![]() |
descoperit i-tunes, care printre altele are o gramada de posturi de radio specializate pe tot feluri de muzici... asa am dat la capitolul electronica de un post care se cheama OEM, si am ascultat diverse chestii interesante cu nume de care n-am auzit niciodata: ott, mondfakbrik, androcell, piekoz... foarte faine unele.
|
e_e:
live365.com Musical Starstreams |
e f misto live365.com (musical starstreams) !! de doua zile il ascult numai pe asta. vaz ca pun si destul de mult thievery corporation, nice... pacat ca nu zice nicaieri pe acolo ce e fiecare piesa...
a, jay, vroiam de mult sa iti zic ca 'simple things' creste-creste-creste on me. ai avut dreptate, e f misto. |
zice. daca te duci la www.starstreams.com ai sa gasesti tot playlistul programului pe care-l asculti.
Exista si o versiune "comentata" a MS, tot pe live365, in care forrest anunta piesele; nu mai stiu cum ii zice.. |
Vector Lovers - Vector Lovers - foarte foarte foarte mishto. The good kind of electronica :P
|
Groove Armada - Goodbye Country ... nice..
|
Cj Mac - True Game
Cj Mac - Losin' my mind |
Current 93
Jesus!!! what a ride! e electronic, industrial, atmosferic, gothic...ultimately sinistru rau ce se aude dinspre Anglia...mi-am delectat simturile cu albumele Dog's Blood Rising (pe o piesa apare Bjork) si In Menstrual Night (unele pasaje sunt killer...muzica tribala atmosferica) |
se ia cate putin din brutalitatea melodica a la Eternal Tears of Sorrow si Crematory (ala vechi), din atmosfera doom a la Theatre of Tragedy (Velvet Darkness They Fear, mai ales) si My Dying Bride, cateva riff-uri melancolice a la Sentenced si Katatonia, si avem ultimul Full-length al suedezilor din Draconian, Arcane Rain Fell ...merita ascultat
|
pentru fanii Depeche Mode, in special!
azi am intrat pe saitul lor: www.depechemode.com
sectiunea Tour si... incredibil: merg in Estonia, Lituania, Letonia (ce sa mai, sint Tari Baltice totusi, UE, mai mai mai), dar Romania, nema. buuun. acum cautam un fanclub DM si am gasit unul la pagina www.depechemode.ro, dar imediat se incarca pagina de logare (nu exista acolo optiunea de inregistrare, asa ca mi-e imposibil de fapt sa intru). ceea ce ma intereseaza e daca cineva ar vrea mearga la concertul din Budapesta (21 martie, parca, nu mai intru acum pentru data exacta - anul viitor). cica ar fi inca in tratative pentru a veni si la noi cam in ultimul concert european, dar io nu cred... ma mira totusi ca vreo mare firma romaneasca nu si-ar lega numele de un concert DM... ciudat marketing gandesc si ai nostri. sau le-o fi teama ca nu ar gasi 10mii de oameni sa dea 50 USD pe un bilet? ma rog... daca formam un grup am putea obtine mai usor bilete si.. cine stie organizam o excursie! biletele costa intre 6000 si 12mii de forinti, adica cel mai scump ar fi cam 180 de lei noi, am impresia. cam 100 de dolari ar asigura drumul si concertul asa ca e o suma rezonabila! ce parere aveti? :w00t: |
eu am auzit ca vin... si am mai auzit de un Kid Koala in Romania... stie cineva careva ceva?
|
Ce cauta muzica pe pagina 3?! Bump it baby, cause it likes it.
Voiam sa-mi exprim uimirea pentru ca am gasit o chestie made in romania care suna relativ ok sau cel putin prezinta potential. Si stiam un videoclip vechi de-al(e) lor care cred ca dateaza din inceputurile Atomic-ului. Sau pe undeva prin era aia. Anyway, dupa aia credeam ca a omorat cineva omul cu sobolanii, ca nu au mai aparut pe nicaieri. Pana acum Mainile sus! (albumu') e cel mai misto. |
si eu vroiam numai sa reamintesc de niste formatii care stiu sa faca multa muzica, si muzica de calitate, care insa nu sunt romani... din pacate
thx Led Zeppelin, Pink Floyd, Rolling Stones si Jethro Tull for the great play-list i have. si cand nu-mi este de muzica lor, adica pe la ore din astea, se strecoara alti muzicieni care ma fac fericit, si care si ei merita mentionati... mersi draga Bach, Beethoven, Mozart, Smetana, Vivaldi si Gershwin. ah, i feel better now. |
Mie imi place Green day , GC , Blink182 , Pink ..mai muuulte, iar de la noi , Vama Veche si E.M.I.L :love:
|
Originally Posted by Nae:
vezi k l-ai uitat pe purcell, henry ;) gotan project, tom waits, tindersticks, calexico si jagga jazzist pt moment |
Originally Posted by crisstina:
Muie cu sloboz ... |
Fanii New Order si amatorii de soft-indie-pop-electronica se pot delecta cu o formatie cu titulatura tampita - Lali Puna -, dar care isi face foarte bine treaba. Thumbs up pt. vocalista Valerie Trebeljahr. Albume grele: 'Faking the books' si 'Scary world theory'.
|
unicat:
Marvin Gaye feat Eric Sermon - Just Like Music |
The Doors - Woman is a devil
|
Antye Greie-Fuch
|
All times are GMT +2. The time now is 15:49. |