![]() |
Apropo, a vazut cineva antologia horror a lui Mario Bava, Black Sabbath (1963) cu Boris Karloff? Sau alte filme cu format de antologie precum The Phantom Carriage (1921) Creepshow (1982) sau recentul Trick R' Treat.
|
Originally Posted by PetSound:
|
Deci, here we go. Incep maratonul. L-as incepe mai tarziu dar tinand cont ca tre' sa merg si la scoala vreau sa dorm macar 3 ore.
|
Daca cauta cineva un horror inteligent si cu suflet, recomand Spider Forest. E un hidden gem.
|
Vazut primul de pe lista, Fritt Vilt AKA Cold Prey .
Acelasi slasher, aceleasi clisee, nimic nou, doar limba care este vorbita in film. Ce mi-a placuta fost constructia personajelor. 7 / 10 |
Doua clasice:
The Omen (1976) - Mai mult thriller, dar desavarsit lucrat Poltergeist (1982) - Spielberg a fost tartor, nu Hooper, ceva umor cam involuntar din nefericire, se cam ia in serios, dar mestesugit |
A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors => la fel de bun ca primul.
|
Don't Look Now (1973), Nighbreed (1990), Vampyr (1932)
|
The Tunnel - (2011) - 6 / 10
|
Am terminat de vazut seria Return of the Living Dead.Cel mai mult mi-au placut partea 1 si 3.Partiile 4 si 5 sunt slabe mai mult pentru "killing time" se vede ca au fost facute in mare parte in Romania.
|
Originally Posted by Cristina_:
|
cam la acelas nivel cu 4 si 5.
|
Cel mai recent horror vazut : The Forgotten Ones.
|
|
babysitter wanted...nu am reusit sa il vad pana la final ca m-a plictisit teribil
|
The Curse of Frankenstein. Doar sa ii vezi pe Cushing si pe Lee, asta da echipa.
|
Curse of Frankenstein este si cel mai bun film din seria Hammer (cu Frankenstein created Woman pe locul 2)
Apropo de Cusing si Lee, cred ca cel mai bun film in care au aparut impreuna este The Hound of The Baskervilles (am ales filmul asta pentru ca Lee nu joaca vreun monstru mut ) iar pentru mine Cushing va ramane mereu Sherlock Holmes (le este superior lui Basil Rathbone si Robert Downey Jr.) |
Saw (7)
N-am vazut celelalte parti dar ultima parte e tare:P |
Originally Posted by SkorpioNNNN:
|
Originally Posted by CosminHorrorMaster:
Titanic 2 :-O . Se scufunda si in reluare acum? SkorpioNNN iti recomand sa le vezi si celelalte din serie, de preferat in ordinea cronologica. |
All times are GMT +2. The time now is 21:10. |