![]() |
nu.
![]() |
![]() |
Imaginile sunt din filmul lui Paradjanov, Tini zabutykh predkiv aka Shadows of Forgotten Ancestors aka Wild Horses of Fire, 1961.
|
|
omule, ai revenit? ti-ai mai revenit? :) Ah, nu, nu stiu filmul, nu aduce cu nimic din ce-am vazut.
|
|
Avem voie cu mai multe incercari intr-un singur post?:D
Daca nu incepem cu The Girl With The Dragon Tattoo. |
:)) Nu, a doua imagine era doar un raspuns pt Anaemona.
Filmul meu e rusesc. |
Damn, cum de am putut sa cred ca o sa bagi imagini din filme americane?:D Silly me.
|
=)) Denumirea corecta a topicului ar fi "Ghiceste filmul obscur dupa imagine", just kidding :)
omule, parca asta mai era o replica celebra din alt film, mai vechi, il stii? Nu-s absolut sigura, asa am un feeling. |
Hmm, habar nu am.
Filmul e al treilea al acestui foarte talentat regizor rus, daca nu i-ati vazut precedentele filme, desi cred ca ati vazut cel putin unul dintre ele, puneti repede manuta si vizionati-le! :D |
Il cheama Andrei?:D
|
Si cum i-a reusit al treilea? acum ca a ghicit toata lumea :D
|
:) ...Stefan. Hai cu filmele americane! (:|
Nu la fel de reusit ca precedentele, dar bun, unul dintre must-urile anului trecut. |
... Cel Mare. Daca nu am inteles gresit si chiar e The Banishment:
![]() Film american, tot nou :D LE: Fuck, iar m-am grabit, daca-i de anu trecut e Elena si promit ca nu mai postez nimic in seara asta ca numa gafe fac. |
Ah, nu, nu-i The banishment, e Elena.
|
Nuuuuu, era vorba de Elena. Ma refeream la cel de-al treilea lung metraj. Dar las' asa :D Confessions?
|
Iei, nou record, a rezistat doua minute. Da, el e. Hai cu filmele obscure!
|
|
Cred ca sint departe, dar dupa frizura seamana cu Che (nu l-am vazut ca altfel nu scriam prostia asta).
|
All times are GMT +2. The time now is 00:11. |