![]() |
Probabil fiindcä acum îi plac profetul si aurul.
(Sau, poate, artista si dolarii...? Cum îi, Drago?) |
Originally Posted by corinka:
... şi mi-au şters din pozele cu munţi de pe site-urile de profil, din cauza "white-balance"-ului aparatului meu foto, cel care fusese setat pe auto. :p :p |
redmen,dacă vrei ceva poze din B.D.-uri dă-mi ID-u' de mess pe privat.
|
e vorba de BD-uri adica benzi desenate sau Brigazile Doiverse?
daca sunt benzi desenate as cam vrea si eu |
Ia de-aici, Illo:
http://s6.transfer.ro/storage/transf...db16209eb8.zip |
mooooaaaaaamaaaaaa, ce am sa ma destrabalez in noaptea asta, fac orgie cu BD-uri
|
Yayy...!!!
(Da' nici nu stii ce-ti iei! ;) ) |
B.D.-uri
:p |
Nu ORICE B.D.-uri!
E unul, da' bun: "Pe-un picior de plai", toate cele 21 de episoade. |
A iesit Pauline?
Din bannare? |
Originally Posted by corinka:
---- întrebarea zilei: ce facem azi? |
Originally Posted by Dragomara:
Judex, fii pe faza! Poate va fi necesara o petitie Free Pauline!
Originally Posted by Dragomara:
|
:dd
io tocmai ce mă uitam la http://www.imdb.com/title/tt0492481/ şi m-a sunat unul dintre amicii mei montaniarzi, cănd am văzut cine-i am zis "stai aşa c-o punem de-un grătar la ţară"! numai că n-a fost să fie tipul vrea să mergem cu bicicletele, iar eu sunt varză de oboseală şi de somn... şi Răstunica mea are ceva probleme, da'oricum o să mă duc, la cât am păpat zilele astea nu-mi strică ceva (de genul a 60-70 km) de bicicletă.
o zi faină, all! |
Multumesc! La fel si tie!
PS Si eu am bitza, nu numai tu! :D Naspa e ca n-avem piste. :( |
Cori, deocamdata sunt pe faza, dar am si un pic de lucru pe alte fronturi, iar dupa-masa am planuit de ceva vreme o intalneala cu niste vechi prieteni, inclusiv fosti colegi de liceu. Dar fii fara grija, cand e vorba de Pauline intervin eu cumva pentru sustinere. ;)
|
pauline va fi eliberata diseara pe la 8, cred
nu o uita nimeni, acum e automat :) |
Ca tot aveam discutii istorice (mai mult sau mai putin) zilele trecute pe aici.Care imi recomanda si mie o carte buna de istorie a romanilor ? Una care sa fie scrisa de un istoric adevarat,care sa nu prezinte minciuni multe.Multumesc.
|
Originally Posted by redmen:
Iorga, de ce nu începi cu el? |
aha!
Originally Posted by StefanDo:
|
Originally Posted by redmen:
Constantin Giurascu Iorga era cam subiectiv, partinitor si al dracului de rau. |
All times are GMT +2. The time now is 11:09. |