Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Sergiu Nicolaescu - Tunarul no. 1 al filmului romanesc! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85321)

Pashpix 25 Oct 2009 13:53

Oare de ce din distribuţia filmului lipseşte George Mihăiţă, unul dintre protagoniştii piesei de la "Comedie", înlocuit de Nicolaescu cu Horaţiu Mălăele?!

Pashpix 25 Oct 2009 20:46

SERGIU NICOLAESCU, ÎNTRE COMEDIE ŞI TRAGICOMEDIE

Poker politic la Snagov (Jurnalul Naţional, 19 octombrie)

Pentru succesul la public al celui de-al doilea film de comedie din carieră, intitulat "Poker", Sergiu Nicolaescu mizează pe un careu de aşi format din Horaţiu Mălăele, Vladimir Găitan, Valentin Teodosiu şi Ion Riţiu. De la partidă nu lipseşte popa, în interpretarea lui Vasile Muraru, de fapt un răspopit pripăşit pe lângă şeful unui clan mafiot.

Filmul produs de MediaPro Pictures spune o poveste desprinsă din realitatea românească de după 1989, poveste mai actuală ca niciodată în aceste zile, când pe scena politică se joacă o tragicomedie, aşa cum cataloghează Sergiu Nicolaescu tărăboiul iscat de votul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului şi căutările unui nou premier.

DIN PARLAMENT, PE PLATOUL DE FILMARE

De altfel, la începutul săptămânii trecute, senatorul Sergiu Nicolaescu a trecut pe la Parlament ca să voteze moţiunea şi apoi a revenit la îndatoririle de regizor. "Nu am cum să confund cele două planuri. Controlez foarte bine situaţia", glumeşte cineastul-politician. Chiar dacă primul său film de comedie, "Nea Mărin Miliardar", este urmărit cu zâmbetul pe buze şi după 30 de ani, Nicolaescu nu a considerat niciodată că acesta este un gen potrivit pentru el.

Aşa se explică faptul că nu a acceptat roluri în astfel de producţii. "Dar nu poţi să fii bun la comedie dacă nu ai comedia în tine. Deci o am în mine", se decide veteranul în cele din urmă, cu gândul la personajul pe care Amza Pellea l-a făcut în filmul său.

"Poker" are la bază piesa de teatru cu acelaşi nume, o satiră politică adaptată pentru marele ecran de Adrian Lustig, care semnează scenariul. Nicolaescu a şi păstrat mare parte din distribuţia piesei, care a strâns în ultimii cinci ani, de când se joacă la Teatrul de Comedie, peste 60.000 de spectatori.

Joi, pe platourile de filmare de la Palatul Snagov s-a filmat scena întâlnirii la o partidă de poker a celor patru prieteni din copilărie: chirurgul estetician Horia (Vladimir Găitan), medicul fără conştiinţă, senatorul Claudiu (Valentin Teodosiu), corupt până în măduva oaselor şi dotat cu amantă de la Chişinău (rol interpretat de Jojo), alături de care îşi îndeplineşte fanteziile cu accente sado-maso, miliardarul Marcel (Ion Riţiu), un norocos nu doar la poker, ci şi în viaţă, şi Titel, mafiotul cu garoafă la rever (Horaţiu Mălăele), un şef de clan prea stilat pentru corespondenţii din România reală. În rolul Calabrezu', mâna dreaptă a lui Titel, Mircea Diaconu.

UN SCENARIST ŞI DOI REGIZORI

Fericit că pe timp de criză are parte de condiţii excepţionale de filmare, scenaristul Adrian Lustig promite că satira politică pe care Nicolaescu o transpune pe ecrane nu este previzibilă aşa cum este comedia politică românească la care asistăm zi de zi: "Sper ca filmul să aibă acelaşi succes ca şi piesa, însă deja mâna mea asupra scriiturii trece pe mâna regizorului. Domnul Nicolaescu este atât de bine organizat, încât totul este făcut la milimetru. Şi ce mă mai bucură pe mine ca scenarist este că nu acceptă să se modifice un cuvânt din scenariu, ceea ce nu se prea întâmplă în România. Spectatorilor care au văzut piesa de teatru le pot spune că ceea ce au văzut pe scenă s-a schimbat foarte mult, de vreme ce filmul îţi oferă ocazia să te desfăşori pe un alt spaţiu. Iar la premiera de anul viitor, sunt convins că domnul Nicolaescu se va ocupa să invite şi politicieni".

