Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Hell-ador (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84108)

Demona 15 Aug 2004 17:31

Originally Posted by Jay:

Am uitat sa spun... nu inghit gothic si black... am incercat, dar nu suna... cel putin pentru mine..

Dude, totally de acord! Cel putzin astea doua nu ma reprezinta. :) I know what you mean! :happy:

Riddick 15 Aug 2004 17:47

dar keith capoto va place?

Demona 15 Aug 2004 17:51

Originally Posted by Riddick:

Ete nah! :shock: Uite cine shtie de Caputo?! Tuh christi! I-ai facut la baiatu` "culturalizarea muzicala"?

christi 15 Aug 2004 18:01

Mah tu de unde stii de Caputo??? Ia zi, nu cumva ai si noul album "Perfect Little Monsters"? Il caut de multa vreme, si cam degeaba. Nici pe winmx, nici pe kazaa.

Demona 15 Aug 2004 18:05

Originally Posted by christi:

Mah tu de unde stii de Caputo??? Ia zi, nu cumva ai si noul album "Perfect Little Monsters"? Il caut de multa vreme, si cam degeaba. Nici pe winmx, nici pe kazaa.

Pisici, ca nu mai e on line! :x

Foamy 15 Aug 2004 18:20

sintati nebuni!asta in sensul bun!christi sa fiu eu cat degetul mic,daca credeam ca mai e cineva care stie de dredg!!! :w00t:

BeNnY 15 Aug 2004 22:31

Pe mine ma ingrijoreaza ca am fost plecat 3 zile si cand m-am intors am vazut ca nu prea s-a mai scris nimic inteligent pe Cinemagia... Ceea ce este nasol.

TLD 16 Aug 2004 07:54

Ca tot vb demona de brasov si privelistile minunate pe care le ofera orasul... eu va pot recomanda Paltinisul (30 d eKm in sus de sibiu). Un loc retras.. insa pana ajungi acolo privelistea este de vis... Paduri amplasate pe munti in panta care dimineata in lumina argintie a soarelui te transpun in alte lumi... De asemenea o plimbare cu telefericul te duce in cel mai inalt loc de pe acolo (n-am stat sa intreb la ce altitudine eram), pacat ca a plouat cand ma fost noi... Oricum vara asta am vizitat si plaja dupa vreo pauza de 2 ani... Ce sa zic arata din ce in ce mai bine... Vb de zona neptun - jupiter... Bineinteles puncutl maxim a fost cand am ajuns in vama acolo unde m-as muta permanent! ;)

raptor 16 Aug 2004 13:27

Originally Posted by BeNnY:

Pe mine ma ingrijoreaza ca am fost plecat 3 zile si cand m-am intors am vazut ca nu prea s-a mai scris nimic inteligent pe Cinemagia... Ceea ce este nasol.

Pai atunci vezi ca exista site-ul "www.geniu.ro" unde probabil se scriu chestii inteligente. :P :D acu' nu te supara ca glumesk.

noi am fost la munte shy am halit k porcii si am facut baitza in lac de munte ceea ce nu e extraordinar de placut.prin noi inteleg eu,care este :P :P :P

e o dispozitie ciudat de buna pentru ziua de luni...foarte ciudat.
vaz k iar se taie si se spinteca lumea pe forum si ma declar impotriva actelor de violenta(cu exceptia celor efectuate de fete dragutze,de preferinta despuiate si manuitoare de arme de foc :lol: )

:) viata e ok. 8)

Jay 16 Aug 2004 13:31

Originally Posted by raptor:

Eu nu am reusit sa o am niciodata... luni? nu am auzit de asa ceva? se poate da? se poate lua? Trebuie sa faci ceva anume in weekend ca sa ai dispozitie buna luni? .. are legatura cu fetele dragute si armele de foc?

raptor 16 Aug 2004 13:34

Eu nu am reusit sa o am niciodata... luni? nu am auzit de asa ceva? se poate da? se poate lua? Trebuie sa faci ceva anume in weekend ca sa ai dispozitie buna luni? .. are legatura cu fetele dragute si armele de foc?

:lol: :lol: :lol: ar fi fost nice sa aiba legatura...nu stiu nici eu...m-am uitat de 2 ori sa vad daca e luni... 8) poate e din kauza k am vazut beetlejuice asear'...da cine mai stie..

