![]() |
cred ca daca lua steaua aseara 6 de la aalborg , nu mai mergeam astazi la munca! ma faceam cartits si ma bagam sub pamant de rusine.
|
M-am uitat la câteva minute din conferința pe care a susținut-o Pițurcă . O mare tristețe , o atmosferă demnă de buncărul lui Hitler în aprilie 1945. Rar scoți un zâmbet de la încruntatul Piți și orice întrebare care i se adresează pare să-i reamintească de vreo traumă din copilărie . Nu are omul ăsta nici cea mai mică legătură cu imaginea unui antrenor de secol 21. În ''treling '' , cu șapca pe ochi , imobil , irascibil , monosilabic , sictirit - pare un caporal dus cu plutonul de soldați să asiste la un concert de operă .
De la alți antrenori /președinți mai auzi o perlă , o glumă , un dezacord , o dudă ceva , dar de la Piți nici de goange din astea n-ai parte . Plictiseală totală , cenușiu fără scăpare . Si pe regizorii romani din noul val ar reusi omul asta sa-i adoarma . (:| |
Originally Posted by bremen1980:
=)) >:) ni l-a trimis...=)) |
Cum să bată Romanânia când eu am cumpărat seminţe Mogy ( ungureşti ) ? Barem dacă mergeam pe tradiţionalele Nutline despre care au scris Grigore Ureche şi Miron Costin .
Doar berea a fost românească -egalul e corect . |
la cum cazuse echipa noastra in repriza a 2-a , egalul e just.
dar ma gandesc daca cumva meciul mai avea 15-20 min, ne cafteau ungurii. |
Islanda -Olanda 2-0 :-O
|
lasa bremen, ca e de vis.... si germania a luat-o , si spania asemenea
malta - italia doar 0-1 .... |
Ce scoruri aseara in CL :-O :-O Rupere de nori sau rupere de porti ????
|
CEFERE , inca odata a demonstrat ca e o mizerie de echipa! unde naiba mai e fair-play cand tu in loc sa dai mingea la adversar cand asa era moral si fin, tu joci si dai golul victoriei.
sa dea cel de sus sa cadeti in colaps financiar, bozgorasu ala sa nu mai bage bani, sa cadeti in ligile inferioare si sa nu mai auzim de echipa asta niciodata! |
Si noi de cine ne mai batem joc?
|
de cine va bateti joc? hmmmm tot de ei, dar ei sa fie in liga a 2! :D dracu sa ii ia de nenorociti!
|
Pai daca mergem pe principiul asta, majoritatea echipelor care bantuie Liga 1 ar trebui sa se relaxeze la matineu.Am vazut ieri franturi din Steaua si Craiova.L-am vazut si pe nea Tudor dand penalty-uri inexistente.Ce pot sa zic...?in tot fotbalul romanesc doar CFR merita pus la stalpul infamiei. :(
|
Rapiduleţul termină turul pe ultimul loc . Nu prea mai au ei multe șanse în retur, mai ales că anul ăsta retrogradează 6 echipe . Ar trebui să câștige cam 28 -33 puncte în retur . Foarte greu , în țur ei au luat doar 11 .
Situaţia devine vișinie . |
De ar pica si militia si (ne)steaua comunista si ... poate, poate viitorul ar suna bine. Din pacate armata se va prostitua inca o data si va lasa aceasta corcitura favorizata de academicienii ceausescu sa existe inca. :-&
Ps. Iata si ceva frumos: http://www.gsp.ro/fotbal/liga-b/foto...ia-440025.html https://www.youtube.com/watch?v=ddLnJX_elmE |
Ce dramatic a pierdut Liverpool calificarea în optimile CL ! .:-O S-au trezit cam târziu .(:|
|
AS Roma sau Manchester City ????:-/ Vom afla diseara .
|
Manchester City
|
asta patesti cand joci degeaba! cu mintea la sarbatori, la ce cadouri luam la iubite etc.
rio ave ne-a oferit sansa , noi trebuia doar sa ii batem pe dynamo kiev. rusine sa le fie jucatorilor stelisti. |
E o revenire la adevărată dimensiune a fotbalului din România . Prea huzuream - două echipe în CL , 3 în EL( UEFA) . Trăiam pe credit , peste limitele noastre financiare și morale. Tot eșafodajul era putred și mincinos .
E bună cura asta de detoxifiere și cred că ne-ar prinde bine maxim 2 echipe în EL și abia peste vreo 3 ani să încercam și CL. Am găsit și o fotografie cu rapidiștii ( era să scriu cior. ) din 1976. În sezonul 1975-1976 îi bătuseră pe cei de la Anderlecht cu 1-0 în Cupă Cupelor , dar în retur au pierdut cu 2-0 . În 1977 vor retrogada . Ce vremuri !!! ... Copos visa numai savarine , dar de Samsung nu cred că auzise .>:) Nu înțeleg de ce nu procedează rapidiștii cum au făcut dinamoviștii - dintr-o poreclă să facă un simbol . Aceștia transformat vechea poreclă dinainte de '89 ( ''caini rosii'' ) în simbol X( ![]() |
bremen, din ce am citit eu , pe stadionul giulesti, copie dupa anfield parca, a fost si carol ii.
|
All times are GMT +2. The time now is 02:08. |