![]() |
Ei mai au sperante.Franta poate sa intoarca 2, au jucatori capabil de asa ceva.Noi avem?
|
parcă m-am uitat la o comedie din anii '30. așa s-a jucat.
|
Samaras...acest Keaton modern.Ultimele minute(care au fost vreo 20) au aratat tot ceea ce este mai rau din fotbalul modern.Un fel de meci pentru evitarea retrogradarii in divizia judeteana.Amuzant.Am ras putin, dar cred ca era un ras nervos.
|
|
|
Bine ca s-a calificat Franta . Inainte tineam la baraj cu echipele mici , dar am realizat ca pot aparea meciuri precum Ucraina- Islanda .Mai bine sa vedem nationalele mari care fac si spectacol . Sunt satul de harciogii astia mici care se ascund 90 minute sperand sa ciupeasca ceva .
Pacat de Suedia si de Ibrahimovic . Noi ramanem cu Piti :-& |
Nu stiu daca Ucraina face parte din harciogii aia mici.Au echipa redutabila cu jucatori excelenti cum ar fi Konoplyanka sau Yarmolenko.Noi suntem mai mici ca ei.Nasol e ca sunt calificate echipe precum Honduras, Iran sau Algeria si raman acasa nationale din Europa redutabile.Si ce ma enerveaza e ca sunt capi de serie echipe precum Elvetia sau Columbia in defavoarea Olandei si Italiei.
|
Amarati tare harciogii.Offside cat casa, rosu dat pe simulare, penalty neacordat...si cred ca mai au ucrainienii de marait la adresa arbitrajului. :)).Nationalele alea mari fac in general spectacol cu alea mici.Astea mari fac spectacol intre ele doar cand sunt amicale si nici atunci.
Ucraina are si campionat strong.Marea majoritate a jucatorilor vin din campionatul intern, campionat foarte competitiv, si destul de solid din punct de vedere calitativ...La noi e altceva.Fotbal ca la sfarsitul anilor '90. In Piti we trust!Europenele sunt tinta.Oricum noi nu voiam sa ajungem la mondial.Prea costisitor, prea departe, tara nasoala,echipe tari, luam bataie pe paine.Mai bine acasa.Ii lasam sa se pregateasca pentru europene.Poate in rastimpul asta mai apare si un jucator de geniu de prin curtea lui Hagi8-> |
O sa ajungem si pe la mondiale , dar cand vor mari astia numarul de echipe. Citisem pe undeva ca vor sa-l faca pe ala din 2018 de 40 de echipe.
Deja europenele s-au largit si sper sa incapem si noi printre alea 24.Stie Piturca ce stie. In ritmul asta o sa ne oblige sa jucam la europene. |
Originally Posted by bremen1980:
Da, dar vor sa mareasca din zona Africii, Asiei si Americii de Nord si Centrale din cate am inteles eu, nu din Europa.Macar asa am si eu ocazia sa o vad in sfarsit pe Aruba la un turneu final. |
Originally Posted by ghost90:
https://www.youtube.com/watch?v=aYGw...outube_gdata_p |
si gata cu ultimele sperante la primavara europeana.
tin si acum mine cand meme si reghe aflara adversarii din grupa... cat optimism era pe capul lor... ohohohoh :D dar uite cum e fotbalul... basel face doua egaluri cu noi.. dar bate pe chelsea tur retur... |
Steaua si AS Roma s-au pus pe facut egaluri in ultima vreme . Si cum parea Steaua scapata in campioana in urma cu cateva etape .
|
Am observat si eu bremen acest lucru... dar parca aud declaratiile lui reghe si mm zicand ca echipa e obosita... etc... champions league... etc.
oricum avem si 3 meciuri restante . |
ce praf e vasluiul anu asta.... sa joci cu un om in plus. sa fi egalat in minutul 90+2 , si in prelungiri sa mai iei 2 boabe. praf
|
![]() |
I-au asezat astia bine pe francezi si pe argentinieni.Grupe aiurea.Unele mai strong, altele de-a dreptul slabe.Pana se separa graul de neghina, doar meciurile din grupele D, B si G ce ar fi de vazut.Ma amuz tare cand vad grupa Belgiei si pe cea a Columbiei.Si uite asa grecii nostrii au o sansa sa treaca mai departe :))
|
D si G sunt tari . Sunt curios pe la ce ore o sa fie meciurile . Sper sa nu fim nevoiti sa stam pe la 3 noaptea cum a fost cazul cu meciurile din SUA'94 .
|
Nu. Cred ca o sa avem meciuri cam devreme. din cunostintele mele - putine ce-i drept nu e diferenta mare de fus.
|
Am vazut acum un program si vor fi si pe la 4 dimineata .Pleci la munca si vezi prinzi ultimele minute dintr-un meci.
http://m.sport.ro/cm-2014/probleme-c...and-joaca.html |
All times are GMT +2. The time now is 19:36. |