![]() |
Voi nu suntetzi normali! :D
|
Normal ca nu suntem normali
|
Va rog frumos sa reveniti la topic!
Iar a trebuit sa sterg 10 posturi inutile! Nu mai transformati forumul in chat! |
...alta data ne certam care erau nazgulii...acu'...nu conteaza,k oricum Demona castiga,da n-ar fi rau sa mai discutam si la subiect din cand in cand...
|
Am auzit legende despre cum a rupto demona pe Evanescence... Misto... Chick FIGHT!!!
P.S. DA ba Gollum, e vina ta ca a cazut acoperisul, daca esti fraer... Iti cade tavanu-n cap de prost ce esti... Daca nu exista expresia asta, am inventato eu acuma... Embrace it... |
buun...s-o luam cu incetishoru'...
Avea sau nu avea Balrogul aripi?Asta cred ca e cea mai populara intrebare despre LORD...si teorii sunt cat China...am auzit chiar ceva legat de evolutionism...cum ca initial aveau,cand i s-au alaturat lui Morgoth,,pentru ca celui de sub Moria,de la atata stat la 'racoare' sa ii dispara... :D |
Originally Posted by ogto:
Hahaha!!! Very funny ogto!!! :-? |
Eu zic ca Balrogul avea aripi.Dar cazand in haul ala si cu gandalf in spinare cum sa-ti mai deschizi si aripile...in film au rezolvat destul de elegant situatia...l-au facut sa cada pe spate...
|
Originally Posted by raptor:
Eu zic ca in film l-au facut sa cada pe spate, ca sa poata Gandalf sa bage sabia mai ushor in el. Nu crezi ca era mai dificil sa stea pe spatele lui, sa il i-a de coarne shi sa-i taie beregata? |
Hm... Ok, am o intrebare, in film, la big battles, de ce nu folosea Gandalf spells and shit DELOC? Parca era big f-ing wizard... Nu stie sie el o vraja,ceva, sa ajute cauza?
|
Pentru ca el era acolo, doar sa ii ajute sa i-a decizia corecta. Nu avea voie sa schimbe cursu` istoriei. Plus ca victoria trebuia sa fie a lui Aragorn, care trebuia sa devina rege...nu al lui...N-ai vazut ca el e pilduitorul...zice numa chestii de genu`: "Follow your heart and you will know the answer!"... |
1st and foremost - NORMALI PE AICI NU MAI SUNT DE MULT TIMP....
2nd - Io zilele astea bag vizionare la Lord Of the Rings ... dupa ce imi trimite TLD cd-urile - ... odata shi odata.... The Balrog RUllllllzzzzzzzz, Demona Rulzzzz, Cinemagia RULZZZZZ, Gandalf The White RUlllllllZZZZZZZZ ce mai .... :D Lord Of The Rings ... u guys ... it's my preciousss ... i'm keeping my pride as ALIVE as i can ... |
SA stiti ca Balrog avea niste aripi din "shadow & flame" |
+ el shtia cum o sa se termine totul shi nu a intervenit prea mult... so ... wait ... :o |
Originally Posted by Gaandalf:
:oops: Thank you dude! :oops: |
scrie in vre-o carte ca Balrogul din Morgoth avea aripi?si e Balrogul din Morgoth sau Balrogul lui Morgoth???
|
DA scrie!!! In fellowship of the ring, in capitolul "the bridge of khazad-dum"
scrie despre "aripile" Balrogului!! :P |
Creatura s-a pus pe treaba... :lol:
Freak...Balrogul a fost creat de Morgoth! |
Cine/ce e Morgoth? :oops:
|
Originally Posted by BeNnY:
Morgoth mai era denumit Melkor. Melkor este unul din cei 15 Ainuri care au facut Middle-Earth. El l-a ademenit pe Sauron shi asha S a ajuns cel mai temut servitor al lui...He was evil... |
Asa.. si alta chestie... ma scuzati dar eu am vazut numai filmele si alea nici macar extended version...
Tot filmul se petrece in Middle Earth ... ce altceva mai exista? Adica mai exista un Left Earth sau ceva? Si de ce erau mai toti in Middle Earth? |
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
|
DA tare rau e Margoth asta!!!! :P
|
Originally Posted by BeNnY:
Pai LOTR se petrece in Middle-Earth...Silmarillionul in Ballanor sau cunoscut din LOTR ca Valinor... |
Originally Posted by Gaandalf:
In alta ordine de idei I RULE, I RULE, SI... DA ATI GHICIT I FUCKING RULE! :P Gandalfe ti-am trimis azi dvd-ripu la rotk, amatori prv me! Da chestioi dalea pirate! :P Tre sa ma calmez... Usaaaaaaaa... Mai arunc o ochiada al meciu meciurilor evanescence vs demona! :lol: |
TLD nu fii rau, ca pana la urma shterge Emi mesajele! :D
|
Originally Posted by Demona:
P.S: Stiu ca abverez extrem de mult in aceasta seara... IGNORATI-MA! ;) |
Sa stoto ca chestia asta cu: "gandalf stia cum o sa se termine" este foarte relativa... Daca stia cum o sa se termine, stie si ce trebuie sa faca el? El facea ce trebuia ca sa se termine cum stia el sau sa se termine cum era bine sa se termine? Do you see my point?