Scenaristul mai are un motiv să fie bine dispus. Pe platourile de filmare de la "Poker" are alături doi regizori, chiar dacă unul în ipostaza de actor. Veteranul Nicolaescu şi cineastul Horaţiu Mălăele, care va începe anul viitor lucrul la "Funerarii fericite", pe un scenariu semnat, de asemenea, Adrian Lustig.

Pashpix 26 Oct 2009 18:04

UN FLEAC! M-AU CIURUIT!

Sergiu Nicolaescu, mai tare ca Robert De Niro (Jurnalul)

Happy-end sau personajul preferat nu apucă genericul de final? Ei bine, americanii au vizionat zeci de filme în care apar actori cu greutate de la Hollywood şi au găsit un învingător, dacă poţi fi numit astfel când personajul tău moare, în loc să se aleagă cu fata, banii şi gloria.
În varianta hollywoodiană, Robert De Niro conduce în top cu 14 personaje "căzute la datorie". Însă raportând clasamentul la realităţile româneşti, Sergiu Nicolaescu, actorul de această dată, îl detronează cu nu mai puţin de 17 personaje care pier în tot atâtea pelicule. Nicolaescu şi-a dorit, de altfel, să-l distribuie pe actorul american în rolul principal din filmul "15".

La acel moment, veteranul cinematografiei româneşti spunea că a luat legătura cu Warner Bros. Şi spera ca starul de la Hollywood să accepte oferta după ce va analiza scenariul. Nu a fost să fie. Rolul i-a revenit în cele din urmă mai tânărului Cristi Iacob, iar De Niro a pierdut şansa de a interpreta un erou român, care ajunge să fie incinerat alături de alţi revoluţionari, în timpul evenimentelor din decembrie '89, la Crematoriul din Bucureşti.

Lăsând o clipă gluma deoparte, Sergiu Nicolaescu ne-a mărturisit că şi-a dorit întotdeauna ca personajele sale să aibă parte de o moarte demnă: "În multe dintre peliculele în care am jucat am ales ca personajul pe care l-am interpretat să moară. Mare parte dintre aceste filme au fost realizate pe timpul comunismului, iar în acele vremuri eram cu toţii nişte oameni nenorociţi. Ni se propunea să fugim, dar nimeni nu ne propunea să fim eliberaţi. Aşa mi-am format această concepţie, iar în filmele mele personajele îşi găseau libertatea murind. O metaforă pe care Dumitru Popescu-Dumnezeu nu a înţeles-o întotdeauna şi care a «scăpat» uneori pe marele ecran".

METAFORE SALVATOARE

În multe dintre filmele lui Nicolaescu de dinainte de '89 nu se arăta în mod direct că un personaj important moare. Cel mai adesea acest lucru era sugerat. Aşa cum s-a întâmplat în "Zile fierbinţi", când Dumitru Popescu-Dumnezeu (responsabil cu propaganda PCR, personaj extrem de influent în tot ceea ce privea presa, tipăriturile, cultura) l-a "iertat" pe directorul şantierului naval Mihai Coman, în interpretarea lui Nicolaescu.

