![]() |
Moderator, fa ceva cu avatarurile astora ca se intind cit o carpeta pe perete. Ca sa nu zic poster. Ce cacat, pina acum forumul parca era clasor, acum a devenit ierbar?
|
mda...si mie mi se par unele avataruri cam prea mari...si mai sunt si obositoare unele din ele...
|
Eu l-am micsorat pe al meu.... :roll:
|
Originally Posted by BeNnY:
|
"Afiseaza o imagine micuta sub detaliile dumneavoastra din mesaje. Doar o imagine poate fi afisata in acelasi timp, marimea ei nu poate fi mai mare de 80 pixeli ca inaltime si 80 ca latime si marimea fisierului poate fi cel mult de 6ko."
De ce nu se respecta? :roll: |
Originally Posted by Danny:
URL-urile astea sunt excelente! Si nu va asteptati sa-mi micsorez avatarul! :evil: |
Dar daca ma uit la BeNny, imaginea e mai mare decat 80x80, iar dimensiunea depaseste fluierand cei 6KB. Asa ca nu stiu ce sa mai zic... :roll: |
Da asa e... dimensiunea avatarului meu in KB era destul de mare (32 KB :o ) dar acum am redus-o la 12 KB ... si mai reduc din ce pot, din culori...
|
Benny, baga poza in adobe photoshop, mai joaca-te putin cu luminozitatea si contrastul, da-i un "save for web" converteste fotografia in .jpeg la calitatea high (60%) si o sa aiba in jur de 5,8k. Cu o calitate chiar mai buna.
De preferat ar fi totusi sa prelucrezi originalul. |
Ok pana acum am adus-o la 12 dar daca zici ca se poate, o s-o aduc la 5.8 :lol:
|
la 60% se pierde mult din calitate, dar ajunge cam de cat zici tu. calitate high la jpeg inseamna peste 85%. |
Pt Benny. Iti sugerez sa nu alegi ceva de genul: Jedi master, Jedi Dude, Sith Lover etc. SA ai un nick de genul: Darth Benny, Count Benny, Master Benny, Benny The Emperor... Stii?
|
Deocamdata nu e cazul... insa eu ma gandeam la Dark Lord of the Sith
|
Da, dar ce vrei tu este prea Suprem, adica... Suna prea ULTIMATE LORD OF SITH... de parca ai fii cel mai tare... Zi si tu Sith Lord... Jedi Killer... Ceva ce nu suna UNIC...
|
Originally Posted by Leonard:
Calitate High - intre 60-80% Calitate Maximum - 80-100% Trust me. Iar calitatea e ok. Aproape insesizabila diferenta. |
Incercarea de a schimba ceva a esuat total...
...pana la urma mi-am ales rank-ul The Sith Lord |
la multi ani!
Originally Posted by ricutza:
Draga Ricutza - ma bucur ca te-am cunoscut - si iti doresc la multi ani ! :D |
Re: la multi ani!
Originally Posted by ricutza:
De 3 ani sunt pe aici. Shi in primul an, tot Junior eram. :lol: |
Propun sa nu existe doi useri cu acelasi avatar. Citeodata ai impresia ca posteaza userul mai vechi pe care-l recunosti dupa imagine, si abia pe urma iti dai seama ca e cineva mai nou...
Mie imi place avatarul asta, nu cred ca l-am vazut la altcineva pe forum (si nici nu vreau), dar nu stiu cine este personajul. Cine ma poate ajuta sa aflu de unde este imaginea si cine este silueta din avatarul meu? |
Originally Posted by Alice_Fluture:
am observat shi eu ca parca sunt doi useri cu poza lui danny(nush daca mai este,probabil s-a reparat) |
All times are GMT +2. The time now is 21:12. |