![]() |
Originally Posted by Chambord:
Liceul de arta "George Apostu" ;) on: e culta. |
Originally Posted by Rapture:
|
Locatia :>
"Ratacita printre filme" nice :) Impulsiva, da' nu pot sa-i reneg cultura generala! |
curajos ca leul din oz.
|
Avatarul ma face sa-mi pun o intrebare, numele ma duce cu gandul la ceva rau X_X
Ce sa fie? e hellsteed! |
Are un rang mai inalt ca al meu ;).
|
Originally Posted by Rapture:
ce tare :)) iti scriu pe PM |
Are umor, e fan Godard si debordeaza de bun-simt.
|
Cea mai draguta fata dupa forum :">
|
Hai ma coryyyyyyy :"> Nu vreau sa am umor si nici bun-simt. Vreau sa fiu serios si intransigent. Asa cam ca Basescu B-) :))
Gospin e pe cale de a deveni un mare cinefil. Cand a venit aici a fost luat in balon (la modul amical) dar nu s-a suparat. Priveste, invata si acumuleaza. He acts like a winner. |
Chambord de dragul umorului va oferi o Educatie sentimentala lui Rapture... Cred ca ti se pare de-a dreptul ilar sa comunici pe forum cu elevul sotiei tale..
|
Nu chiar. A predat la liceul ei dar nu i-a fost profesoara. Oricum lumea e mica si you never know :)
helsteed are 3 mari calitati: e inginer (if i'm not "mistaken"), fotbalist (de mic) si cipriot cu acte (sau fara). Pentru celelalte exista Mastercard. |
Chambord = priceless
|
Originally Posted by Chambord:
cipriot cu acte, .. pana si-n alea romanesti (ca doar Ciprian ma cheama)... dar am o singura nationalitate... Cinemania... always on topic (if im not mistaken' ) , horror lover, drept ca un cordon elastic tensionat fara erori de hysteresis |
Inainte sa plece in Cipru a locuit in Cluj.:)
Originally Posted by Gospin:
|
Coco e o dulcica si are gust la parfumuri iar eu, spre rusinea mea, tot nu apuc sa-i daruiesc unul promis acum mai bine de juma' de an. :">
|
filomaghiaric rullz :)
|
Sta pe luna :> :)) .
|
E atat de tanara si se uita la filme care pe colegii ei ii plictisesc.
|
Danseaza in intuneric :>, si din cate am vazut schimba semnatura frecvent :D
|
All times are GMT +2. The time now is 20:36. |