Regizorul este convins că Popescu Dumnezeu a trecut cu vederea secvenţa, doar pentru că spre final personajul apare călărind, lăsând impresia că a rămas în viaţă. "Dacii" (Marcus), "Mihai Viteazul" (Selim Paşa), "Cu mâinile curate" (comisarul Tudor Miclovan), "Nemuritorii" (căpitanul Andrei), "Zile fierbinţi" (Mihai Coman, directorul şantierului naval), "Osânda" (Tudor Marin), "Revanşa" (Tudor Moldovan), "Ultima noapte de dragoste", "Capcana Mercenarilor" (maiorul Tudor Andrei), "Întâlnirea" (colonelul de jandarmi), "Ringul" (Andrei), "Pistruiatul" (Andrei), "Mircea" (Mircea), "Coroana de foc", "Orient Express" (prinţul Morudzi), "Supravieţuitorul" (comisarul Moldovan), "Carol I" (Carol) sunt filmele în care personajele interpretate de Nicolaescu au parte de un final glorios.

JOHNNY DEPP, RESUSCITAT

Robert De Niro a fost detronat de românul Sergiu Nicolaescu, în ciuda faptului că de-a lungul carierei a pierit pe ecrane "îmbrăcând" fie rolul personajului negativ, fie pe cel al eroului neînfricat. "Bloody Mama", "Bang the Drum Slowly", "Mean Streets", "Brazil", "The Mission", "Cape Fear", "This Boy's Life", "Mary Shelley's Frankenstein", "Heat", "The Fan", "Jackie Brown", "Great Expectations", "15 Minutes", "Hide and Seek" sunt cele 14 pelicule în care regizorii i-au venit de hac.

civica65 31 Oct 2009 10:27

„Poker” cu mafioţii lui Sergiu Nicolaescu

Florentina Ciuverca
Sâmbătă, 31 Octombrie 2009

FILMĂRI. La fosta reşedinţă a Ceauşeştilor de la Snagov, regizorul orchestrează o lovitură în stil mafiot, cu „naşii” Horaţiu Mălăele şi Jean Constantin.

„Mă mai ţii minte?”. „Păi, cum dracu, întotdeauna am fost un mare fan de-a lu’ matale: Limbă, Ismail, Gică Hau-Hau, şi câte alte roluri frumoase. Ia zii, nea Jeane, ce vrei? O sponsorizare, un pelerinaj la muntele Athos? Dacă vrei facem şi «Naşul 4». Dă Coppola patru milioane, eu patru, CNC-ul vreo 14 şi gata”. Neiniţiaţii ar putea fi induşi imediat în eroare văzându-i pe Jean Constantin şi Horaţiu Mălăele într-un astfel de dialog: ar putea crede, pe drept cu vânt, că s-a întâlnit Constantin cu Mălăele. Realitatea e mult mai complicată: Jean Constantin e şi nu e el. E, de fapt, Agârbiceanu, un fel de Don Corleone autohton care, în urma unei operaţii estetice menite să fenteze poliţia, e Jean Constantin în picioare, iar Mălăele e mafiotul Titel.

Sunt personajele post-de cembriste ale lui Sergiu Nicolaescu din noul său film, „Poker”, care se turnează zilele a ces tea la Palatul Snagov. Unul a venit să revendice teritoriul cedat cu ani în urmă celuilalt, într-o scenă cheie din filmul care va fi lansat în februarie.

Mitraliera din dric

Unde altădată parcau Dacii negre din coloana oficială a cuplului de dictatori, azi stau două Hummer-uri occidentale. Cumva, în amintirea comisarilor de demult, mafioţii de azi ai lui Nicolaescu – în speţă Mălăele, Mircea Diaconu, aghiotantul lui, şi Jean Constantin – poartă costume negre, paltoane lungi şi pălării cu boruri mai largi.

Ca-n orice film cu mafioţi, unul dintre ei va sfârşi cu siguranţă în dricul parcat în faţa intrării, pe care scenografii MediaPRO au scris ca într-o farsă bună: „Eternitatea. Noi am reinventat distracţia. Înmormântări, fantezii, parastase dansante”. În dric se află, de altfel, o mitralieră.

