Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Joc-Ghiceste filmul dupa imagine (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95399)

Kriss_Kringle 01 Jul 2011 20:31

Originally Posted by dragonfly_drk:

ma bucur ca topicul asta s-a transformat intr-un fel de fuga prin care sa vedem care poate cauta mai repede o imagine pe google images. si imi pare rau, ca era un topic frumos pana acum. asa ca, propun ca de acum inainte sa se puna numai capturi personale, fara imagini luate de pe net. puii mei, m-am saturat sa vad cum toata lumea se da ca stie dar daca intrebi ce contine filmul respectiv, care e ideea centrala, se fastacesc toti.

Eu iau imaginile de pe google dar le redenumesc si le uploadez frumos pe imageshack dupa care postez aici.Nu cred ca trebuie neaparat sa fie capturi personale atata timp cat sunt redenumite imaginile.

indiferrent 01 Jul 2011 20:33

1973

indiferrent 01 Jul 2011 20:43

bisset

omudindulap 01 Jul 2011 20:47

De ce ai ales o imagine alb-negru? Sa ne induci in eroare, mda. Noaptea americana.

indiferrent 01 Jul 2011 20:49

yap

dragonfly_drk 01 Jul 2011 20:53

Originally Posted by Kriss_Kringle:

ma bucur ca topicul asta s-a transformat intr-un fel de fuga prin care sa vedem care poate cauta mai repede o imagine pe google images. si imi pare rau, ca era un topic frumos pana acum. asa ca, propun ca de acum inainte sa se puna numai capturi personale, fara imagini luate de pe net. puii mei, m-am saturat sa vad cum toata lumea se da ca stie dar daca intrebi ce contine filmul respectiv, care e ideea centrala, se fastacesc toti.

Eu iau imaginile de pe google dar le redenumesc si le uploadez frumos pe imageshack dupa care postez aici.Nu cred ca trebuie neaparat sa fie capturi personale atata timp cat sunt redenumite imaginile.

imaginile pot sa fie redenumite si tot sa gasesti imaginea originala pe net.
uite, drept dovada la imaginea pusa de tine mai sus:

omudindulap 01 Jul 2011 21:00

Filmul pe care urmeaza sa-l vizionez.
Posibil indiciu: subtitrarea nu are decat 6 KB :))

Sper sa nu am soarta mustaciosului. Si nici consoarta.

Liviu- 01 Jul 2011 21:14

puii mei, m-am saturat sa vad cum toata lumea se da ca stie dar daca intrebi ce contine filmul respectiv, care e ideea centrala, se fastacesc toti.

Ai vreun exemplu de asa ceva? Sunt doar curios. Mi se pare ca faci din toata chestia asta o drama mult mai mare decat este ea in realitate...

dragonfly_drk 01 Jul 2011 21:33

fie. fac o drama. atunci, jucati-va in continuare... pe acelasi principiu ca pana acum, da?;)
eu as avea inca, multe dovezi, insa, se pare ca va place situatia, asa ca, ma voi conforma si eu si voi folosi acest sistem ori de cate ori ma plictisesc...

gata off-ul...

P.S. sunt curioasa in cat timp va ghici cineva poza omului, avand in vedere ca e captura personala din cate observ.B-)

Namaste 01 Jul 2011 22:24

Originally Posted by omudindulap:

Filmul pe care urmeaza sa-l vizionez.
Posibil indiciu: subtitrarea nu are decat 6 KB :))

Sper sa nu am soarta mustaciosului. Si nici consoarta.

Dupa decor si micile detalii pare film frantuzesc, dupa expresia cucoanei pare romanesc. :))

omudindulap 01 Jul 2011 23:42

Frantuzesc. Regizor belgian.

Pepper 02 Jul 2011 00:06

Jeanne Dielman,......(1975)? :-?

omudindulap 02 Jul 2011 00:14

Ghicisi regizorul.

klaudya_e 02 Jul 2011 00:32

Demain on déménage?

omudindulap 02 Jul 2011 00:39

Non, les années 80. :)

klaudya_e 02 Jul 2011 00:53

Letters Home:-/

omudindulap 02 Jul 2011 12:40

Nu.

c0nt 03 Jul 2011 08:20

"Using short takes, minimal dialogue, and fragmented narrative, Akerman distills the visual narrative into...bla bla." Trebuie sa fie Toute une nuit.

varu 03 Jul 2011 11:41

The scent of green papaya?

c0nt 03 Jul 2011 11:51

Corect.

All times are GMT +2. The time now is 21:19.