![]() |
Originally Posted by danonino:
|
Originally Posted by miercuri:
Stiu ca Maria Stuart din Scotia sau Maria asta moare decapitata, exista chiar si o masca dupa chipul decedatei, oricare ar fi ea. Posibil sa le fi confun.dat |
E aia din Scotia. A decapitat-o Elisabeta, venita pe tron dupa moartea sor-sii.
|
Dar de "tanar si nelinistit", stie cineva cand se termina? Sau nu se termina niciodata?
|
that's an never ending story!
|
Am inceput sa urmaresc pe site-ul ala cu seriale online seria The Vampire Diaries, destul de dragut, funny cum fac misto in film de seria Twilight :) Am vazut un pic si din True Blood, pare mai bun ca Jurnalele, dar ala a fost primul la care am inceput sa ma uit... Sa vedem cat ma tine. Pentru cei prinsi de microbul vampirilor, mai este un serial Blood Ties, ceva mai slabut insa si merge al naibii de greu.
Oricum site-ul cu pricina e grozav, le-am pus si fetelor mele Tom si Jerry si The Penguins of Madagascar (sau cum se cheama) fiindca mi s-a stricat dvd writerul si inca nu mi-am luat altul, toate desenele fiind pe dvd-uri...:( Mersi si ma inclin, omuldindulap! Mai pun si eu o data linkul ca merita http://www.vplay.ro/serials/ L.E. Da, deci azi am descoperit ca orice minune tine doar 3 zile... Site-ul cu seriale, dupa ce m-a innebunit cateva zile, astazi nu ma lasa sa vad doar un episod la 30 de minute. Adica daca vreau sa ma uit non-stop, trebuie sa platesc... |
Originally Posted by sweetamber:
Ceea ce se difuzeaza la noi e vechi. Am inteles ca noi suntem in urma cu vreo 3 ani. |
Aseara am terminat Six Feet Under. Un final absolut DEMENTIAL.:-O L-ati mai vazut careva pina la sfirsit?
|
Eu am vazut ultimul episod din The Tudors. E un final corect, o concluzie asa, poetica, dar, meh... nu e cine stie ce.
In fine, din serialul asta am inteles ca Henry a fost un bulangiu, dupa standardele moderne. Si am mai inteles ca bulangii fac istorie, pentru ca prin egoismul lor, ei angreneaza pe ceilalti pe calea progresului, mai fortat, mai prin decapitari, mai prin razboaie inutile. Grozav show, fara menajamente. |
The Tudors e ok, sint la sezonul 3 acum. Grozav, n-as zice, putea sa fie un serial bun, daca era obiectiv. Nu pot inghiti nici cum partinirea aia de care vorbeam. In fine...
A urmarit careva Satisfaction? E ceva de capul lui? |
"White Collar" dac-ati auzit de el.Am urmarit primele 5 episoade acum vreo trei luni si dupa aceea l-am lasat balta. Nu e plictisitor, actiune cat de cat si idee interesanta.
Mi se pare ca n-a ajuns la sezonul 2. A mai vazut careva, ceva episoade din el? |
Imi place True Blood.Ideea ca un vampir se indragosteste de o domnisoara nu e noua,dar imi place mult mai mult despre partea amuzanta ce o arata serialul. Despre ideea existarii bunei intelegeri intre oameni si vampiri.Parerea mea este ca este unul din seriale care merita macar incercat de vizionat.
|
Originally Posted by rvn:
da' totuşi pe unii scenarişti parcă îi dă imaginaţia afară din casă, că prea le înfloresc ... |
Mi-a stirnit curiozitatea, pare asemanator cu Berlin Alexanderplatz. Pe unde l-as putea vedea?
|
Nu te prea uiti pe Cultural:
http://www.cinemagia.ro/forum/showpo...&postcount=113 ;) LE Acum e difuzata partea a doua - Zweite Heimat - pe care, daca moderatorimea permite, o poti lua de aici: http://thepiratebay.org/torrent/3331631/Heimat_-_2 |
Nu ma uit la teveu aproape deloc, d'aia intreb din cind in cind, sa mai aflu de asemenea chestii pizdoase. Pacat ca a ajuns deja la partea a doua. Multam de link, il poti sterge daca nu se permite...:D
|
Lasa ca-l sterg ei daca e vreo problema.
Sunt trei serii in total, destul de aiurea de urmarit la TV. Cel mai bine e sa le... colectionezi :D |
Urmareste careva Breaking Bad. Any opinions? Pare interesant si vreau sa ma apuc de el dupa ce termin The Wire...
|
Urmaresc eu Breaking Bad.Pot sa spun ca este cea mai buna drama in acest moment alaturi de Mad Men :).
|
Si eu am auzit numai lucruri bune despre Breaking Bad si o sa il urmaresc dupa ce termin cu Six Feet Under.
|
All times are GMT +2. The time now is 07:14. |