Vasile Muraru se plimbă cu mâinile la spate, cu aerul unui inspector şi cu privirea fals pocăită a personajului său, un popă răspopit. Până de curând, pe platou s-a aflat şi Vladimir Găitan, a cum internat la Spitalul Floreasca, din cauza unor probleme cu inima
.

La 79 de ani, Nicolaescu are energie cât să ţipe fără megafon şi să răsune până în grădina de vară a Ceauşeştilor: „La dracu! Linişte, ce s-a întâmplat cu voi?!” Şi brusc se face linişte, tehnicienii se mută de colo-colo pe vârfuri, aduşi de spate. Arcaşa înoată liniştit cu partenerul său fără nume, în fântâna din faţa Palatului. Arcaşa e un crap de la Metro care trăieşte ceea ce s-ar numi o poveste de succes în lumea peştilor de consum. Din acvariu n-a ajuns în cuptor, ci direct pe peliculă, ca vieţuitoare favorită a unui mafiot.

Piticii Marx, Engels şi Lenin

De câteva zile fericite au parte şi câinii de la Palatul Snagov, mulţi şi flămânzi, o moştenire ironică a fostei case de protocol în care Ceauşeştii îşi primeau oaspeţii. În pauzele dintre filmări, Nicolaescu se duce invariabil să le dea de mâncare.

De data asta, are nevoie de ei în cadru, într-o scenă aproape suprarealistă. Marx, Engels şi Lenin, camuflaţi în pitici de grădină şi multiplicaţi cât să umple peluza (Lenin are burtă şi barbă portocalie), şi printre ei, câini. Dar câinii nu vor în cadru, aşa că e nevoie de pâine, iar cel care s-a dus după ea nu mai vine. „Parcă s-a dus să aducă moartea”, strigă comisarul Moldovan.

Filmul e inspirat de piesa de teatru cu acelaşi nume, scrisă de Adrian Lustig, care se joacă de cinci ani la Teatrul de Comedie. Mare parte din distribuţia de pe scenă s-a transferat pe platoul de filmare: Vladimir Găitan în rolul unui chirurg de succes, Valentin Teodosiu (senatorul Claudiu) şi Jojo (fostă prostituată, actualmente soţie de senator).

Ion Riţiu, „milionar în America” şi mare câştigător la cărţi completează careul de prieteni care joacă „poker” cu România de tranziţie. Până să ajungă la Snagov, echipa a filmat la Studiourile MediaPRO, Parlament, Otopeni, un azil de bătrâni şi o casă părăsită din Bucureşti.

„E o comedie de actualitate zdravănă, a doua a mea după «Nea Mărin Miliardar». E vorba de oameni politici, de mafioţi, caractere interesante. Nu toţi oamenii sunt la fel, trebuie să precizez acest lucru, dar eu am ales o categorie care face multe greşeli”, spune Nicolaescu, cât timp tehnicienii lui „prepară” noul cadru. „Mai am două scenarii în lucru: „Candele de zăpadă” şi „Trenul morţii”. Primul
e scris de Corneliu Vadim Tudor şi o să intru cu el în producţie cât mai repede, pentru că vreau să-l termin până în iunie. Lucrez în ritmul meu obişnuit. Când obosesc, termin”, spune regizorul.

Pentru partida de „Poker” a lui Nicolaescu, Centrul Naţional al Cinematografiei a pariat 1,25 milioane de lei.

Pitbull 31 Oct 2009 19:56

Doamne, ce haos...! :-O
Un articol abulic despre scremerea unei pelicule aberante... :-&

Iti multumim, civica-fatä, pentru cä ne däruiesti acesti freaks filmediatici!

Pashpix 01 Nov 2009 14:50

Jean Maurer: «Nicolaescu s-a cuplat cu soţia lui Ţiriac la mine în casă»

Libertatea: Nicu Ceauşescu s-a cuminţit la Sibiu?

