![]() |
draga notorious,
esti induiosator: a-i pretinde lui korben sa fie spellingly correct e k si cum i-ai cere spellingului sa fie double-checked de... korben :w00t: |
Originally Posted by notorious:
|
Las-cä când e de Korben, merge si bäiate.
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Nah... Nu se meritä...
|
VREAU SA MA BATETI LA CURU' GOL CU CUREAUA UDA!
|
Da' cin-te crezi tu, mä, Korben???
|
Originally Posted by Leonard:
stii, e o diferenta intre a tasta gresit o litera pe forumul cinemagia (un 'a' in loc de 'e') si a scrie de PATRU ori gresit numele unui regizor intr-o revista de circulatie nationala. si nu, nu-i de ras. |
i can only agree.
|
Dar cind a aparut revista, si cind s-a epuizat?! Am vazut una la un chiosc zilele trecute, dar n-am avut bani la mine. A doua zi nu mai era, nici acolo, nici in alta parte... Inca mai astept o minune!
|
Originally Posted by Shemaia:
|
Incerc sa mi-l imaginez pe Kiri cu fes cu steaua (eventual cu mot). :happy:
|
Originally Posted by Shemaia:
ei.. eu am luat-o de pe Napoca, putin mai sus de Napoca 15... e acolo un chiosc unde primesc si dvduri maghiare... apoi pe langa Central mai erau numere... vineri-sambata, e drept. |
stia linistit, originalul are aproape 8Gb insa filmul ocupa tot dvdu'. is interviuri scurte cu Lynch, Watts si Theroux... si Elena Harring, numai ca nu spun mare lucru... asa ca io cred ca e foarte bine ceea ce fac cei de l arevista cu filmul asta! |
Originally Posted by gionloc:
|
Originally Posted by Mala Portugal:
are un fes, care e kiar rosu, dar nu cu 'steaua', ci cu mici zdranganele sclipicioase... could be stars, if u want :P |
Honestly, i-as da lui Paul Breazu cu Re:publik peste cap
|
eu as astepta sa se stringa toata colectia pe un an before considering this... :P
|
mie mi s-a descleiat Republik
|
.Re:ct ;) asta e parerea mea despre r'public...mai putin activitatea lui branea, care e jmecher ca de obicei si are cestii faiine.
.tin sa anunt ca nu am cumaprat nici un numar, am avut doar .2. si si p-ala l-am primit gratis la tiff anul trecut si l-am dat cadou revelionul asta. 8) la fel si cu photo magazin(o revista ce se anunta buna si care s-a prelins urgent intr-un kitsch in toata regula). |
All times are GMT +2. The time now is 13:16. |