![]() |
Mie mi se pare ca Base il ia de obrajori pe baietel.Se observa ca si cum i-as da eu un pumn in barbie prietenului meu cel mai bun: "ce mai faci bai ...barosane..." :))
|
@Pai, keepwalking, ce a citit Basescu e intregul raport? Nu cred ca acel raport continea doar un paragraf. E adevarat, Base nu a ales cel mai relevant citat.
|
unii mai inteligenti au prins miscarea:
http://www.jurnalul.ro/stire-editori...pe-529200.html |
=))
Altii mi-au devastat casa. |
Cred ca pana la urma majoritatea a ajuns la concluzia ca a fost doar un fake care a incercat, doar a incercat sa-l defaimeze pe Base!
Pai du-te domle' pe la tara pe undeva, ca ii auzi pe toti: Base! Base! In special batraneii ... |
Gospin, la tara batraneii aia dau dovada de bun simt. Din nefericire, tot acolo o gramada de idioti vor comunism mafiot in stare pura.
|
Exact, aia mai tineri, acei batrani sunt multumiti si cu pensia aia marita, cat o fi acolo!
L:E: Numai in Romania se poate intampla asa ceva ... nu? |
Daca iese Geoana, tinerii aia vor avea sansa sa fure cu girul PSD. Pensia aia marita cu care sunt multumiti batraneii reprezinta cat se poate la nivelul economic actual. Iar aia o sa scada daca vor ajunge aliatii pulii la putere, pentru ca PSD va face jocurile si le va da un mare sut in cur celorlalti ca sa poata fura in voie.
|
Pacat ca nu pot sa ma exprim asa bine ca tine :)) !
|
ciudat cum cei mai puternici oameni de afaceri din Romania ii sustin pe "comunistii" de la PSD!
a dracului, comunistii si antreprenorii sunt impreuna. pe undeva, cineva se incurca in definitii. ori in cea a comunistilor, ori in cea a oamenilor de afaceri. |
=))
Hai ma Keep... =)) |
Originally Posted by Judex:
serios, tie nu ti se pare o contradictie in termeni? cum pot functiona acei oameni de afaceri intr-un regim comunist? |
Foarte simplu:
1. Patriciu ia Romgaz 2. Vantu ia Posta 3. Felix ia sarea. Totul sub obladuirea rusilor. |
he, he, he, nu ti se pare ca propaganda asta seamana izbitor de mult cu sloganul "nu ne vindem tara" din 90? iar "agenturile straine", in speta cele rusesti, destabilizeaza tara? dar trec peste aceste lucruri. vreau sa-mi explice cineva ce inseamna "comunistul de Geoana"? ce a facut omul asta ca sa fie asimilat cu portretul unui comunist? |
Ba da, seamana cu propaganda aia, pentru ca asa a fost si atunci. Era o vorba anticomunista - nu ne vindem tara, o dam pe gratis.
Nu OMUL Geoana e comunist, ci faptul ca le reprezinta interesele. |
Ok, dar de cand interesul unor comunisti este sa promoveze capitalistii verosi precum Patriciu si Vantu? :) |
Dintotdeauna. Comunismul nu e altceva decat capitalism oligarhic.
|
Originally Posted by keepwalking:
|
Oricum ar fi, cineva tot impinge lucrurile de la spate in PSD. Geoana nu este in stare sa faca un pas in fata fara sa se uite in toate partile, mai ales in sus la fundu' lui Ilici. Oricum, ma tot intreb ce tot face Ilici in politica, impingand lucrurile de la spate, mai ales la varsta asta. De ce n-a ales sa-si petreaca ultimii ani din viata undeva, departe?!
|
Originally Posted by Rapture:
Iliescu nu mai conteaza. Inca mai aduce voturi, dar dupa aceste alegeri va disparea din spectrul politic. Geoana e omul lui Iliescu cum Basescu e omul lui Petre Roman. Doar din punct de vedere al orgoliului, Geoana are o polita de platit lui Iliescu (cum si Iliescu are un meci cu Geoana, dupa ce a fost debarcat din functia de presedinte). Problema PSD-ului, aia reala, nu aia tipata de pedelisti, e formata din oameni ca Hrebeciuc, Mazare, Vanghelie (desi, ultimul chiar e usor de manipulat). |
All times are GMT +2. The time now is 14:15. |