![]() |
Nu
|
Originally Posted by Danny:
Sau mie. :w00t: |
Bine ai revenit bah escrocule.
|
va provoc io la o intalnire la mare. Deja unii forumishtii s-au "angajat" deja ptr Constanta 2004 :P
|
Pai... weekendul asta am sa vin la mare, dar ma duc direct in Vama... (ma laud) Oricum daca ar fi o intalnire la mare... ar fi bine pe la inceputul lui august... nu??
|
Originally Posted by Gaandalf:
Ne astepti cu paine si sare (din) mare? :) |
Buna seara si bine v-am gasit, dragii mei, Cineva spera ca am ramas fara idei? ;) ------------------------------ Viitorul suna ocupat. |
Vad ca esti in forma...scrii si poezii... :P
|
...parazitii |
:w00t: :shock: in sfarsit inapoi pe cinemagia.acum ma vazut si eu pozele cu demona de la intalnire.ea imbracata in culori deschise?!that's something new! :w00t:but same black-haired demon remains!that's my girl! :lol: miss you!cand iti iei viza de canada sa te muti aici? :?
|
Originally Posted by Anne Claire:
Totally Anne Claire! Deci...eu incerc sa fac o mishcare numita Arad - Bucureshti. Tu imi vi cu mishcare Romania - Canada. Ce e asta shah mat? Girl...wake up! This is worse then Africa! Daca traiam in tufishuri sa mor de nu aveam mai putzin probleme... :hmm: |
Aaaa ozenistul nostru favorit a prins glas. Bine ai revenit crydeadule :)
|
cine vrea si poate sa vina la o intalnire duminica asta?
am scapat de examene si vreau sa sarbatoresc. :D |
well ar fi super sa ne intalnim shi duminica..poate mergem la Spidy 2 shi dupa aia la o cafenea ceva(NU mai mergem la cafeaneau actorilor :hmm: )
|
la motoare e cel mai misto. propun sa ne intalnim acolo mereu (numai sa nu ploua, dar in caz ca ploua coboram la Deko)
|
Originally Posted by Lady_Skar:
Is it on you? :w00t: |
As putea sa vin si eu... La motoare e numai bine...
|
categoric vin.... de la ce ora propuneti sa va duceti la spidy gonzales????
|
Pai se merge la motoare sau la film? :? Parca Duminica la motoare, dar sa spuna cineva ora... DE exemplu LadySkar, ca tot ai fost cu ideea....
|
la motoare eu zic sa mergem pe la 7 ca e mai racoare ...daca e shi Lady_S de acord..ca in fond ea a fost cu ideea ...in legatura cu filmul ..ziceam ca daca ar fi mai multi interesati sa mergem impreuna la Spidy2 am puteam merge inainte de intalnire shi dupa sa mergem impreuna la Motoare...daca vreti...ce ziceti?
|
All times are GMT +2. The time now is 23:48. |