![]() |
Cititi comentariile inainte sa va apucati sa calculati. Eu am stat vreo 20 de minute si am lasat-o balta. N-am reusit.
|
Asta e simpla, iei in considerare doar zarurile cu un punct in centru si numeri punctele din jurul acestuia.
|
Da, nu ma asteptam sa fie atat de idiot la cat de excitati erau cei care comentau pe acolo.
|
Nici n-am vazut comentariile, ma uit acuma. Din titlu e destul de clar: petalele din jurul trandafirului:))
|
he, he... e interesant jocul. dar acuma ma intreb:
"Repeta pasii 1, 2 si 3 pana ghicesti raspunsul de mai multe ori la rand." (ok... de mai MULTE ori, de cate ori?:-/ ) in fine, nu am avut rabdare sa tot ghicesc si sa ghicesc... mai ales ca aveam o gramada de raspunsuri corecte si la un moment dat mi-a venit un 3, un 6, un 2, un 4 si un 2. si eu zapacita de mine in loc sa scriu 2, am scris 0.... is oarba, ce sa-i faci.>:) |
Oricum e idiot jocul:)) . Imi pare rau ca mi-am pierdut vremea cu el. Cu cat esti mai inteligent, cu atat il rezolvi mai greu, zicea autorul. Am tot insistat cu el bazandu-ma pe prostia mea care ar fi trebuit sa ma ajute sa-l rezolv rapid:)), dar acum, cand vad ce rezolvare are, imi pare rau.
|
dar nu ar trebui sa iti para rau. Macar asa, ti-ai dat seama ca esti chiar inteligent.
P.S. eu am furat rezolvarea de la White...:)) |
Noroc cu el ca incepusem sa ma enervez.
|
Ar trebui sa puneti si voi exercitii de logica mai simple.
|
toate exercitiile de logica sunt simple, Cristina. problema e ca ne complicam noi in rezolvare intotdeauna. avem impresia ca e ceva chichita la mijloc, cand defapt, raspunsul e foarte simplu.:)
|
Asta asa este dragonfly_drk;)
|
Una usurica: cate oua se pot manca dimineata, pe stomacul gol?
|
unul.
deşi răspunsul corect e niciunul. decât dacă eşti aşa ca mine. |
Adica tu bagi un ou intreg in gura?:))
|
Originally Posted by paul_aramis:
|
moncher, la mine e mezel... ăsta, mizilic. io muşc numa' din ou' de gâscă
|
Originally Posted by indiferrent:
se ezigstă! le-am văzut io! |
Alin, Andrei, Mihai si George au numele de familie Ionescu, Popescu, Dinescu si Multescu( dar nu neaparat in ordinea asta). Toti au numere diferite de nepoti si nepoate, numarul de nepoti fiind cuprins intre 5 si 8 si cel de nepoate intre 6 si 9(daca unul dintre ei are 7 nepoti, oricare altul nu poate avea tot 7 nepoti, dar poate avea 7 nepoate). Cati nepoti, cate nepoate si ce nume de familie are fiecare daca:
-Andrei are cu o nepoata mai mult decat nepoti -Dl Multescu are mai multi nepoti decat nepoate -Dl Popescu are acelasi numar de nepoate cat are si prietenul sau, Mihai, de nepoti -Numele lui Mihai nu este Dinescu -Alin are cu doua nepoate mai mult decat nepoti -Omul cu 9 nepoate si 6 nepoti nu este Dl Ionescu |
Originally Posted by indiferrent:
mai citeşte odată enunţul. după ce îl reformulezi, poate o rezolvăm şi pe asta. |
Am editat. Scuze:)
|
All times are GMT +2. The time now is 09:44. |