![]() |
”Scream for me Cluj-Napoca!”
![]() Pentru cei care de-abia așteaptă concertul de diseară, iată pleilistul probabil. E de așteptat să fie cântată și vechea piesă Transylvania. Pentru cei care nu pot ajunge la concert, deși le-ar fi plăcut, dar și pentru cei care, întorși acasă, vor să-și amintească ce au văzut pe viu, iată aici înregistrarea unei reprezentații din cadrul turneului nord-american. |
Originally Posted by Ipu:
cu caciula sub musca ;) dar mult mai grav plang dp sibiul de aseara pe care l-am anulat din motive economice pe termen lung |
Originally Posted by vlad4s:
Nu prea se merita sa te duci numai ptr.Axl,ce naiba. Sunt curios daca vreun roman arunca cu vreo sticla in el |
copila, iti place Primordial sau Summoning?
|
primordial nu sunt chiar printre formatiile mele de suflet si recunosc ca nici nu am stat vreodata sa-i ascult prea zdravan... vocalul imi cam racaie un pic urechile... nu cu vocea atat cat cu intonatia lui
summoning merg |
pareai genul.. pt mine ambele sunt :x
|
:) bineinteles - fiecare cu gusturile lui
|
melodia asta e superba. Versurile sunt perfecte pentru muzica.
http://www.youtube.com/watch?v=YzpMBscDNbM B-) |
|
Ba, dar rock alternativ meid in Răumenia nu asculta nimeni?? Urma, Kumm, E.M.I.L., OCS, Travka...
Sau trupe mai tinere ca Pixels, Butterflies In My Stomach, The Amsterdams, Oliver, The Mood, Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks ... |
pare-mi-se ca ai uitat Luna Amara care mie imi plac foarte tare si mai mult decat cele enumerate de tine
|
am ascultat si d-astea mai demult si mai am si acum momente cand mai ascult o melodie-doua sau ma ia chef de un concert asa ca un iesit la bere (dar nu am mai reusit sa mai ajung la vreunul, ultimul a fost luna amara acu vreo 2 ani parca)
|
Originally Posted by jansic:
Luna Amara e una dintre preferatele mele. |
|
Originally Posted by omudindulap:
|
Originally Posted by miercuri:
:-O Bine spus, ti se pare. Uiite o mostra de mediocritate, poate-ti trece.;) http://www.youtube.com/watch?v=lO0ekvmjlXI Ori ereai ironica (again) si nu ma prinsei eu?:-? |
Nu eram ironica, toate trupele astea pe care le-ai enumerat mi se par insipide. :P Cateva au avut unele sclipiri, dar nimic care sa le salte peste medie. Am avut ocazia sa vad o mare parte din ele live si nu m-au ajutat sa-mi schimb parerea cu nimic.
Printre putinii mai rasariti de pe scena noastra mi se par Grimus, care cred ca suna mai bine live ca in studio. Problema cu trupele romanesti de garage/indie/alt rock se complac in imitatii, care oricat de reusite ar fi pana la urma, nu suna deloc proaspat. Iar la nivel instrumental majoritatea zdrangane, nu sunt cine stie ce virtuosi componistici. Luna Amara si Coma sunt cam singurii care si-au dezvoltat un stil propriu, iar live suna intr-adevar profesionist. Dar din generatia mai noua de trupe, chiar nu mi se pare nimeni de incredere, in frunte cu Elefantii si The Moood. Cred ca scena hip-hop o duce mult mai bine momentan, desi si acolo parca se intrase pe o panta descendenta. La vecinii nostri unguri am observat ca se face muzica ceva mai serios, au o scena electro-rock foarte zdravana: uite Zagar de exemplu. |
Recunosc ca nu am avut ocazia de a-i asculta cantand live, dar, tinand cont ca acest curent indie a patruns de curand (cred) la noi, zic ca esti putin cam dura cu ei.
Apoi, nici nu am zis ca ar suna intr-un mare fel (exceptand cateva nume), eu doar am intrebat, ca un adevarat patriot ce sunt, daca asculta cineva si muzica autohtona. Si oricum, prefer oricand niste elefanti, fie ei si bizari, unor ageamii precum cei care se duc si ridica premii pe la mtv (vezi Inna &Co.). Btw, ce trupe romanesti iti plac?:-? |
Originally Posted by omudindulap:
|
Originally Posted by miercuri:
|
All times are GMT +2. The time now is 20:48. |