Jean Maurer: Oarecum. După ce a scăpat de anturaj, nu mai obişnuia să bea aşa mult. Atunci, Nicu s-a apropiat şi mai mult de mine. Ne întâlneam şi jucam cărţi. La partidele acestea veneau actorul Horaţiu Mălăele, regizorul Constantin Vaeni sau Coco Croitoru, fost şef la Garda Financiară după Revoluţie, dar şi alţii. Eu le-am cunoscut bine şi pe cele mai importante femei din viaţa lui Ion Ţiriac.

Ce relaţie aţi avut cu ele?

De prietenie. Ţiriac venea tot timpul la noi cu soţia sa. Erika Braedt, prima nevastă a lui Ţiriac, s-a combinat cu Sergiu Nicolaescu chiar la noi în casă, în timpul unor sărbători de iarnă, pare-mi-se în 1965. Sergiu, Ţiriac şi soţia sa, Erika, erau invitaţii tatălui meu. Sergiu era un mare cuceritor, un curtenitor, un Don Juan, iar Erika se săturase de Ţiriac, era nemulţumită de el. Au avut chiar atunci o aventură, iar după aceea Erika şi Ţiriac au divorţat. De atunci e ranchiuna între Ţiriac şi Nicolaescu. Nicolaescu s-a cuplat cu soţia lui Ţiriac la mine în casă. Am cunoscut-o bine şi pe Mikette von Issenberg, mama lui Ion Ion Ţiriac.

http://www.libertatea.ro/stire/jean-...sa-262625.html

Sergiu Nicolaescu a slăbit 23 de kilograme: "Este o dietă pe care nimeni nu şi-ar dori-o"

Regizorul Sergiu Nicolaescu a slăbit foarte mult ajungând să cântărească doar 63 kg. De vină sunt problemele de sănătate apărute în urmă cu un an.

Boala nu a reuşit să-l învingă pe maestrul Sergiu Nicolaescu, care se consideră împlinit pe plan profesional, vorbind despre cel mai nou film al său, Poker: "Abia aştept ca filmul să apară în cinematografe. Suntem în termen şi în şapte zile terminăm toată treaba. Toată pelicula va beneficia doar de 26 de zile de filmare".

Potrivit "Click", Sergiu Nicolaescu susţine că scăderea în greutate este urmarea firească a bolii de care a suferit. În ianuarie, regizorul a fost operat, la Spitalul Elias, de hematom cranian. "Din această cauză am dat jos 23 de kilograme, cu toate că eu nu mi-am dorit niciodată să slăbesc. Este o dietă pe care nimeni nu şi-ar dori-o", a mărturisit Nicolaescu.

Dinică scos din «Poker», Găitan aşteptat la filmări

Sergiu Nicolaescu a vrut să mizeze, pentru noua sa producţie cinematografică, şi pe talentul actorilor Gheorghe Dinică şi Vladimir Găitan, dar sănătatea le-a jucat feste celor doi: „Pentru că Dinică este foarte bolnav, m-am văzut nevoit să îl scot din film. Lui Găitan i s-a făcut rău pe platourile de filmare. Am chemat Salvarea, care l-a dus la Urgenţă. E bine, îl aştept să revină!"

Pashpix 04 Nov 2009 16:24

Găitan, în formă pe platourile filmului lui Sergiu Nicolaescu (CANCAN)

Luni, la ora 11.00, Vladimir Găitan părăsea Spitalul Floreasca, unde stătuse internat o săptâmană pentru o intervenţie pe cord. La ora 14.00, actorul se află deja pe platourile de filmare de la Poker, a doua comedie din cariera regizorului Sergiu Nicolaescu, care va fi lansată în primăvara anului viitor. Grijuliu să nu facă un efort prea mare, Vladimir Găitan a filmat numai câteva ore la Snagov, alături de Valentin Teodosiu. "Mă simt bine, iar pentru asta trebuie să le mulţumesc medicilor care au avut grijă de mine în ultima săptămână", ne-a spus actorul.

Pashpix 15 Nov 2009 14:57

INTERVIU - REVISTA VIP
Ce ne puteti spune despre Poker?
Este un film politic, critic, la adresa tuturor, care face spectatorul sa rida.

