![]() |
Eu nu stiu la cel faza te-am facut imbecil Ionutz... Siguri pe care i-am ofensat direct sunt Gollum si Wraith. Deci te rog, citeste cu atentie msg.
P.S. Nu ma bag in seama. Cand am contrazis, am contrazis cu motive clare... Nu ca sa vb si eu ceva. eram impotrica alora. Multi dintre voi nu aveti un concept clar asupra ce inseamna: "a te baga in seama". |
alooo!! Fetelor..calmati-va!
|
Originally Posted by ogto:
|
Am sters ultimele mesaje care nu erau legate de topic.
Va rog sa postati doar la subiect. Multumesc |
O acriune nobila, multumim Emanuel... Daca imi perimiteti sa citez: "Lets's cut the crap!"... Deja a devenit enervant...
|
|
Jackson a spus ca va realiza continuare lotr peste catziva ani. la ce continuare se refera???
|
Originally Posted by Ionutz55:
|
De unde scoti toate tampeniile astea Ionutz? Intai aia cum ca e gratis la premiera dupa aia asta ca o sa continue LOTR...
|
bai eu am spus ce am auzit. daca mai devreme cand am dat mesajul te uitai si tu la realitatea tv, dar nu cred ca tu nu ai treaba cu asa ceva vedeai ca acolo unde se deulau stirile scria asta.
|
Ai grija cu gura aia, atat iti spun.
E a 2-a oara cand spui ce auzi. Ce esti tu, papagal? Maimuta? Oi fi... Oricum din ce vad eu pe-aici e clar ca IQ-ul tau e cam... negativ. Mai ales ca recurgi la injuraturi de 2 lei pentru ca habar nu ai ce sa spui... Mare pacat... multi prosti pe lumea asta... |
da nu te ami baga tu in seama. am spus ce am auzit si na ca am fost corectat de gandalf. nu inteleg de ce te bagi tu repede. si mie mi sa parut ciudat dar am scris ce am auzit si am asteptat pareri care nu au intarziat sa vina.
|
"sa nu ma mai bag eu in seama" (apropo, incearca sa scrii corect ca m-am plictisit sa incerc sa descifrez ce scrii tu acolo) pentru ca mi-am spus parerea! NU ASTA VROIAI SA AUZI? Parerile oamenilor despre ce scrii tu? Ca altfel, de ce ai mai posta aici? Mai bine intri in Word si-ti scrii parerile acolo daca nu ai nevoie de "oameni care sa se bage in seama".
Concluzia e ca acum esti pe my big fat blacklist si i`m pretty sure you won`t like it down there... Asta e, tu ai vrut-o. Acum hai sa nu mai postam aici ca sterge din nou Emi posturile (pe buna dreptate) si daca mai ai ceva de comentat iti astept cu drag mesajele pe privat |
U guys crack me up ... :lol: Reminds me of my relationship with Leo Pyron ... :lol:
|
|
11 Baby ....
http://www.empireonline.co.uk/site/i...index/1610.jpg http://entertainment.msn.co.uk/pidl/...ings_vespa.jpg http://www.opdebeeck.com/afbeeldinge...cksonpeter.jpg Sapt viitoare va mai aduc ... :o |
Sunt foarte misto toate pozele White Rider-ule!!! :lol:
Keep them coming |
Nu mai ai niste caricaturi?? :wink:
|
The pictures r great.No really. :lol: :lol:
|
POzele ar trebui bagat in revista :P
|
Cum as putea sa fac shi eu rost de revista?? (*) (*) (*) (*) (*)
|
Prin telepatie. :D N-ai cinema in oras?
Pana la urma...ce s-a ales de miracolul de la inceput?...Ma uit la primele pagini si apoi ma uit la ultimele si imi vine sa urlu.Tre' sa revigoram situatia. |
Pai asta este problema......nu am cinema in oras :cry: :cry: :cry: :cry:
|
Daca esti fraer... FAti un cinematogarf!!!
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
|
Pe cele cu "Gonedaft" le ai Gaandalfule?...Alea cu:
Frodo: "What does it said Gonedaft?" Gonedaft(lookin` at the Ring): "INSERT IGNORE FINGER HERE!" ;) |
pai vorbeste si tu mah Gollum cu cineva din bucuresti sa-ti trimita una!Desi nici reconstructia cinematografului nu e o idee rea.... :D :D
http://img-greenbooks.theonering.net...03_scratch.jpg Pe mine m'aude cineva?cum revigoram topicul asta mah? |
de mult n-am mai dat pe aici?ce mai face lumea?
|
Bine....chiar de mult n-ai mai dat p-aici....incepusem sa facem tot felul de presupuneri la un moment dat :lol:
|
...cum ca te-a omorat Demona
|
SA ne luam totzi de mana shi sa ne bucuram k filmul mai vine o saptaman pe ecrane datorita faptului k a cashtigat 11 Oscar-uri ... :lol: De abea ashtept sa ma duc ... :P
|
Originally Posted by Evanescence:
Originally Posted by raptor:
Originally Posted by BeNnY:
Parca e faza din The 51st State... :lol: |
Check this one out ... it's really funny ... :lol:
http://www.barrowdowns.com/images/comic/bwcomic08.jpg |
Originally Posted by Demona:
|
Originally Posted by raptor:
|
Bey lasatzi fata in pace...am reushit sa stau o ora langa ea fara sa o pocnesc... ;)
|
Se pare ca multa valva s-a facut aici pentru ca eu si Demona nu ne intelegem.Oricum eu n-am nimic cu ea,ea are cu mine din motive numai de ea stiute!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Ce ar fii sa nu intindem poveshti babeshti pe un topic despre LOTR? Chiar vrei cu tot dinadinsul sa te mutzi din Arad!!!
|
RAZBOIUL A REINCEPUT!!!!!!!! INTOARCEREA REGINEI!!! De ce prevad ca o s-o vizitez pe Evanescence in spital???:lol:
|
...Macar ducetzi razboiul pe mesaje private. E topic la mijloc!!! :(
|
Macar sa apuc sa iau o poza cu evanescence sa pun un meci pe forum la stelutele noastre! Evanescence mail me! :P
|
Nu e bine spus pentru ca si eu stiu motivele 8) |
Originally Posted by TLD:
POZA?! pentru ce? |
Originally Posted by TLD:
Tu crezi ca intra in poza? Se revarsa pe langa!!! |
Ca sa facem un BEFORE (esti maltratata fizic de Queenie) si AFTER (esti maltratata fizic de Queenie)
|
|
eu ma prapadesc de ras aici.trebuie sa fie un meci pe bune,face to face intre cele 2!!!!!!!!!!!!!!!!eu ies.Gata pe ziua de azi!GO DEMONA GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
|
Freak_on_a_Leash daca filmezi THE BIG BATTLE esti cel mai tare! :lol:
TLD no worries! O sa fac eu screenshot-uri pentru tine ca sa vezi ce-ai pierdut :lol: :lol: |
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
GTG now! Sper sa nu pierd prea multe! :P |
All times are GMT +2. The time now is 21:24. |