![]() |
Originally Posted by BeNnY:
No Benny yo asta stiam...dar din cate am auzit eu nush de unde (nu e nici o informatie prea sigura) Romania ar fi pe locul doi mondial sau european(una din astea) la piratere... si eu folosesc oDC, dar am spus DC++ pentru ca e mai cunoscut... |
pentru europe_east:
referitor la modul cum se pot obtine albumele pe care le doresc, simplu le cumpar (apreciez f mult originalul si nu copia , asta nu inseamna ca daca nu le pot gasi in original nu accept si copii dar primele primeaza), cei drept nu sint chiar ieftine. se pot comanda in bucuresti la magazinul music box (fost in fata la eva-magheru, actualmente pe corneliu coposu- de la piata unirii spre sf vineri), dureaza ceva cam mult, depinde cum se misca , preturi intre 600.000 si 800.000 (un cd) - de aici am cumparat albume de la 4ad si ecm si alte chestii mai ciudate cu care ii "chinui" pe cei de la magazin. alt magazin , am auzit (dar nu am fost) specializat in ecm - andante music , vis-a-vis de drept (sper sa mai fie pe acolo). pentru muzica electronica (k.schulze si altii) mai nou cumpar din olanda - www.groove.nl, plata prin western union (comisionul e cam mare dar merita), preturi rezonabile 15-20 euro (oops ! poate pentru mine, scuze), s.am.d. oricum multa muzica am cumparat-o in perioada 98-00 dar cumpar si acum. pentru ce nu se poate cumpara sau gasi prin aceasta modalitate exista prieteni. ps / am ratat comanda pentru cd-ul cu concertul live dead can dance din turneul european 2005, ma poate ajuta cineva?; :D mai au concerte la toamna in state! |
de la andante mi le luam eu, am stat in cladirea aia o vreme..
e_e nu e insa in Bucuresti, asa ca o sa-i fie si mai greu sa-si procure numitele albume. ECM stands for European Contemporary Music, adica non-us si non-mainstream, deci tot ce pot sa fac e sa-ti recomand: a) originalul www.ecmrecords.com b) backup-uri temporare pana-ti iei albumul :D www.soulseek.com Recomandarea de astazi: Gianni Coscia & Gianluigi Trovesi - In cerca di cibo |
nume, ce filme ti-ai descarcat?
ODC e o modificare a DC++, sursa i aceeasi |
Originally Posted by tailgunner:
|
'ashes of time', pentru dvd-ul ala am asteptat acum doi ani o vara-ntreaga de la amazon..
inutil sa spun ca l-am imprumutat 'unui prieten' si nu mai stiu nimic de ei :D |
mmmmmm
goodies |
multumesc mult de sugestii. apreciez f mult. daca pot sa ajut cu ceva la randul meu, dati-mi un mp.
|
Chicks on speed - 99 Cents - grrrrreat fun. la fel ca si The Re-Releases of the Un-Releases.
|
Originally Posted by cherryblossom:
am gustat si eu un pic din aceasta chestie... da' nu mi s-a parut deloc ca ar fi chiar asa "dance music"... |
Originally Posted by europe_east:
pai am zis 'sophisticated' :D .. acuma serios, 'Mind Expansions' sau 'Shine' nu te fac sa (tre)salti? sint foarte ritmate, iar combinatia de funk, jazz, techno si ce mai e pe acolo mi se pare foarte reusita.. |
Re: MUZICA
Originally Posted by Airlight:
hmmm... am gasit niste chestii interesante, "the dark side of the moog", amuzant, dar nu gasesc "the river", sau mai bine zis ce-am gasit e o chestie recitata... ?!!! la fel si cu endraum... poate ma lamuriti... |
Originally Posted by cherryblossom:
mda, tresalt intelectual.... e un pic prea sophisticated 4 me. tresalt mai usor pe un hip-hop sanatos. :D |
Re: MUZICA
nu, the river e instrumentala, pian - ketil bjornstad si cello - david darling, iata link-ul original: http://www.ecmrecords.com/Catalogue/...=0&lvredir=712 endraum am gasit si eu si nu mi-a placut, sorry eon. |
europe, ai zis hip hop?.. hai sa fim seriosi, la virsta noastra nu prea mai merg eminem, 50 cents & co... dar ma rog... :D
|
EXCUSE ME??? "la varsta noastra"? cine-a zis de eminem, anyway. how about outkast. domle, honestly speaking, hip-hop e una din acele muzici care ma face sa ma misc instanateneu, ca sunt la piata sau pe strada. so, gimme a break. si ca veni vorba de varsta, i am not even 30 yet, si anyway, whose bussiness is it. si iti garantez ca am sa dansez pe hip-hop si la 40 de ani.
|
Royksopp - The Understanding. Foarte mishto but...there's no Poor Leno on this album.
Get Frisky With Pulp - un set de melodii live, cica albumu' asta e un bootleg. Whatever. E divin. Pulp - Carry On Camping - un fel de best-of pre-This Is Hardcore. Divin. |
bine mai europe, fie cum zici tu, ca prea o zici cu foc.. :) |
And Also the Trees - Silver Soul
|
Grave Of The Fireflies Soundtrack - Sinistru de depresiv. Very, very gloomy and painful daca ai vazut filmul. Melodiile sunt cu inserturi din film (dialoguri etc.etc.) si fac ost-ul si mai depresiv. Superb dar greu.
Se pare ca acest gen de soundtrack (cu bucati sonore din film inserate in melodii) se numeste la japonezi "Drama Album". Nevertheless, soundtrack-ul asta e divin si dureros. The end. 10/10. |
All times are GMT +2. The time now is 09:44. |