![]() |
anglia este acum pe primul loc ai?
iar pe 2 este franta naspa :x oricum sper ca croatzi sa revina :) |
Originally Posted by Ionutz55:
Ionutz, parca ne-am inteles ca Anglia ia titlul. ce ai cu Anglia? iata scorurile serii: Anglia - Croatia: 3-2 Elvetia - Franta: 3-2 |
herbert ma confunzi?
eu nu tin cu anglia, daca te uitzi am pariat impotriva ei eu vroiam sa castige spania, dar acum vreau sa castige suedia, olanda, croatia, franta ( mai la sfarsit ca mai au unul :D ) |
da tere buni sunt englezoi astia....3-1...shi nu cred ca vom mai vedea goluri
|
na ca m-am inselat...ai avut dreptate herbert...
|
este 4-2 pt anglia
|
problema e ca una din favoritele mele va cadea in sferturi. Anglia versus Portugalia. cine castiga ia titlul. mi se sfasie inima :lol: francezii, labagii norocosi, vor juca impotriva grecilor care, cred, au terminat benzina.
|
meritata victoria Angliei. "Wonderkid"-ul Rooney a jucat excelent!
Nu cred insa ca va trece de Portugalia in sferturi. Anglia nu mi se pare echipa care sa faca fata unei aparari bine organizate cum are "Portocalia" |
io zic sa luatzi in considerare la castigarea trofeului si pe suedezi, croatzi,olandezi si mai ales francezi, pt ca italieni nu cred ca au vreo sansa
|
Croatzii au fost eliminati, ce sanse sa mai aiba? In rest, "ciobanul" a jucat foarte frumos aseara, bravo lui. Se anunta un sfert aprig disputat, Portugalia-Anglia, care probabil o sa se termine cu penalty-uri. Cat despre diseara, citit mesajul meu de ieri: Suedia si Danemarca fac egal, e aranjat dinainte. Nu conteaza cine pe cine o sa conduca si cat timp scorul final o sa fie egal.
|
aseara am vazut 10 goluri ... in 2 meciuri .. asha mai da fratzilor ... shi de abea ashtept sa vad Anglia - PortuCALIA... :w00t:
Pe 24 mergem la pariuri ... |
Originally Posted by Gaandalf:
am castigat o baterie de Carlsberg pentru victoria favoritei mele - Anglia :D cine are pofta, treceti :P |
Originally Posted by herbert:
:(( In mare nu pot sa fac baie k tre' sa-mi revin dupa pneumonie :( P.S. - se scrie CARLSBERG shi nu karsberg. voi rectifica mesajul ... |
Originally Posted by herbert:
Germania joaca cu Cehia... Previziunile mele: Italia - Bulgaria: 2-0 Danemarca - Suedia: 1-0 |
Italia bate cu 2-0 pe bulgari
Suedia face 0-0 cu Danemarca |
Italia - Bulgaria 2-1
Suedia - Danemarca 3-2 ( nu o sa faca nici un blat) |
Originally Posted by iepurilah:
|
Si chiar daca ar fi sa se termine egal, mi se pare ca se face cam mare tam-tam ca pactul nordic, etc....mi se pare normal ca din moment ce un egal convine si Suediei si Danemarcei, nu conteaza ca sunt nordice amandoua, sa nu forteze niciuna. Ca pe fiecare le-asteapta meciuri grele in sferturi.
Dar Suedia e mai puternica, Zlatan si Larsson in forma, si o sa bata sigur |
Hai Danemarca
Hai Suedia |
deocamdata vad ca nu sau intles nordici, pt ca este 1-0 pt danemarca
|
All times are GMT +2. The time now is 11:37. |