![]() |
Nu. Anul aparitiei 2007
|
si tipa putin imbatranita dar inca frumoasa e Robin Wright Penn
|
Originally Posted by Cinemania:
Din cauza ei ma gandisem la She's so lovely. |
e vorba de Hounddog
|
![]() |
Oldboy :D Ca de obicei, prea lenes sa pun poze. Oricine vrea poate sa puna in locul meu :P
|
1 Attachment(s)
|
hint ?
|
Nu a postat nimeni niciun regulament oficial? Am vazut pe prima pagina in mare despre joc, dar asa, nicio regula :P
De Ex: Daca nu se ghiceste, peste cate zile sa se posteze o noua imagine. Sau cate Hinturi sa fie date la un post..:-? ceva in genu.. :D |
Este un simplu joc nu SRI.
|
Originally Posted by Lili1982:
regizor David Lean. |
|
Originally Posted by redmen:
corect! :) |
Quote:
Nu trebuie sa fie SRI. :| Dar de ce sa nu fie o anumita organizare in jocu' asta? (:| |
Originally Posted by Codrutz:
Propune o formula de regulament. |
![]() |
Ne jucam foarte bine si fara regulament!
Numai reguli visati!Va las in politica voastra.... |
Ego, nu te supara, Codrutz are intentii bune, sunt convinsa. Se mai intampla ca userul care a postat poza sa nu confirme daca raspunsul e corect sau nu si jocul se blocheaza.
Codrutz, vino cu o propunere de regulament al jocului, daca vrei. |
Quote:
E si normal sa fie prima care sa spuna ceva impotriva, doar ea e cea ce a facut topicul. Dar a fost doar o propunere, cum a zis si corinka, dar vad ca ai luat-o ca altceva. ;) Un exemplu de regulament poate ar fi asa: 1. Daca trec 3 zile si nu este dat raspunsul corect, userul care a postat imaginea trebuie sa spuna denumirea filmului, si sa faca un alt post cu o poza dintr-un alt film. 2. Daca se da raspunsul corect si userul nu confirma in decursul a o zi, atunci oricine altcineva este indreptatit sa posteze o alta imagine. (Si asa nici nu se va bloca jocul) 3. Aici intervine partea cu hinturile care trebuiesc sa fie minim 3. (Cate zile sunt disponibile pt raspuns) Cam atat. Prea mare chestie nu e, dar m-am intins eu cu explicatiile. Asta a fost ultimul mesaj. De aici va dati si voi cu parerea. :P |
@redmen,
California dremin' @codrut, dureaza cam mult 3 zile...propun o singura zi si maxim 3 hinturi in acea zi. |
All times are GMT +2. The time now is 23:29. |