![]() |
OK, o lasam pe mai tarziu, ca nici nu pot intra pe mess acum. Multumesc pentru ajutor! :) Hai, la culcus, repede! Somn usor! :-h
|
Originally Posted by illotempore2002:
nu vrei o carte cu bd-uri perverse? super oferta 50 ron in loc de 70 :D (ma rog, asta era pretu' la dalles) http://www.taschen.com/pages/en/cata..._st ories.htm |
Le iei de pe net cu tonele - and, guess what??? Gratis!!!
|
eh, ma gandeam ca le vrea cineva pe hartie, sa le studieze inainte de culcare. io am primit cartea da nu prea-i genu' meu. ;)
|
Bre, de ce ma intrebi asta?
tu chiar pui botul la ce se spune pe aici? |
Ce aveti in frigider? Si de baut in afara de suc,bere,vin?:P
|
Inca niste drob, branzeturi, mezeluri, lactate, oua. O caserola de Jena cu fripturi de porc si ficatei de pasare. Lapte, suc de rosii, sosuri den-spe mii de feluri Heinz. Pepene galben.
|
Neatza,ati baut cafeaua?Judex,da la toate fetele o cafea...inca dorm(:| :-*
|
Mit sahne sie wunschen?
|
Multumesc, mi-am baut deja cafeaua cu laptic condensat.
Fumati? |
Ja! Rothmans.
|
Dap.Fumez,L&M.
Cori,fumezi?Bizar,la serviciu toate fetele fumeaza si baieti doar unul...:P |
Am fumat o tigara astazi, de aceea v-am intrebat. Am un pachet la serviciu, din care fumez si eu din an in Paste. Nu sunt fumatoare, dar mai fac cate o exceptie cu cate o Virginia Slim mentolata din cand in cand. Din alea ca ale voastre nu pot, ametesc. :) Mai una in pachet, cred ca mai "pacatuiesc" o data azi.
|
OK,mie un pachet imi ajunge cam3 zile,iar daca sunt in vacanta...uit sa fumez.
Fumatul e un moft,care costa sanatate. A incercat cineva sa se lase? |
Da, Mark Twain.
el zicea ca sa te lasi de fumat e cel mai usor lucru. el insusi s-a lasat de 600 de ori :)) |
"Una vorbim,alta fumam"Arghezi
;) Cineva de pe forum a reusit sa se lase de fumat? Chiar, daca ati auzi ca viata voastra depinde de asta ce ati face?:P Apropos de Mark Twain,are cineva cartea "Tom Sawyer detectiv,TS in strainatate"? Am auzit ca sunt mai slabe decat restul... |
Le-am citit eu, dar nu le am. Intr-adevar, sunt mai slabe.
|
Originally Posted by corinka:
In 9 august, 2006, Tudor Chirilä mi-a zis: "Lasä-te de mâine. Te rog eu. Dumnezeu nu ne dä multe semne - nu-ti ajunge?" Asa am fäcut. Beti? |
Beau la bere de-mi sar capacele. But never on the set!!!!!!!!!!!!!!!
Sunt fan bere. Iubesc berea. |
Originally Posted by Pitbull:
Da. Saniutza. 2 Ochi Albastri. Adio Mama. Matrafox :)) ... just kiddin :D Vin si bere (not in the same time ;) )... doar la ocazii whisky (bourbon, scotch) si home-made (tzuika, palinka) |
All times are GMT +2. The time now is 08:01. |