![]() |
et moi je m'alature...urma ruleth.
nomad rhymes ditto. mereu in playlist. |
Originally Posted by Pitbull:
Astazi, dupa inca cateva ore de meditatii la romana, Keith Jarrett - Sonate si concerte de pian de-ale lui Mozart... :(( |
Vector Lovers - Vector Lovers
Stereo Total - Do The Bambi Adult - Anxiety Always Vitalic - OK Cowboy (thank you Korben ;) ) Lolita Storm - Girls Fuck-ing Shit Up Japanese Telecom - Virtual Geisha |
Pink Martini - Anna (El Negro Zunbon)
Pink Martini - Lilly (Hang On Little Tomato album) |
vreau si eu albumul ala, ca am doar sympathique...
|
Johann Bach - Toccata And Fugue In D Min
Fanfara Ciocarlia - Asfalt tango din "Fallen Art" a lu Baginski... |
Originally Posted by Airlight:
ok, se rezolva... :) Patrice - Soulstorm (pe repeat) |
Self-spoiling with a selected playlist of:
Pink Floyd Queen Louie Armstrong Frank Sinatra ...and and and... |
vitalic ok cowboy
ian browm solarised cosma nonstop army of lovers les greatest hits fru fru details johnny b un album ceva combustive eddison muuuult felix da house cat |
pe saitul www.pinkfloyd.net (pinkfloyd fandom) este in desfasurare un concurs: se presupune ca vor canta patru piese in concertul Live 8; fiecare da cu presupusu, iar daca cineva le va nimeri in ordine va primi un DVD cu PULSE! incercati si voi, poate ajunge discul in Romania!
pe de alta parte am gasit in sfarsit Madredeus... pe langa Dead Can Dance, dar limba portugheza si Lisbon Sotry ii face tare speciali. |
Originally Posted by gionloc:
On-topic: m-am (cam) rasfatat dupa prima proba de bac... Internet Radio, mostly Classic Rock, dar si altele, dupa cum urmeaza: Clara Campese - F. Terrega - Recuerdos de la Alahambra Journey - Escape REO Speedwagon - Golden Country ZZ Top - Just Got Paid George Thorogood - One Bourbon, One Scotch and One Beer Bon Jovi - Wanted Dead or Live Pat Travers - Just Got Paid (hmm...) Styx - Crystal Ball Peter Frampton - Do You Fell Like I Do? Smooth 'n Function - Say Ooh La-La Tom Jones - She's a Lady Sniff 'n Tears - Driver's Seat Winston's Fumbs - Snow White The Rolling Stones - Little T&A The Grateful Dead - Jack Straws Free - The Highway Song Eric Burdon & The Animals - White Houses Lynard Skynard - Mr. Saturday Night Special ZZ Top - I Got the Six Jefferson Starship - Find Your Way Back Nazareth - Morning Dew Cat Stevens - Sad Lisa The Beatles - Blue Jay Way The Beatles - Think For Yourself |
Amber Asylum - Bardensang
|
Fantasia - It's All Good
J. CREAMER @ STEPHANIE K. - love is a drug Led Zeppelin - The Imnigrant (vinyl club mix) Black Atlantic - no need to OMO - Nobody Kucky 7 - Break the silence (bestiala) Dire Straits - Money for nothing VA - NUFREQUENCY - 808 dub |
10x Nightwane ca recoimandasi Vector Lovers. Am un nou pitic pe creier
|
Satriani - Surfing With The Alien
Konkhra - Evilution Megadeh - A tout le monde Wolfsheim - Underneath the veil |
Depeche mode - Only When I Lose Myself (Simuck Breaks Mix)
Bellanova - stairway to heaven Fluke Slid si multe, multe altele .... |
Jethro Tull - Thick as a Brick
Sostacovici - Simfonia a cincea si ceva Eagles... The Who... Talking Heads... Fleetwood Mac... |
Originally Posted by MinRep:
|
Guy Gerber - Catch thr Breeze - Original Mix (WOW ! )
|
Din ciclul "Descoperiri": Carl Nielsen - Flute Concerto (wow)
|
All times are GMT +2. The time now is 22:25. |