![]() |
bun. foarte bun.
si nu e fictiune.. |
da... din pacate. it's not 'a dream come true', but a nightmare come true...
|
permiteti-mi sa fiu destul de naiv incat sa nu cred k becali poate ajunge presedinte.
in alta ordine de idei mi se pare k scartaie primul fragment al ctp-ului pt k nastase si becali sunt judecati diferit de catre bobor pt k unul e vazut k politician (de acolo gravitatea averii obtinuta ilegal), iar celalalt k afacerist (de acolo indiferenta fata de avere obtinuta ilegal) si nu neaparat din cauzele invocate in articol. |
good point
desi ma tem k in privinta ascensiunii lui jiji la presedintie naivitatea nu-ti va fi d niciun folos... :lol: |
Da' dac-om avea de votat între Jiji si Bubu? :((
(A.L.S.ule, dacä-i zic lu' fi-miu cä l-ai crezut una si-aceeasi chestie cu B., te ucide! Ia-n räsfoaie si te uitä ce nenorociri s-a-ntâmplat p-acilea pe când tu erai plecat în weekstart - cä weekend nu pot sä-i spun.) |
Mai exact care ar fi legatura sau diferenta dintre Jiji si Bubu?
|
Nighty? Fii drägut si explicä-i.
|
Originally Posted by Nightwane:
Mi-a explicat pe PM. :w00t: Nu se vede? Sunt curios de unde a tras el conluziile asta... :w00t: |
Azi pare sa fie ziua in care se discuta despre Becali, ca si prima pagina din Cotidianul tot despre el e. ( http://www.cotidianul.ro/index.php?i...ash=26ee586d9d )
Anyway, CTP a venit cu aceeasi idee justificata altfel luni la 100% cand se temea ca daca Dosariada continua in acelasi mod ca pana acum, singura personalitate curata din punctul ala de vedere va ramane Becali. Dar nu cred nici eu ca suntem in primejdie sa preia el puterea. In primul rand, sa nu uitam ca el se bate pe portiunea de electorat a lui Vadim, care nu e suficienta pentru a-i aduce cuiva presedintia. Singura situatie in care ar putea ajunge Becali sa obtina un sprijin suficient ar fi cea extrema in care el ramane unica alternativa reala. Doar ca CTP uita o chestie: Dosariada dusa la extrema logica de care vorbeste el nu ar avea ca si consecinta eliminarea intregii clase politice de pe lista de optiuni. Asa cum Mona Musca va supravietui, vor supravietui si toti ceilalti, ba chiar o vor face mai usor, pentru ca orice fel de retorica bazata pe acuzatiile de colaborare cu Securitatea va deveni invalida pe principul "Sa arunce prima piatra cel nevinovat". Singura amenintare reala venita din directia Becali e ca PNG sa ajunga partid parlamentar, fiindca la ultimele sondaje parea sa aiba suficienti posibili votanti. |
Pitbull discuta despre Becali. Mie imi cam repugna personajul... :w00t: Pentru Pitbull e probabil o sursa de inspiratie suculenta...
|
Gata, mi-am fäcut portia de ting-tong taranoic pe ziua de azi. Suportati-l voi mai departe. Back to work.
|
Originally Posted by Pitbull:
Cool! |
. e atit de dulce ctp cind face pe naivul :lol: auzi domle: "m-am inselat, asa cum m-am inselat crezand ca noile generatii de computere vor arunca in grotesc mizeriile din creierul omenesc"
.becali oricum n-o sa ajunga pururea pe podiumul politic, pentru ca e un prost cu bani multi, or asta e cel mai periculos specimen: nici una dintre canaliile noastre pulitice nu cred s-ar risca sa-i dea vreun fel de putere pe mana, sub nici o forma. rinoceru' e amuzant cind il vezi cum se agita dupa gratii la zoo, da' nimeni nu-i intr-atit de prost incat sa-i dea drumu' pe pajiste. |
Revansa graselor
http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/5341202.stm |
Originally Posted by Pitbull:
:w00t: Acum mi-a picat fisa: Pitbull ma vede undeva in top 300! Hahahaa!!!! Ce confuzie colosala! I-am zis ca stau mai bine la capitolul finante comparativ el, nu ca fac parte din compania lui Jiji si... COLUMBEANU (ala cu Monica, nu Columbeanu al nostru). Pit, my boy, oricine sta mai bine la finante ca tine. :D Gee! Superb! :w00t: |
Originally Posted by raptor:
wanna bet? |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
.desigur. |
Originally Posted by raptor:
pt mai mult excitement, eu zic s-o facem in natura; amanunte p mp ;) |
:lol: astept detaliile.
|
RIP Dan Goanta.
RIP Virgil Ierunca. Daca de domnul Virgil Ierunca am auzit mai putine (dau vina (partial) p varsta mea), in schimb pe domnul Dan Goanta il citeam cu placere in Dilema Veche. |
All times are GMT +2. The time now is 02:56. |