![]() |
Comentariu transant,baricade...parca aici e loc de bataie si de critici mofturoase si frantuzite :hmm: toti ne dam in spectacol combatand pe altul,ce fain ii sa l bagi pa unu in rahat si tu sa iesi la lumina? Si de observat ar fi optimismul cu care se scrie in revista Cinemagia si realitatea din forum...cica astia di pa icia scriu si in revista,dar acolo sa vezi ce ti lauda filmele...apai asta nu i lucru curat
|
sa inteleg ca notele fiind declarate uncool va veti rezuma la "mi-a placut " "nu mi-a placut" "mi-a placut aproximativ" ?????
whatever from now on numa titluri the wedding planner filmu de ieri noapte de pe tvr (cu 2 tipe care umbla din bar in bar si din belea in belea) the straight story |
Da , e plin de "critici" fitzosi, "daca nu ei , atunci cine???". Situatia din revista e cam asa: afara-i vopsit gardul , inauntru-i leopardul.
|
Buffalo 66(1998)-Vincent Gallo-7.5-story bun,actori f.buni,in special parintii-Angelica Huston si tipul care il joaca pe orb in Dogville.
Carandiru(2003)-Hector Babenco-8-povestea inspirata din fapte reale,realizare tipica realismului sud-american.mi-a placut mai mult City of God. Chungking Express(1994)-WKW-7 Fallen Angels(1995)-WKW-7.5 Amandoua filme de atmosfera,cu un colorit aparte,iti trebuie rabdare pt a le savura. Happy Together(1997)-WKW-8.5 In the Mood for Love(2001)-WKW-8.5 Happy Together e peste In the mood for love. fahnrenheit9-11- e foarte bine realizat ca documentar da de aici pana la Palme d'Or e cale lunga.In ceea ce priveste subiectul filmului comentariile sunt de prisos. Astea din filmele vazute in urma cu doua saptamani. Ieri L'Année dernière �* Marienbad(1961)-Resnais-8-un film frumos cu o tehnica a imaginii foarte misto. Wild Strawberries(1957)-Bergman-8.5-o mentiune special pt scena visului de la inceput. Persona(1966)-Bergman-9-interesant de urmarit evolutia tratarii subiectului de Spellbound(1945)- Hitchcock la Persona(1966) - Bergman si la Fight Club(1999-Fincher.E un cadru ramas de la Bergman in Fight Club-a nice, big cock.Si apropo de preluari e luat inceputul de la Persona si o scena din Spellbound in videoclipul Somn Bizar(Iris):sick: Holy Mountain(1973)-Jodorowsky-8.5-o serie de povestiri alegorice,suprarealiste avand ca personaj principal Isus.Foarte bine gandit. |
Team America - World Police 8.5/10 MWahaha! Funny as hell! Watch out for Michael Moore :D
|
Originally Posted by Ambra Blu:
@Korben, nu te lãsa intimidat de Ambra, continuã cu notele, ce rost are sã dai doar titlurile? |
e pe dreaq ! vorbim despre arta sau de cota de lapte mulsa pe cap de bovina? cifrele astea sunt impersonale, plus ca de unde sa stiu eu ce scara a valorilor are fiecare! tu la 6'5 ai zis ca un film e bun, eu as fi crezut ca e mediocru la acest punctaj .
|
e pe dreaq ! vorbim despre arta sau de cota de lapte mulsa pe cap de bovina? cifrele astea sunt impersonale, plus ca de unde sa stiu eu ce scara a valorilor are fiecare! tu la 6'5 ai zis ca un film e bun, eu as fi crezut ca e mediocru la acest punctaj .
|
YOU GOT SERVED.... 10
|
Vivre sa vie(1962)-Godard-6.5-nota data mai mult de dragul lui Godard.Un film fara pic de coloana vertebrala,o dovada ca si cei mai buni fac lucruri de 2 lei.
|
Originally Posted by Serghei:
|
Originally Posted by herbert:
Iata cum experienta hands on, spine off, isi spune cuvintul. |
Originally Posted by herbert:
Vad ca ai o placere macabra in a-mi corecta propozitiile. La clasa a 6a te invata ca exista animale vertebrate si nevertebrate,iar alea nevertebrate nu au pic de coloana,iti recomand orice manual de biologie.Poate pe viitor reusim sa trecem peste politeturi de genul asta si sa discutam lucruri mai serioase. |
Am revazut filmul lui Menzel ”Satucul meu” pe TVR Cultural. M-am amuzat din nou atunci cand cei doi amanti care vroiau sa se zbenghuie in casa sarmanului Otik il trimit pe acesta la un film romanesc prost, care rula in comuna, reusind sa adune doar sase spectatori! ”Film si de iubire si de calatorii”, ii explica lui Otik amorezul ochelarist. In fine, de s-ar face in Romania macar filme la nivelul celor cehesti, ar fi deja mult mai bine. Iar Menzel este chiar simpatic, cu povestile lui si triste, si vesele. :)
|
Shogun cu Richard Chamberlain 9/10.
Anger Management - Jack Nicholson 9/10. |
Full Metal Jacket - superb ... 10/10
|
The Godfather I II III 9/10 10/10 8/10
Trainspotting 10/10 |
big fas (fish) - 6.5/10
ashes of time - wong kar wai - 8/10 |
Originally Posted by Leonard:
KORBEN a facut o ironie zicind ca pe viitor va trece doar titlurile. Iar mie imi place sa citesc cronicile scurte, la obiect, scrise de KORBEN. De exemplu, parerea despre filmele de la britanic mi-am facut-o, retroactiv, citind ce a zis el. Asta nu inseamna ca si cred ce zice, doar ca imi place cum o zice, uneori. |
the sporting life - lindsay anderson... 8/10... personaje misto, actori buni, prea lung, din cand in cand prea plictisitor.
|
All times are GMT +2. The time now is 16:04. |