"remember today little brother...today,life is good'

Gaandalf 16 Aug 2004 13:37

Am avut shi eu acea buna dispozitzie de Luni pe vremea knd eram liber ca pasarea cerului nu intemnitzat in Tartar (munca) in momentul de fatza. :sick:

Gaandalf 16 Aug 2004 13:42

"remember today little brother...today,life is good'

Knd a plecat ... kred k a plecat intr-o zi de Duminica. Shi pe la sf. zilei mai mult k sigur. Este la fel k atunci knd pleci de la munte sau de la mare akasa... n-ai nici un chef. Shtii k maine e luni shi te intorci la rutina aia kre te mananca de viu. :sick: :o

Jay 16 Aug 2004 13:58

Rutina, munca.... :sick:
pt gaandalf
ATENTIE!!! - ATENTIE!!!
Exista un nou virus numit "MUNCA".Daca primesti "Munca" fie de la colegi, fie de la sef, prin E-Mail sau de oriunde altundeva, nu te atinge de "Munca" in nici un caz! Virusul "Munca" elimina complet viata ta privata. Ia-ti lucrurile precum si 2 prieteni si du-te direct in cel mai apropiat bar si comanda 3 beri. Dupa ce ai repetat acest lucru de 3 ori, vei observa ca "Munca" a disparut complet din memoria ta. Trimite aceasta avertizare la cel putin 5 prieteni sau cunostinte apropiate. Daca se intampla sa ajungi la concluzia ca nu ai 5 prieteni sau cunostinte, inseamna ca esti deja infectat si ca virusul "Munca" iti controleaza viata.

Riddick 16 Aug 2004 15:59

hai mai ca sunteti dramatici deja.munca intr-un fel e buna.sau vreti sa auziti tot restul vietii "nu esti in stare de nimic!dute la munca!fa ceva cu viata ta!"chiar daca e uneori nasol(depinde ce lucreaza fiecare),munca e buna.oricum daca stai bine sa te gandesti orice lucru in viata are partile bune si rele.asa ca no big deal,u pay a price to get something else...hmmm...discutii filozofice de la o persoana care nu e tocmai in regula cu bilele care salasluiesc in capul lui. :)

DEMONA!DA-MI SI MIE ALBUMUL VAST!!!!!!!!TE ROOOOOOG! ;)

Demona 16 Aug 2004 16:45

Originally Posted by Foamy:

sintati nebuni!asta in sensul bun!christi sa fiu eu cat degetul mic,daca credeam ca mai e cineva care stie de dredg!!! :w00t:

WHAT?!?! :w00t: Da` cine fras credea ca tu shtii de DredG!!! Tu de unde dreq ii shtii? Dude, tu ai idee catzi de putzini cunosc DredG!?!?!?! :shock:

DEMONA!DA-MI SI MIE ALBUMUL VAST!!!!!!!!TE ROOOOOOG!

Da-mi un PM cu adresa ta shi tzi-l trimit! Geeeeeeeez! ;)

moebius 16 Aug 2004 16:57

na ca acu' ca ai scapat porumbelul stie toata lumea

christi 17 Aug 2004 16:01

Originally Posted by moebius:

na ca acu' ca ai scapat porumbelul stie toata lumea

Foarte bine!
Dredg freakin rules, e bine ca mai afla shi altzii....

raptor 17 Aug 2004 21:01

hai mai ca sunteti dramatici deja.munca intr-un fel e buna.sau vreti sa auziti tot restul vietii "nu esti in stare de nimic!dute la munca!fa ceva cu viata ta!"chiar daca e uneori nasol(depinde ce lucreaza fiecare),munca e buna.oricum daca stai bine sa te gandesti orice lucru in viata are partile bune si rele.asa ca no big deal,u pay a price to get something else...hmmm...discutii filozofice de la o persoana care nu e tocmai in regula cu bilele care salasluiesc in capul lui. :)

munca din pacate se rezuma de multe ori la exact ceea ce nu iti doresti sa faci,or asta o face extrem de dramatica.f kourse ca e nevoie si de munca,dar ar fi tragic sa ne bucuram cu totii de ea.rostul muncii e sa te faca sa apreciezi lenea la justa ei valoare.

lenea e pacat capital?ca eu mi-am programat sa ajung in rai cind a fi momentul. :D

Demona 19 Aug 2004 14:31

ca eu mi-am programat sa ajung in rai cind a fi momentul. :D

Aaaaaaaaaaawwww! Isn't that nice? Abia ashtept sa-l vad pe raptor cu aripioare shi aoreola shi cu harpa in manutze shi sare din norishor in norishor... Aaaawww! So touchy! :love: :D :D :D :D :lol: :D :lol: :P :D :lol: :D :lol: :D :lol:

All times are GMT +2. The time now is 22:46.