![]() |
Prietenul tau are dreptate...
Am zis sa pun poza ca o completare la discutia Thirst (splendid de ciudat film!) si care e cel mai bun (tough mission, anyway) Park Chan-wook - JSA, adica. Poza, deci... |
![]() |
Days of Heaven, of course...
Unul din favoritele mele...:x |
1 Attachment(s)
|
Okay... A l'interieur
si un film despre cinema... ![]() |
Originally Posted by Windom:
Si ale mele :) |
Si al oricarui om cu ceva gust in materie de cinema, presupun...
|
Indiciu: Regizorul a facut cel putin un film cult (unii ar zice ca mai multe, inclusiv cel in discutie) si, desi si-a inceput cariera prin anii 60, are doar 12 filme cu totul; co-protagonist (pe langa cel din imagine, care da si titlul filmului) e unul dintre cei mai mari actori in viata.
Should be easy now... |
Hai prietene ca nu mai raspunde nimeni. :-/ Da raspunsul si posteaza altceva.. :P
|
"Prietene", nu prea cred...
Dar mai pot da un indiciu - co-protagonistul (marele actor in viata) a fost tovaras de pahar cu Richard Burton (plus Richard Harris si Oliver Reed). Eroul (cel din poza), a jucat (in doua filme diferite) doi celebri criminali in serie. |
Hmmmmmmmm...:-?
Serial killer... Eddie Gein... Steve Railsback...:-? + good old Pete... The Stunt Man (1980) maybe? |
Definitely!
|
1 Attachment(s)
Attachment 195
sper sa se vada de data asta... |
Pare Night of the Living Dead (starea fotogramei zic), dar cadrul asta nu mi-l amintesc
|
Nu e... Sa vedem ce zic si altii... Daca nimeni nu ghiceste, miine vine si indiciul...
|
Eraserhead...?
|
Eraserhead it is...
Asteptam poza... |
The man in the planet... Totally unacceptable! (pentru mine, desigur)
|
![]() |
Wow, Shogun Assassin!
|
Im.Kino sint foarte curios, aproximativ cite filme vezi zilnic...:-?
|
![]() Si pentru ca e greu, e trilogie. |
Mai putine ca inainte... Doar in weekend ce mai maresc stroke-ul.
|
It's Alive (1974/I) ??
|
Bingo!
|
|
2012
|
![]() |
La mine nu se vede nimic, iar daca dau quote si incerc link-ul din mesaj pagina respectiva da eroare.
|
The Conversation
|
1 Attachment(s)
|
Sunset Blvd.
Sa pune altcineva, va rog. |
![]() |
=)) Exact asta remarcasem si eu, inainte sa citesc ce ai scris tu! Ray, JR si vreun petrolist din ala... gen BD Calhoun (aparuse la un moment dat un personaj cu numele asta sau similar)! :)) :)) :))
|
Hint
![]() |
World's Fastest Indian - cedez randul la poza
|
Indraznesc sa postez eu o poza :">. An easy one:
![]() |
The Wrestler?
|
Nu.
Hint: Drama, 1992. |
Scent of a Woman, then
|
Da, posteaza o poza.
|
Un personal favourite
![]() |
E filmul favorit al unui personaj de-al lui Bret Easton Ellis (asta la nivel de trivia).
Serios vorbind, filmul se incadreaza perfect in opera regizorului - apropo de mistaken identity, voyeurism si aparente care inseala, poate cu mai evidenta trimitere, chiar, la regizorul favorit al regizorului in cauza (a fost acuzat ca face remake-uri mascate). |
Originally Posted by Im.Kino:
regizorul favorit e Hitchcock? |
Sa fie Body Double?:-?
|
Body Double este, Hitchcock este. Minunatul de Palma, also, este!
So that you know, din cand in cand o sa mai bag de Palma... Favoritii primesc tratament preferential, nu? |
1 Attachment(s)
|
Placu tie Inland Empire asa de mult?
|
trebuie sa remarc ca windom si im.kino au o memorie vizuala fantastica. :)
|
mai un indiciu, mai un chip recunoscut... (in cazul de fata, stiam deja ca e vorba, probabil, de Lynch, si chiar daca nu-mi amintem precis cadrul, stiam ca nu-i in niciunul din celelalte filme, asa ca...)
Ramanem printre favoriti ![]() |
All times are GMT +2. The time now is 00:19. |