![]() |
de la 7 este foarte bine. Insa sa spuna cine vrea sa mearga la SPiderman 2.
Este de la 8 la Patria. Eu ma duc diseara insa, dar nu stiu... s-ar putea sa mai vreau sa-l vad odata. :D |
Eu vreau sa merg la Spiderman 2
|
Pai ce faceti... Mergeti la Spiderman 2 si Duminica? Pai la 7, va fi destul de full la Motoare... Eu as zice pe la maxim 18:00 daca vreti sa prindem un loc...
Eu nu pot merge la Spiderman 2 Duminica de la 20:00. ... |
Mai are loc acesta intalnire???
|
da, la 19-20 la motoare. sunt locuri destule, e mult spatiu acolo, am fost weekendul trecut si nu erau decat jumate ocupate. pe la 18 sau mai devreme e cam soare...
cei care vreti sa mergeti la spiderman, n-aveti decat, nu cred ca intalnirea trebuie sa depinda de acest film, parca ar fi cine stie ce eveniment... deci, cine vine? |
Pai... la 19:00 la Motoare... oki.. Eu vin
|
so, cine vrea sa mearga la spiderman 2 sa spuna... cred ca vin si eu sa-l mai vad odata.
pana acum e danica si benny. Who else? |
Pai mergeti la film sau veniti la intalnire, ca eu nu mai inteleg nimic...
|
Originally Posted by Jay:
:D putem sa mergem de la 16 sau de la 18 30 si dup=aia ne intalnim cu voi. Pentru cine are timp. |
Oki.... deci ramane stabilit... Duminica ora 19:00 La Motoare... Sper sa vina cineva...
|
Originally Posted by Lady_Skar:
Contati si pe mine... A 2-a vizionare pt paienjenis... |
ok, propun sa mergem la patria de la 16.
|
Originally Posted by Lady_Skar:
Cum vrea majoritatea.. Eu ma supun! :P |
Originally Posted by Jay:
Unde este asta? Motoare I mean... |
Rectific a intervenit ceva in program si la film sigur numa ajung... Vizionare placuta... Cre ca-l mai vad miercuri filmu inca odata... ;)
|
care mergetzi mai pna la urma ca as venii si eu, dar doar la film
|
mda, cred ca voi veni si eu, dar doar la film, din fericire pt voi :D
Pai daca e asa io cum va recunosc ca nu va stiu pe nici unul, sau cum facetzi luatzi biletele pe loc? |
Secret ;)
|
cata ospitalitate
|
Daca o sa fim 5 oameni adunati in fata Patriei nu ne recunosti si tu? Nu ne-ai vazut prin poze? Poate port tricou' cu Cinemagia
|
All times are GMT +2. The time now is 09:50. |