![]() |
Cei mici au nevoie de ghetute ca vine gerul . Sa vedem daca le luam ghetute & paltonase sau ii trimitem la scoala in sandale .
Juve -Real x 3.60 Real Sociedad - Man United 2 2.45 Sahtior -- B .Leverkusen x 3.60 Bagi 100 lei si scoti 3175,20 lei .Daca-i scoti . |
Care ar fi castigul daca as pune 100 de lei ca nu iese niciunul dintre cele de mai sus? :))
Biletul meu: In fine, link-ul nu pare a functiona asa ca....Later Edit. Copenhaga-Galata- 2 Juve-Real-2 PSG-Anderlecht-1 Man City-CSKA-1 Plzen-Bayern :X -2...le da Bayern peste >/= 5 Olympiacos-Benfica-X Shakhtar-Lever-1 2 lei/ castig 107 lei si ceva maruntis In ceea ce priveste Man U...e complicat meciul, Manchester si-a revenit cu echipe fara pretentii care se zbat undeva in subsol.Eu as merge pe X. |
Originally Posted by MikkaelWolfganger:
Hai ca ManU pare sa-si fi revenit . Sa vedem sau mai sa vada mititeii cum se duc in opinci la colindat . :)) |
Tocmai Man U sa-i lase pe aia mici fara ghetute ! >:)
|
Van Persie nu a avut mila de ei.
|
Gol luat in ultimul minut.(:|
|
am jucat 7 ron la stanley , eventualul castig 126.94 ron
si am jucat asa : Basel - Steaua X , cota 3.75 Napoli - Marseille 1 cota 1.45 Ajax - Celtic X cota 3.50 si am pierdut pe ajax-celtic. damn life and all |
Gol in ultimul minut =))
|
Originally Posted by MikkaelWolfganger:
Un comentator de la radio dupa ce s-a incheiat meciul : ''Gorjule pamant sarac/Nici cartofii nu se fac '' :(( |
bremen, uite o analiza excelenta a unor meciuri.Asa se pune un bilet :D
http://www.youtube.com/watch?v=0VV2cjAVScE |
E cu handicap asiatic :-O
Problema e ca Arsenal si Roma incep sa cam piarda din viteza . ManU si Juve vin tare din spate . |
gata cu mitica de la liga!
|
Sa fie un 1-1 ?
|
Batem cu un gol. :)
|
Originally Posted by Twinsen:
|
Aparare praf .
|
Doar apararea? :-O
Hai sa nu mai scriu la Ce ma enerveaz ingrozitor, scriu acilisea.M-au enervat groaznic comentatorii si datul lor de vina pe arbitraj.Am jucat prost, meritam sa o luam, asta e.Nu mai sta si cauta scuze penibile de cat de rau a fost arbitrajul.E jenibil.M-au enervat mai tare aia decat jocul de 2 lei al nationalei.Astept suturile de la presa si suporteri pentru Piturca & Co. Eu zic sa fim multumiti cu 3, ca puteau fi mult mai multe. |
80 % stam acasa.
|
N-ai cu cine.Sincer vorbind.Nu ai cu cine.Nu stau acum sa dau cu pietre in selectioner si selectie.Nu are rost.Stam drept si recunoastem ca nu suntem nici de baraj.Un fel de Estonia de acum 4 ani sau cand a fost.Asta e valoarea noastra.Ce urmeaza nici nu vreau sa ma gandesc.
De fapt ambele echipe merita sa stea acasa.Niciuna nu are fata de mondiale si oricare s-ar califica va fi ciuca bataii.Imi pare rau ca ramane acasa una ca Portugalia sau Suedia pentru ca niste desculti sa vada Brazilia.Pacat. |
Black Friday Ramanem cu Franta acasa ,ca si ei au luat bataie la doua goluri ( 0-2 ) .
|
All times are GMT +2. The time now is 10:18. |