Se refera la politica de azi?
Da, este adevarat.

Ce se face politica fara dvs., domnule senator?
O sa fie greu! Sa nu mai apuc o revolutie! Dar, cine stie? Daca o apuc, o apuc!

Ati mai vorbit cu colegii din Senat?
Am vorbit, asteapta schimbarea regimului... ca-n ’89.

Ati vazut, a cazut guvernul, este un haos…
Stiu tot ce misca, e adevarat ca ma duc foarte rar la parlament, doar atunci cind se intimpla ceva imporªtant. Mi-am luat concediu pentru a putea termina filmarile. Am votat pentru demiterea guvernului. Era normal sa cada. E firesc sa fie ales altul in loc, dar nu asa cum ar vrea presedintele.

E intimplator faptul ca personajele pozitive din filmele dvs. se numeau Andrei?
Nu este intimplator. Se numeau Andrei si se mai numeau si Tudor. Nu stiu de ce. Asa mi-a venit. Pastrez regula si nu o schimb.

In filmul Poker vorbiti despre mafie. Nu prea aveti personaje pozitive…
Ba da. Toate sint pozitive, dupa parerea mea, pentru ca sint personaje de comedie. Totusi, fac o comedie cu actori foarte simpatici si iubiti de public. Nu cred ca ei fac personajele antipatice.

In mare, ati pastrat distributia din piesa de teatru si-n film. Unde e George Mihaita?
Nu am putut sa-l aduc. Filmeaza acum pentru o alta productie. Am reusit sa-l iau insa pe Horatiu Malaele, care este un actor foarte bun.

„Imi fac singur rau“
Care este actorul care va da dureri de cap pe platoul de filmare?
Eu sint acela care-mi dau cele mai mari dureri de cap. De data asta nu sint actor, sint regizor, dar imi fac singur rau.

Ati revenit dupa o perioada mai dificila, din cauza problemelor de sanatate. Cum reusiti sa aveti atita energie in fiecare zi?
Nu ma intrebati cit este de greu… Important este ca reusesc mereu. Adevarul este ca am foarte multa bunavointa si imi fac meseria cu pasiune.

Faceti sport?
Eu sint un om care face gimnastica in fiecare zi, desi am ajuns la 62 de kilograme. Am slabit 23 de kilograme.

Aveti in lucru si alte scenarii in aceasta perioada?
Desigur, pentru doua filme. As vrea sa traiesc mai mult…

De ce spuneti asta? Maestrul Radu Beligan este mai in virsta decit dvs. si este mai optimist…
Nu a facut filmele mele. Este vorba de uzura…

De ce ati intirziat filmarile la Poker? Nu ati avut bani?
Nu vreau sa spun asta, dar cam asa au stat lucrurile.

Ce rost mai are Consiliul National al Cineastilor, in contextul in care filmele importante se realizeaza din banii sponsorilor?
CNC-ul ramine o vaca de muls. Sint multi care iau bani de-acolo si fac niste filmulete.

Are Corneliu Porumboiu vreo sansa la Oscar?
Sa aiba sanse la Cannes, la Oscar, unde vrea. Eu m-as bucura, asa cum am facut-o si cu Mungiu cind a luat Palme d’Or. In momentul acela, penªtru Romania o sa fie foarte bine. Dar nu fac o comparatie intre mine si el.

Oscarul a fost o tinta pentru dvs.?
Eu fac filme bune pentru public. Nu conteaza daca acestea merg la Oscar sau nu.

„Viata mea a fost foarte, foarte dura“
Ce nu se stie despre Sergiu Nicolaescu?
Toata viata mea privata. Nu o sa o afle nimeni, niciodata. Iar viata pe care am dus-o a fost foarte, foarte dura si foarte lunga, de la virsta de 14 ani. Vreau sa ramin o enigma pentru public.

