![]() |
Paranormal Activity
Paranormal Activity (2007)
Urmand si celelalte serii :D |
poltegryst pt a 1231231231 oara:)
|
atat de mult ti-a placut?
|
Originally Posted by Qube86:
On Topic : The Rite merita vazut cu siguranta pentru Anthony Hopkins |
Ultima data am vazut ''The Innkeepers''. Speram sa fie mai horror, in sensul machiajului la 'fantome' :D. in rest sa zicem k merge...
|
The Hike (2011) -bun film.
Ma bucur ca nu m-am luat dupa ratingul de pe IMDB. |
The Texas Chainsaw Massacre. - idee veche, ambalaj nou.
Eu am o problema mare cu horror-urile, imi place genul, dar nu am mai gasit niciun horror bun in ultima vreme. :( |
Ai vazut "Shutter"? Varianta thailandeza, nu americana.
|
Originally Posted by Disciple:
Vazut. Sorry, dar nu-s de mine filmele astea. Cum naiba sa te sperii la filmele cu fantome ? Poate cand o sa vad una in realitate, atunci o sa am alta parere despre filmele cu fantome. ;) |
Daca o sa vezi asa ceva in realitate nu cred ca o sa iti mai arda sa vezi filme horror prea curand.
|
Ce sa vad ? Fantome ? Glumesti, nu ? :))
Eu nu cred ca exista. |
Ziceam la misto, dar filmul e o conventie in fond si nu cred ca tre' sa iti pui armura asa usor.
|
Depinde de fiecare de ceea ce cauta la un film. Cand eram mai mica imi placeau la nebunie sf-urile, acum nu le mai suport. Am trecut de perioada in care filmul mi se parea o modalitate de a visa frumos, acum ma intereseaza doar filmele inspirate din viata reala.
|
Nici filmele cu psihopati nu sunt intru totul reale. Cu totii copii scapati in cap care ucid tot ce le iese in cale cand le incepe pubertatea.
Incepuse cineva o discutie despre "Giallo", genul italian de horror si mister. In general, povestile (nu foarte inventive) pastreaza o ancora in realitate. Ai putea sa incerci. Dario Argento e un inceput. |
Originally Posted by margott:
asta pentru ca nu sau mai facut asemenea filme. acest gen a fost redus la 2-3 picaturi de sange, 14 tipete + 2 cutite de bucatarie si asta e filmul horror. dupa 20 min de film te bagi la somn :)) |
Originally Posted by Flavio:
|
wrong turn 4.....2012
|
Si o parere despre el. Daca esti amabila.
|
Originally Posted by chuky_doll21:
1 si 2 au mai mers...3 nu mi-a placut, 4 m-as mira sa mai fie ceva de capul lui :-? ,dar o sa caut trailer-ul. |
am văzut Insidious . cine credea că americanii mai reușesc ceva scary în anul 2011?
totuși, în loc de demonii ăia prost generați de calculator preferam un bărbat cu părul lung, negru, îmbrăcat în piele cu fața palidă. era mai bine așa. |
All times are GMT +2. The time now is 18:43. |