![]() |
Gospin
De cand am cont pe cinemagia, am schimbat semnatura o singura data, cred (inainte era aia cu ciocolatele lui Forrest Gump). Asteia i-am schimbat doar forma si am completat-o pentru cateva zile cu un mesaj politic, dar nu am renuntat la ea. La fel si cu avatarul, m-am jucat de vreo doua ori, dar, totusi, de peste 5 ani, in diverse ipostaze (tarantiniene, of course), Uma rulzzz! Deci sunt mai consecventa decat crezi.
Gospin are prieteni faini si este plin de mister, ne provoaca sa descoperim singuri cu ce se ocupa! |
Mie-mi pare disident :) .
|
isn't she a cutie ? :)
|
e sub semnul intrebarii.:D
|
:-? ...are un ceas zburator :D
|
living in Bacau :)
|
Walking on the moon...
|
killing 88 chinese :-t
|
Over the rainbow :D
imi place si avataru' |
Are un ceas cu urechi?:)
|
Nu, cu aripi :). Time flies...
On topic: Hmm...let's see... Ziceam odata ca daca ar fi sa ma reincarnez intr-un animal, mi-ar placea sa fiu tigru, deci e un lucru bun faptul ca apare in avatarul tau :). |
She's razor-sharp, very cultured, big-hearted, flawlessly honest, and with a bright sensayuma. The "post-apocalyptic" kinda person.
|
Îmi placi la nebunii când o dă pi moldovineşti...
|
|
Avem o compatibilitate de 92 %.:-bd
|
She knows.
|
Originally Posted by corinka:
Idem eu cu tine :D :D. Despre Judex...hmm...numarul de iubiri pe care le-a avut e mai mare decat cel al perechilor mele de ciorapi. |
E o fire pacifista, care nu intra in conflicte si il adora pe Johnny Depp, deci are gusturi rafinate.:)
|
Originally Posted by buticut:
On-topic: Corinka are un spirit justitiar aproape perfect. |
he loves dogs :x
|
All times are GMT +2. The time now is 22:12. |