit legatura:
Jim Morrison si Peter Falk joaca in "Intoccablili,Gli" Peter Falk si Julianne Moore joaca in "Roommates" Propunerea mea: Michael Madsen - Marisa Tomei (2 pasi) |
Michael Madsen si Tim Roth in "Reservoir dogs"
Tim Roth si Marisa Tomei in "4 Rooms" Provocarea mea: Jon Bon Jovi si Jodie Foster (2 pasi) |
Jon Bon Jovi si Mattew McConaughey in "U 571"
Mattew McConaughey si Jodie Foster in "Contact" Provocarea mea este : Robin Williams si Dan Aykroyd , tot in 2 pasi. |
1. Robin Williams & Ben Affleck in "Good Will Hunting"
2. Ben Affleck & Dan Aykroyd in "Pearl Harbour" Next, Katie Holmes & Kevin Spacey, din 4 |
Dan Aykroyd & Minnie Driver in Grosse Pointe Blank
Minnie Driver & Robin Williams in Good Will Hunting urmatorii buni de legat: Helena Bonham Carter & Quentin Tarantino [3 pasi] am o propunere: sa excludem din legaturi actorii care apar doar ca voce (in caz de animatii) sau doar cameo, caci de fapt nu 'joaca' efectiv in filmele respective. |
de acord cu tine, dar la care provocare va raspunde urmatorul, cause i was first :wink:
|
raspuns la provocarea lui raven88
Eu am gasit o legatura din doar 3 pasi:
Katie Holmes si Michael Douglas in "Wonder Boys" Michael Douglas in "The Game" regizat de David Fincher David Fincher a regizat si "Se7en" cu Kevin Spacey Daca nu gaseste nimeni o solutie din doar 2 pasi, propun Adam Baldwin si Nicole Kidman ( pasi) |
pt Baldwin - Kidman sunt 2 pasi
|
raspuns la provocarea lui Leonard
am o solutie din 2 pasi daca o accepti:
Helena Bonham Carter si Brad Pitt in "Fight Club" Brad Pitt in "True Romance",cu scenariu scris de Quentin Tarantino daca nu o accepti iata alta: Helena Bonham Carter si Tim Roth in "Planet of the Apes" Tim Roth in "Pulp Fiction" , "Reservoir Dogs" , "Four Rooms" de Tarantino (la 4 Rooms doar ultima parte) provocarea mea ramane aceeasi ca mai sus : A.Baldwin - N.Kidman in 2 pasi |
Alec Baldwin si Sam Neill in "Hunt for Red Oktober"
Sam Neill si Nicole Kidman in "Dead Calm" Ze new challenge: Bruce Willis si Tony Leung (2 pasi) |
1. Bruce Willis cu Chris Tucker in "The 5th Element".
2. Chris Tucker si Tony Leung in "Rush Hour". Eu zic: Gene Hackman si Marisa Tomei (din cate vreti, pentru ca eu am gasit cateva si toate sunt interesante) |
Gene Hackman si Lawrence Bender in Mexicanul.
Lawrence Bender si Marisa Tomei in 4 Camere. Propun Woody Allen si Elijah Wood - din 2 pasi. |
All times are GMT +2. The time now is 20:12. |