![]() |
pus la 14:03 si modifcat la 14:17? hai cois ca esti aiurea.
|
Se duce poliţistul cu prizonierul.
Se întoarce poliţistul. Trece poliţistul cu fiica cu batic violet. Se întoarce poliţistul cu prizonierul. Se duce mama cu a doua fiică. Se întoarce mama. Mama şi cu tatăl pleacă şi ei. Se întoarce tatăl. Se duc poliţistul şi prizonierul. Se întoarce mama. Se duce tatăl cu mama. Se întoarce tatăl. Se duce tatăl cu băiatul cu pălărie verde. Se întorc poliţistul şi prizonierul. Se duc poliţistul şi cu al doilea băiat. Se întoarce poliţistul şi după prizonier, dacă nu cumva a fugit. Şi-l trece şi pe el râul. |
Originally Posted by iiii:
|
o las , ca faza nu e grea... eu o stiam cu un lup, varza si oaie .
|
Originally Posted by sergiuseling:
|
Originally Posted by iiii:
|
Aia era mult mai simpla, aici oricum calculezi una din reguli se incalca.
|
|
L-am rezolvat bine de prima dată, doar când să scriu am scurtat răspunsul şi am sărit primii paşi, de fapt l-am editat înainte să-mi răspunzi.
|
|
ai 2 sfori ! nu conteaza lungimea, o sfoara arde in 30 de minute, dar nu arde uniform ( adica poate sa arda trei sferturi in 3 minute si un sfert in 27 minute , etc ) dar ideea e ca arde in 30 de minute.
nu ai cronometru , cum scori 45 minute folosind ambele sfori ? |
Asta am găsit-o pe google când am dat să caut probleme grele de logică. Îi las şi pe alţii să se gândească la ea.
|
si altii o sa caute sti unde? fix pe goagli!!!! bv sergiu
|
ii dai foc uneia, arde in intregime, iar pe a doua o arzi la ambele capete.
|
corect tonka!
|
Avem trei stive de lemn fasonat, la lungimi de 1m, 1,5m, 2m si pe dulgherii Ion, Gica si Mitica. Pentru constructia pe care trebuie sa o realizeze cei trei, sunt necesare bucati de lemn de o jumatate de metru. Ion taie bucatile de 2m, Gica pe cele de 1,5 m si Mitica pe cele de 1m. Popescu (dupa numele lui de familie) va avea, dupa taierea lemnului, 28 de bucati de cate o jumatate de metru, Ionescu 26 si Georgescu 27. Care este prenumele lui Georgescu?
|
Gica
|
Ala e.
|
mai pune tu daca vrei. as pune eu acuma dar ma chinui cu o subtitrare. eventual, o sa pun mai incolo daca reusesc si nu uit.:D
|
|
All times are GMT +2. The time now is 17:46. |