|
ok,intrebare pentru cine stie.paianjenii din "Hobbitul" sunt "rude" cu Shelob din "LOTR"?
|
Ogto. Se shtie ca Gandalf avea de multe ori "intalniri" cu Ainurii. SO basicly el facea exact cum ii spuneau ei. Daca Ainurii i-au spus ca Aragorn trebuie sa urce pe tronul Middle-Earth, el a facut pe dreq in 4 ca sa-l urce pe tron. get my point?
|
Originally Posted by Little Dique:
Hopaaaaaaa....cineva care le-a citit. Raspunsul la intrebarea asta nu-l shtiu nici eu. Mi-am dat seama la un moment dat de chestia asta, da` pana sa "dovedeshti" ceva mai este. E posibil. Deshi paianjenii din "Hobbitul" erau cam departe de Ephel Duath, unde era Shelob, Dar cine shtie... |
|
|
Descoperit!!!!!!!!! Shelob e din acelashi "neam" cu paianjenii din "The Hobbit". Oricum totzi de trag din Ungoliant, o creatura care l-a ajutat pe Melkor sa distruga copacii din Valinor shi apoi au reushit sa scape pe Middle-Earth. Din ea se trag shi Shelob shi ceilaltzi...I'm good! Damn me! Traiasca History of Middle-Earth shi cel care le-a scris... :lol:
|
Pai mai Demona,numai in Valinor se 'intampla' Silmarillionul?Tst,tst....rushinika!rushinika! Uite imagini cu Melkor/Morgoth Bauglir-eu zic ca sunt cele mai reprezentative: 1.Morgoth/Melkor si Ungoliant http://img-fan.theonering.net/rolozo...owe/melkor.jpg 2.Morgoth vs. Fingolfin http://img-fan.theonering.net/rolozo...th/morgoth.jpg |
Daca cineva mai are vreun strop de omenie in suflet il rog frumos sa imi trimita shi mie MINUTATA revista Cinemagia :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Nu...dar acolo e concentrata actziunea... |
Hm... Ok, nu vreau sa par noob, dar cine-s "Ainurii"?
P.S. Eu nu am vazut The Two Towers, deci daca are legatura cu acel film, atunci forget it... |
Nu are legatura cu The Two Towers. Ainur = Spirite Primordiale. |
hobbitul se va filma sau nu??. de fapt am auzit poate gresesc, ca actiunea din hobit este prezentarea de la lotr 1, aia de la inceput |
Si de unde are Gandalf legatura cu spirtele astea? Cum de vb el cu ele? Au o colaborare pe termen lung, sau ce?
|
Originally Posted by Ionutz55:
Se aude ca o sa se filmeze. Cica dupa ce termina proiectul actual cu "King-Kong" or somethin` se apuca de "The Hobbit". In LOTR doar faza finala din "The Hobbit" apare in film. Aia cand Bilbo shi Gandalf stau la pipa... |
Bey! El era un fel de "urmash" de Ainur. O subdiviziune a Ainurilor: Maia of Manwe,adica a fost "creat" de Ainurul Manwe. |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Voi ati vazut mesaju?? Se pare ca nimeni nu imi da atentie!!! :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Hm... Bine Demona, I see... Dar mai am o intrebare... Exista o intreaga cladire mare, a huge tower, Isegrad cred unde era Saruman. Gandalf si cu Saruman erau singuri vrajitori? Altii nu existau sau ce, murisera?
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Mah te bagam in seama,din cauza zambaretilor,da' fa tu un pustiu de bine si posteaza chestiunea asta la 'vreau sa stiu' ca noi astia de p-aici nu avem nici noi revista inca...Capisci? |
|
Shi in prima poza ... e mai mare ... and who exactly is he fighting there ? |
Thank you raptor. Pe langa Saruman - The White shi Gandalf - The Gray pe Pamantul-de-Mijloc au mai venit impreuna cu ei, Radagast - The Brown(imblanzitor de pasari..animale...) shi inca 2 albashtrii! Dar Tolkien nu da alte detalii despre ei. Cei 3 sunt cei mai importantzi. Radagast apare in carte, la un moment dat, sa il avertizeze pe Gandalf de tradarea lui Saruman.
Se pare ca am spus acelashi lucru...Ne informam din acelashi surse...Hmmm... ;) |
Ok, thank you for answering my questions... Momentan nimic altceva... :D Imi fac si eu cultura LOTR...
|
All times are GMT +2. The time now is 09:16. |