![]() |
8
Crooked Fingers - Man Who Died of Nothing at All p.s.: Nu stiu cum de aveti rabdare sa verificati atatea mesaje. In plus, gasesti melodii si in alte parti, de ex. in Ce melodie asculti acum? sau Dedicatii muzicale, asa ca poate fi oriunde. :P |
6
Rabdarea nu exista. E doar o falsa impresie a timpului invetata de oameni care nu inteleg valoarea acestuia. I was here |
7,5
Lean |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Me likey, likey, likey. :x :x
|
Ai gusturi neconvenţionale 8-| De fapt 39 de milioane de oameni au...damn.
|
Aww, they're so cute. >:D<
|
8.5
Si acum ceva relativ obscur si foarte depresiv pentru morocanosul White. :-< https://www.youtube.com/watch?v=Y2BEQyT7PLo |
Aww, you're so cute >:D<
|
Joking aside, un gen comercial are si el reusitele si esecurile sale. Twice sunt la un nivel de popularitate atat de urias in Asia incat orice ar scoate ajunge usor la o suta de milioane de vizualizari. Nu cred ca m-ai prins postand ceva despre Signal. Dar Likey e easily una din cele mai bune piese ale anului in k-pop, poate cea mai buna.
|
Nu am nici o problemă cu chestiile populare doar pentru că sunt populare. Am spus că ai gusturi neconvenţionale şi apoi mi-am dat seama că nu e cea mai potrivită caracterizare dacă alte 39 de milioane de oameni au aceleaşi preferinţe...de unde "damn"-ul :) Să spunem că ai gusturi excentrice pentru un european şi toată lumea e fericită 8-|
7,5 pt. Ghosts Şi una mai puţin obscură 8-| Other People |
|
All times are GMT +2. The time now is 08:43. |