![]() |
Originally Posted by Danny:
pai vine unul mai devreme sa rezerve locuri. de exemplu tu :) sau schimbam locatia spre unde loc unde nu e full mereu |
Da ce-ar fi daca ne-am intalni noi mai devreme? Sa zicem macar un 6. Ca n-o sa fie canicula zilele astea. :P
|
Originally Posted by Danny:
nu, deloc. puteti sa va intalniti si la pranz, eu tot pe la 19 ajung. oricum cred ca e cald si la 19, ar trebui dupa ce apune soarele |
Ok atunci, ramane cum am stabilit. La 19.
|
Jay, daca mergei faceti si ceva poze de grup, sa va vedem si noi, cei de la departare:)
|
Originally Posted by uma.urma:
nu cred ca se fac poze. fotograful nostru oficial, Benny, nu poate veni. |
Originally Posted by Leonard:
Ce fericire. |
Daca ajung.... am sa incerc sa vin eu cu un aparat.... daca e Ok cu voi!! Deci ramane la 19:00, duminica, la cafeneaua actorilor, in fata?? sau unde?? Sper sa ne dea drumul ala de la examen....
|
Originally Posted by Leonard:
Change of plans: i'll be there. Mai inarmat decat oricand... Edit: eu nu stiu unde e cafeneaua asta a actorilor. Nu ne putem intalni la fantana in fata Intercontinentalului? |
In fata la Inter, in fata la TNB, in fata la Cafeneaua Actorilor...SAME SHIT!
|
Pai s-o lamurim
DE la fantanele de la Inter o iei in fata(inspre cladirea TNB-ului), unde vei vedea teatrul de opereta Ioan Dacian parca si pe stanga este o terasa din lemn(vopsit maro inchis) Se numeste Cafeneaua Actorilor(este exact langa strada care duce spre ambasada SUA) , la 19:00. Pentru cei care ajung mai tarziu, cum cred ca o sa fiu eu, cautati o masa cu multe persoane si intrebati.... :) |
Ok
I'll be there. |
See you all there...o sa-mi aduc si aparatul meu.... ca sa fim eventual 3....
|
Originally Posted by Jay:
Mmm...nu stiu cat de multi o sa fim. Daca nu ne gasesti in cafenea, urca in laptarie sau la motoare. Daca nu ne gasesti nici acolo, incearca in cafe deko sau la ruine. Sau poate hanul lui manuc. Sau poate la festivalul berii, mai stii. E, lasa...ca ne gasesti tu... :lol: |
cel mai bine, unul din cei care ajung sigur, Jay sau Danny de exemplu, sa lase pe forum un nr de tel pentru a fi contactat de eventualii intarziati
|
pai tocmai jay intarzie
noi restul oricum ne cunoastem cine vrea nr. de tel sa-mi dea un mesaj privat. |
Eu nu mai pot sa ajung.
|
sa inteleg ca joi, pe 31 (sau 1??)
astept detalii cafeneaua actorilor s`a piz@it al dracu la preturi nu stiu de unde le`a venit tupeul da sa si`l tina pt ei cu preturile lor de kkt |
Originally Posted by KORBEN:
exact. recomand sa nu mai facem vreo intalnire la cafeneaua actorilor. duminica la intalnire, scria pe meniu: oferta bere carlsberg la halba 35000 si normal ca am comandat mai multe. la sfarsit, pe nota de plata pusesera pretul 45000. teapa! |
Este joi o intalnire??
|
All times are GMT +2. The time now is 23:00. |