![]() |
Am implinit un anisor de cand sunt aici. Doar constat.
|
felicitari!
viata lunga, dulapiorule. tin sa-ti multumesc pe aceasta cale, pentru ca ti-ai pierdut vremea cu pozele mele de vacanta. |
Mersi, la fel.
Cat despre poze, ma bucur ca am putut fi de ajutor. Daca vrei si (sunt convins ca) mai ai, imi poti trimite, sa le postez. Dar maine, ca amu's obosit. |
Te apuca constatatul :-S
|
Originally Posted by omudindulap:
ok. o sa ti le trimit p-alea de la Viena. sa crape dusmanii de necaz. |
=))
|
Liviu- vad ca-i ziua ta azi. La multi ani si tot ce iti doresti. O melodie care sper sa-ti placa
http://www.youtube.com/watch?v=8TLmpL2AzLs |
La Multi Ani si din partea mea in cazul asta.O sa ridic un pahar in cinstea ta in seara asta.
|
si eu si eu ;;) sa petreci teribil
|
La multi ani, Liviu!Sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce'ti doresti!
|
O tanjō-bi omedetō wa, Liviu, shiawase ni naru!
|
la multi ani Liviu
si la multi ani Mircea (doar maine e ziua lui dar ori o sa fiu plecata... iar in iuresul plecarii voi uita, sau pur si simplu voi uita...deci, in principiu... voi uita :)) ) |
Multumesc mult tuturor :D
@anaemona - Imi place melodia, deja o ascult cam a 5a oara. Repeat pana ma culc :D |
Ma bucur ca-ti place. Celelalte melodii frumoase ale lui ELO te las sa le descoperi singur :) cam toate adica.
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
La multi ani, matmircea!!Cu intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
|
da..mersi mult dragon a uitat sa scrie cine e mircea :P
|
ei, am uitat... ca doar cati mircea sunt pe aici?... care sunt nascuti de ziua ta?... :))
|
La multi ani dragon ,sa fii iubita si sa ajungi presedinte k eu sa ajung primar sti tu de ce :-*
|
merci, mircea...
|
All times are GMT +2. The time now is 04:17. |