![]() |
Originally Posted by Twinsen:
Voiam si eu sa dau mai putin, dar credeam ca jucam pe note reale, ca la scoala. Atunci rectific, -1. Sa se consemneze. [-( 7 pentru cea de mai sus, gandul imi zboara la... sa n-o notezi tot tu! ![]() |
|
|
|
New drinkin' game: take a shot every time you wanna stab the life out of her so she will keep her fucking trap shut. Nice panties tho. I'll give her 4 points for that.
Emptiness Unobstructed |
Originally Posted by White1:
New pissing contest: take another shot at it, but this time try not to fall off the wagon when you feel like stabbing her to death, so you'll be sober enough to eventually understand what's going on there. 7 pt. Nevermore lanka törgül pipipipipi tschüka tschüka tschüka tschüka |
I'll never be sober or sophisticated enough for all this postmodernist stuff. But a schoolgirl in skirt? I can get behind that...as long as she keeps her mouth shut.
|
Originally Posted by White1:
Ceva prepostmodern (și cea mai versiune pop rock care am putut pentru ca s-o găsesc). |
|
|
|
|
|
7.5
White, de ce asa deprimat? :( Daca baietii de ieri nu ti-au ridicat moralul, uite si varianta feminina: WARNING! Girl Band |
Mda, vad ca Youtube mi-a blocat fetele. :| Daca e Ajunul sa fie atunci ceva mai decent, in traditie crestina. X_X
https://www.youtube.com/watch?v=y1RQciil7B0 |
(cateva luni mai tarziu :|)
6 [Twinsen, m-a mirat tare ca ai postat o melodie de-a lor. Ascultam obsesiv, acum multi ani, nu mai stiu cati, dar pare o vesnicie de-atunci, melodia asta. Reusea sa ma aline - in ciuda mesajului religios - mai mult decat o faceau altele (mai ales de la min 3:18). Tot din perioada aia, cand poate credeam, nu mai stiu.] Ete, dati cu pietre. Si-acu' sa pun ceva pe mine, noroc ca-i dupa 12. X_X |
|
|
7, parca-l si vad salivand deasupra unei carti. Numa' tu puteai s-alegi asa ceva. :P
sa rêvenim la sentimente mai bune |
|
All times are GMT +2. The time now is 03:15. |