![]() |
yes!
cautand imagini cu filmul acesta am dat si de altele: http://1.bp.blogspot.com/-3w7hM6kn0U...igiBecali1.gif |
Imi venea si mie sa pronunt Ji-Ji :))
![]() |
Men in tights.Pot sa cedez?:-SS
|
Ala e. Nu cedezi! No way!
|
![]() Ar trebui sa fie floare la ureche:P |
Primul care mi-a venit in minte: Tunurile din Navarone - sint o suta de ani de cind l-am vazut.
|
Am zis eu ca-i floare la ureche,l-ai ghicit din prima.:D
Acum daca mai ghicesc ceva,chiar nu mai am ce sa pun pentru ca e ultimul din pc pe care l-am vazut.:)) |
Nu ma intereseaza, pui din alea nevazute. Adevarul e ca mi-e dor sa revad Tunurile di Navarone si nu numai, citeva sute de alte filme, dar nu stiu ce sa fac cu timpul asta care nu vrea deloc sa stea pe loc.
![]() |
Splendor in za grass? imi aduce aminte de ultima scena in care Natalie vine in vizita :-?
|
Chiar ea e :)
|
|
|
Acum e mult mai simplu, daca nu zice nimeni zic eu: East of Eden, alt film pe care l-am vazut acum 100 de ani si as vrea sa-l revad :)
|
![]() |
Ok, nu va cer sa scrieti titlul lung in italiana (cred ca titlurile astea lungi sint emblema regizoarei :) ), ma multumesc cu titlul englezesc, mai ales ca asta e primul ei film cu dialoguri in engleza (de fapt ce stiu eu, n-am idee cite alte filme a facut in engleza, dar am citit chestia asta cu primul film). Protagonistul, in poza, a jucat in mai multe din filmele ei si as adauga ca e un barbat foarte bine ;) (italian evident).
|
pare a fi vorba despre Lina Wertmuller si Giancarlo Giannini.
dar n-am vazut filmul asta. |
Nici eu n-am vazut alte filme si totusi le-am ghicit :) nu-i chiar asa de greu. Bineinteles, cel ce ghiceste are obligatia sa puna poza :))
|
Am o imagine la indemana, sper sa nu se supere Mercutio
![]() |
Originally Posted by charles:
|
Originally Posted by charles:
equus |
All times are GMT +2. The time now is 15:01. |