Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

bremen1980 08 Dec 2013 14:16

Ce si-a furat-o Werder Bremen :-O 0-7 ......:|

ManU se indeparteaza de titlu

AC Milan se apropie de titlu cu pasi grabiti :))

Kriss_Kringle 08 Dec 2013 15:49

The Luis Suarez show.

bremen1980 08 Dec 2013 20:46

Arsenal are deja 5 puncte avans , dar putea sa aiba 7 .Oricum in perioada asta de sarbatori se decide totul.Joaca astia 5 etape in 2 saptamani.

Kriss_Kringle 09 Dec 2013 14:13

Am fost dezamagit aseara dupa ce le-a dat Deulofeu gol,desi a fost o executie foarte buna.E a 2a oara in sezonul asta cand nu isi maresc avantajul fata de urmaritoarele care se incurca.

Cu City o sa le fie ceva mai greu in etapa urmatoare pt ca atacul lor e destul de puternic,dar cu Chelsea nu mi-e asa de frica.A incasat 7 goluri echipa lui Mourinho in ultimele 3 meciuri,deci e o paine de mancat la capitolul asta.

MikkaelWolfganger 09 Dec 2013 14:32

Eu si acum ma uit crucis la Arsenal.Chiar nu inteleg cum de inca sunt pe primul loc si la o distanta rezonabila de urmaritori.Adica nu e ca si cand ar da pe dinafara de calitate.Mie mi se pare tot echipa aia de locul 4+Ozil.Pe de alta parte Liverpool imi place foarte tare sezonul asta.Aproape l-as indragi pe Suarez daca nu ar fi o jigodie de jucator.Predictii: de la City si-o ia, iar cu Chelsea ingheata la 0-0.Mai au meci greu si cu Newcastle si cred ca nici pe frantuji nu-i bat.

Ma unge pe suflet halul in care Manchester merge anul asta.Moyes asta imi aduce aminte de Bonetti.

Kriss_Kringle 09 Dec 2013 15:35

Daca te-ai uita la meciurile lor ai intelege de ce sunt pe primul loc.Sunt cei mai constanti din liga momentan si asta in mare parte pt ca e singura echipa care a ramas cu acelasi manager,in timp ce City,Chelsea si Manure i-au schimbat.
Aducerea lui Ozil a infuzat o doza mare de optimism in lot si se cunoaste pe teren asta.
Cu un atacant bun adus in iarna Arsenal are sanse mari sa castige campionatul in sezonul asta.

ghost90 09 Dec 2013 20:43

:))

bremen1980 09 Dec 2013 20:45

Se antreneaza maine pentru Champions League cu echipa lui nea Mircea . Poate ciupeste si Sahtiorul o optime , tot in CL.

bremen1980 11 Dec 2013 11:11

Pe nea Mircea l-a lovit tramvaiul .O fi maciucile in cadere , dar nici chiar asa . X(

bremen1980 11 Dec 2013 19:03

Ce-a facut Galata :-O !!! Chiar nu ma asteptam ca Juve sa rateze calificarea . :D

iiii 12 Dec 2013 10:48

da, juventus a pierdut pe un teren de cacat dar oricum foarte dubios toata chestia

bremen1980 12 Dec 2013 10:50

Juve trebuia sa reziste 60 minute chiar daca ar fi jucat pe teren minat .

iiii 12 Dec 2013 10:51

trebuia si uite ca nu au reusit. asta e.
oricum am vazut sezonul asta cum e sa fac 12 puncte si sa termini pe 3 in grupa :-O

iiii 16 Dec 2013 14:11

united a picat binisor zic eu....
acum sa vad eu arsenalu daca trece....

MikkaelWolfganger 16 Dec 2013 15:06

Barca-City e meci tare.Eu nu i-as subestima pe cetateni.Se descurca binisor cand vine vorba de echipe ce exceleaza la posesie.
United-Olympiakos.Noroc porcesc pentru Moyes.Cel mai lejer meci.
Atletico-Milan.Meci echilibrat,dar ii vad mai departe pe spanioli.
RM-Schalke-E clar, desi echipele nemtesti au obieceiul sa ii cam tavaleasca pe madridisti.
Dortmund-Zenit.Meci greu.Rusii nu prea ar trebui sa miste, dar totusi au conditiile climatice de partea lor.
PSG-Lever.Imi pare rau de Lever, promiteau, dar si-o iau rau de tot de la PSG.
Chelsea-Galata.Iar meci greu.Mie nu mi se pare echipa lui Mou chiar atat de strong, iar Galata a aratat ca se poate contra unui adversar care in momentul de fata este peste Chelsea.

Cat despre Bayern-Arsenal.Sper ca de data asta Bayern sa le dea bine cu terenul in cap, atat acasa, cat si in deplasare.Sa ma racoresc putin pentru sezonul trecut, cand dupa 2 suturi pe toata poarte si 2 goluri, fanii lui Arsenal tipau cat ii tinea gura ca vai ce bine au jucat descultii si ca de fapt ei meritau sa se califice...

Kriss_Kringle 19 Dec 2013 01:51

Eu sper ca descultii sa iti bata baietii pe Emirates.Wenger avea obiceiul de a o bate pe Barcelona lui Guardiola acolo si poate reuseste sa scoata un rezultat pozitiv iar.

Pe langa asta,iti amintesc ca Bayern s-a calificat anul trecut mai departe datorita golurilor din deplasare,ceea ce mie mi se pare o idiotenie cand ai 3-1 si 0-2.E egalitate la goluri inscrise si de-o parte si de alta,deci ar fi normal sa se joace prelungiri.

MikkaelWolfganger 19 Dec 2013 08:06

Da si mie mi se pare corect sa se mearga in prelungiri.De acord.Nu sunt de acord, insa cu aiurelile de felul:noi am fost echipa mai buna si meritam sa ne calificam.De unde atata?Eu chiar nu am teama cu meciul asta.Imi sunt simpatici astia de la Arsenal(mai putin fanii),dar nu prea ii vad eu avand fata de CL.

bremen1980 20 Dec 2013 14:13

A luat Eurosportul drepturile pentru campionatul englez .Sa vedem de cand incep sa dea meciuri .
http://m.prosport.ro/fotbal-extern/c...-2016-11797248

Kriss_Kringle 20 Dec 2013 15:09

De maine incep sa dea meciurile.

bremen1980 21 Dec 2013 19:44

Se mai uita cineva la luptele astea care au loc dupa implozia circuitului K1 ? Nici eu nu ma mai uit ca-n alte vremuri , dar am prins azi lupta lui Daniel Ghita cu Errol Zimmerman . Nici n-a apucat sa-i cante imnul ca si-a si luat ala KO :-O .

http://www.fightvideomma.com/2013/12...n-2-fight.html

All times are GMT +2. The time now is 07:28.