Sinteti o persoana publica, iar viata dvs. este un subiect bun de roman sau film. V-ati scris memoriile?
Nu. N-am timp de asa ceva. Filmez!

paul_aramis 15 Nov 2009 16:38

Originally Posted by Pashpix:

INTERVIU - REVISTA VIP
...
Ce rost mai are Consiliul National al Cineastilor, in contextul in care filmele importante se realizeaza din banii sponsorilor?
CNC-ul ramine o vaca de muls. Sint multi care iau bani de-acolo si fac niste filmulete.
...

eu ştiu că sunt cam prostuţ în materie de cinematografie, dar ... cine dă banii pentru filme? care CNC?

Pitbull 15 Nov 2009 17:34

Consiliul National al Cinematografiei.
Avem aici, chiar în sectiunea asta, câteva topicuri foarte lungi si detaliate despre el - axate, evident, pe incredibilele mânärii, fraude si misculatii de-acolo. Gäseste-le si le parcurge - sunt foarte instructive si pe alocuri se citesc chiar ca niste pagini de thriller!

paul_aramis 15 Nov 2009 18:38

le ştiu. ideea era că dacă de la "ziaristul" de la VIP nu ai la ce te aştepta, apăi conu' Serj să nu îl corecteze la faza cu Consiliul National al Cineastilor ridică semne de întrebare: ori asupra capacităţilor intelectuale ale protagoniştilor (ceea ce nu se poate spune despre conu' Serj, că prost nu e) ori asupra veridicităţii interviului.

civica65 01 Dec 2009 10:49

http://videonews.ro/action/viewvideo...a-fost-trucat/

Pitbull 01 Dec 2009 10:54

Multumim, Civica! :) Da, l-am väzut încä de zilele trecute, l-a postat Judex.
Penibil, bietul... Incoerent, senil, bälmäjit, numai ineptii debiteazä. La un moment dat, spre final, o frazä fix pe dos o spune - si se observä pe fata lui efortul de a încerca sä-si aminteascä oare ce naiba voia sä zicä...
De ce nu l-or fi tinând acasä, sub plapumä la cälduricä, cu mâta-n brate si-o sticlä de apä fierbinte la picioare?

Judex 01 Dec 2009 11:31

Ei, civica isi face datoria de fan Serj, semnaland toate aparitiile in presa ale conului.

paul_aramis 01 Dec 2009 11:39

Originally Posted by Pitbull:

...Penibil, bietul... Incoerent, senil, bälmäjit, numai ineptii debiteazä. La un moment dat, spre final, o frazä fix pe dos o spune - si se observä pe fata lui efortul de a încerca sä-si aminteascä oare ce naiba voia sä zicä...
De ce nu l-or fi tinând acasä, sub plapumä la cälduricä, cu mâta-n brate si-o sticlä de apä fierbinte la picioare?

ba s-avem pardon musiu, că nu te pricepi! e încununarea unei cariere de o viaţă pusă în slujba filmului. e cel mai viu exemplu al unei vaste experienţe profesionale!

parol d'honneur, moncher!

Pitbull 01 Dec 2009 12:44

Am zis eu cä nu?
Eu ziceam de äst de-acuma, nu de häl de-atuncea!

paul_aramis 01 Dec 2009 12:46

şi eu tot de ăsta de acum ziceam!

PS ce naiba te prinzi aşa greu astăzi? ce dacă n-am pus zâmbăreţi sau ghilimele?

Pitbull 01 Dec 2009 12:50

M-am prins, cum nu - altfel de ce crezi c-am folosit un limbaj mai colorat...? Pur si simplu am ales sä räspund la fel: tot cu ironie deghizatä-n seriozitate.

paul_aramis 01 Dec 2009 12:55

atunci mă prind eu greu. mă duc să-mi dau două palme la oglindă, să mă trezesc.

Pitbull 01 Dec 2009 13:08

Mai bine pune din nou clipul äla si dä-i douä palme displayului.
(Da' usurel, sä nu se spargä...)

All times are GMT +2. The time now is 10:23.