![]() |
Originally Posted by Leonard:
Aceasta ar fi fost si alegerea mea. As fi preferat si melodia din WALL-E, dar n-a fost sa fie. Probabil "Jai Ho" a ajuns la inima mai usor datorita finalului de film, desi asta nu ar trebui sa afecteze cu ceva. |
O Saya e mai faina ca Jai Ho, dar bun s-asa. Piesa din Wall-E, din pacate, mega-forgettable.
Iar Slumdog nu e un kitsch asa cum nici Deathrpoof nu e un film horror de categorie B, but it seems that some ppl fail to see the undertones! :hmm: |
Originally Posted by buticut:
|
gasesti aici montajul: http://www.firstshowing.net/2009/02/...-look-footage/
|
Iata si afisele disponibile si numarul in care le avem la redactie; prioritar aleg cei cu punctajul mai mare:
2 - Mumia 2 - 007 Partea lui de.... 2 - Kung Fu Panda 2 - Nonconformistii 1 - Curierul 3 2 - Schimbul 2 - Yes Man 2 - Indiana Jones 2 - Madagascar 2 - Povestea lui Despereaux 1 - Pantera Roz |
eu il vreau pe cel cu Quantum of solace si renunt la un DVD
DVD-urile cu ce filme sunt? |
Originally Posted by StefanDo:
|
tank, zi-mi si mie, te rog, 6 numere intre 1 si 49 :)
|
Originally Posted by StefanDo:
:) a fost si noroc , dar la unele m-am documentat |
So...cand se incepe distrubuirea...sau alegerea...sau cum se face? :D
'Pare rau...ich bin nerabdator... :D Europe_east a zis ca-mi da ea 2 din dvdurile ei...se pune? Din cate am inteles nu glumeste :lol: |
Originally Posted by Gloria:
vãd cã ºi nici lista postere nu prea e ofertantã :( în afarã de Nonconformiºtii nu m-ar interesa absolut nimic din astea (cedez un dvd cui îl va lua, dacã doreºte). dacã s-ar gãsi pe undeva la Twilight sau Milk m-ar tenta mai mult, aº renunþa la dvd-uri pt ele. din lista de dvd-uri postatã de tine m-ar interesa doar (deºi am filmele, dar în alt format. sper mãcar sã aibã bonusuri pe dvd-uri): Pulp Fiction, Carlito’s Way, Lonely Hearts. ºi evident aº renunþa la numãrul de trei care mi se cuvin în favoarea unuia singur, dacã s-ar gãsi "Loved" |
Originally Posted by Leonard:
pulp fiction si Carlito le am eu in original si nu au extras. Pulp fiction e DVD9 si Carlito e DVD5 |
Originally Posted by M0n0:
vezi ca ai trei, ca suspect a refuzat oferta |
N-aº fi refuzat dacã nu ar fi zis prima datã buticut.Vorba aia primul venit,primul servit. :D
|
Originally Posted by europe_east:
I-auzi... Sunt dator vandut europei :) |
Pana la urma se pot alege DVD-urile? Daca da este vreo ordine in functie de stoc? Adica cel care a ghicit mai multi castigatori alege primul sau ceva de genul?
Avand in vedere ca nu am o colectie asa mare de DVD-uri as fi dezamagit sa primesc filme care deja le am (6 din cele 15 titluri) si sa ratez filme precum Pulp Fiction, English Pacient, The Shawshank Redemption, Good Will Hunting sau A Bronx Tale. |
bun la mine scrie 3 dvd-uri..nu am asteptam :w00t:
va multumesc! acum sa-mi explice cineva cum se poate intra in posesia lor..daca nu sunt din Bucuresti...sau daca chiar intru in posesia lor? si daca avem vreun mod de a le alege sau ceva.. va multumesc inca o data cinemagia rullz :love: :oops: |
premiile ca premiile, da' daca la anul mai vad modul asta cretin de decernare, cu cinci actori vorbindule nominalizatilor de parca astia din urma sunt la cresa si sunt aliniati pt a primi o caramea, inchid tv-ul si bag un episod din life.
si, legat de ceva cea zis leonard mai sus (mie lene sa caut si sa bag quote), parca totusi penn nu divortase de robin... |
Originally Posted by Longshot:
|
Pot sa ofer 3 DVD-uri (la alegere dintre Carlito’s Way, Pulp Fiction, The Shawshank Redemption sau A Bronx Tale) in schimbul a 2 postere cu REVOLUTIONARY ROAD SI QUANTUM OF SOLACE?
Vrea cineva? |
All times are GMT +2. The time now is 02:06. |